2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
سردرد نه اما کمر درد داشتم تا سه ماه همون چندساعت اول میگن سرتو‌بالا نیار کلا با سزارین شیر دادن خیل ...

مرسی چیکا جون😘

آره منم از جای بخیه سزارین میترسم واقعا، کاهی میگم کاش جراتش رو داشتم میرفتم سراغ طبیعی، ولی واقعا بعد این همه وقت دنبال کارای بارداری رفتن اصلا نمیخوام هیچ ریسکی رو بپذیرم....

مرسی گلم از جوابت من دوست داشتم بیهوش نشم که اون لحظه که دنیا میادو ببینم 🥰 البته الان دیگه برام فر ...

آنا جون، شما از اول بارداریتون فقط دور ناف آمپول رو می زدید؟ من الان سمت چپ بدنم خیلی کبود شده..میترسم رو بازو یا پا بزنم اثرش کم شه

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم هیچ کس روش نمیشه بهم بگه که فکر کنم باید بیخیال این بارداری و نی نی بشم

چون وقتی هیچ کس هیچ کامنتی نمیذاره یعنی همه میدونن داستان چیه و شاید فقط منم که دارم سعی میکنم خودم رو به کوچه علی چپ بزنم

چقدر ما خانم ها فشار رومون هست و باید تحمل کنیم

ممنونم عزیزم. ببخشید گفتی قرصه یا آمپول؟ برا دوستتون چند بود ضخامت و با اون چند شد؟

سه بود با اون شد هشت هم چسب زد به بازوش هم گیاهی ولی ماه قبلشم گیاهی مصرف کرده بود احتمالا چسب اثر کرده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله عزیزم بعد از سقط و کورناژ این مشکل برام پیش اومده

اون چسب شمام اسنفاده کن شاید شد دوستم پی ار پی هم کرد بالا نرفت با چسب رفت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حس میکنم هیچ کس روش نمیشه بهم بگه که فکر کنم باید بیخیال این بارداری و نی نی بشم چون وقتی هیچ کس هی ...

چیشده گلم سوالت چیه

آنا جون، شما از اول بارداریتون فقط دور ناف آمپول رو می زدید؟ من الان سمت چپ بدنم خیلی کبود شده..میتر ...

نه گلم من خیلی وقته رو شکمم نمیزنم و رو بازوهام میزنم باسه چی اثرش کم باشه دکتر من گفت حتی رو رونم میشه زد ولی من فقط بازو زدم شکم فکر کنم از چهار پنج ماهگی به بعد دیگه نزدم میترسیدم 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چقدر دلم گرفته عصر جمعه ای از صبح انگار غم دنیا رو ریختن تو سرم با اینکه پا شدم رفتم پارک ولی اثری ...

منم اینجوریم فقط دارم گریه میکنم ،کی حال دل ما میخواد خوب بشه ،چشممون رو دوختیم به روزهایی که میخواد بیاد ،روزها و هفته ها و‌ماه ها و‌ سالها داره میگذره هیچ‌خبری نیست انگار هیچ‌اتفاقی هم‌نمیخواد بیافته 

آه آه ه ه ه ه ه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من قبل اینکه برم پیش طرازی دوبار ای یو ای کردم و یه بار با فروتن در بیمارستان بهمن ای وی اف کردم و م ...

عزیز دلم خیلی بهتون سخت گذشته. این همه سال تلاش کردین و چقدر سخته اینهمه دارو و درمان و استرس.

خدا رو شکر که الان به خواسته دلتون رسیدین. امیدوارم نی نی نازنینتون همیشه زیر سایه تون سلامت باشه و در  خانوادتون برقرار و شاد💚🍃

منم هیچی وسط دو راهی هستم نه اینوریم نه اونوری میخوام دوشنبه برم دکتر   خود دکتر گفت یک هفته ...

انشاالله همه چی بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شما جیشد کارت عزیز دل

منم عزیزم سقط کردم امروز روز چهارمین توکل بخدا دعام کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سقط کردی هم تو هم سازا چرا اخه    

قسمت عزیزم

اما برا سارا خیلی ناراحت و نگرانم کاش بیاد سایت دلم براش یه ذره شده

ای وااای خیلی ناراحت شدم نمیدونم چه حکمتیه که این همه عذاب تو سرنوشتمونه بیست روزی میشه نیومدم سایت ...

دلم برا دلامون میسوزه خیلی غریبیم بخدا 

خدا دلامون و آروم کنه انشاالله