2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم ویزیت من با دکتر طرازی مربوط به چندسال پیشه یکبار با ایشون پانکچر شدم که انتقال اول ...

عذر میخوام عزیزم من در جریان نیستم چه اتفاقی براتون افتاد. اگه ناراحتتون نمیکنه برام بگین.

با دکار دیگه ای ادامه دادین؟

من اولین انتقالم باهاشون منفی شد متاسفانه. با اینکه سه تا جنین گرید Aبلاست بود.😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دوز داروهامو گفت چجوری کم کنم.خودش گفت دوهفته بعد بیا باز.ولی این دفعه که تهران رفتم جنازه بودم ...

منم خیلی خسته ومریض میشم من دیگ نمیرم تهران تحت نظر قزوینم

نگفت استرادیول و چیکار کنی؟

بعد انتقالم باید بخورم یعنی تا ازمایش

من تا هفته ۱۰ داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عذر میخوام عزیزم من در جریان نیستم چه اتفاقی براتون افتاد. اگه ناراحتتون نمیکنه برام بگین. با دکار ...

عزیزم انشالله دفعه بعد مثبت میشی. من پردنیزولون از روز انتقال روزی یدونه داشتم.دفعه قبلم انتقال فریز بود حدود۳هفته زودتر میخورم روزی نصف

یا رب العالمین
بچه ها یه سوال دکتر به من گفت پردنیزولون رو یک هفته بعد انتقال شروع کنم. در صورتی که دیدم اینجا بچه ...

کدوم مرکز میری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها لطفا درمورد بیمه تکمیلیتون یه توضیحی بدین

راضی هستین؟

چقدر پرداخت کردید و برا هزینه ها چقدر بهتون برمیگردونه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم انشالله دفعه بعد مثبت میشی. من پردنیزولون از روز انتقال روزی یدونه داشتم.دفعه قبلم انتقال فریز ...

سلام حالت چطوره؟ خوبی؟

عزیزم استرادیول ایرانی میخوردی یا خارجی؟

بچه ها لطفا درمورد بیمه تکمیلیتون یه توضیحی بدین راضی هستین؟ چقدر پرداخت کردید و برا هزینه ها چقدر ...

بیمه دانا 

اره راضیم نود درصد هزینه ها رو برمیگردونه 

نمیدونم چقدر پرداخت میکنیم از طرف کار همسرم هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

وای وای وای این دیگه از کجا اومد😭😭😭😭

چقدر سخته اینجوری.....

خدا به دلش آرامش بده انشاالله 🙏🙏🙏

بخدا انقد بهم تپش قلب داد که بغضم گرفته بود جلو اونهمه مریضای دیگه در اتاقشم باز بود همچین سرم داد ب ...

اره عزیزم حتما یه دکتر دیگه برو ببین چی میگه این دکتر روانیه زباد بهش اعتباری نیست انشالله که دکتر دیگه میگه چیزی نیست و داروهاتو قطع میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیز دلم شکر هستم  از تو چه خبرا انشاالله خبرای خوب خوب ازتون باشه عزیزم خدا حاجت دلتونو ...

منم هیچی وسط دو راهی هستم

نه اینوریم نه اونوری

میخوام دوشنبه برم دکتر  

خود دکتر گفت یک هفته دیگه بیا ولی مامای دکتر گفت شنبه بیا

منم گفتم با ۴ روز چه اتفاقی میخواد بیفته همون دوشنبه میرم

ان شالله که خیره

خیلی به دعاتون نیاز دارم

ان شالله برای شما هم راحت بگذره و خدا دلتون رو آروم کنه و به زودی زود دلتون شاد بشه