من قبل اینکه برم پیش طرازی دوبار ای یو ای کردم و یه بار با فروتن در بیمارستان بهمن ای وی اف کردم و منفی شدم که امپول شیاف و هپارین داشتم
بعدش رفتم مطب طرازی و ازمایشات ایمنی انعقادی برام نوشت ایمنی انعقادی مشکل داشتم و مجدد رفتم تو سیکل سه تا جنین فرش انتقال دادم با سرم ای وی ای جی_ پردنیزولون_ انوکسا و امپول gcsf ... مثبت شدم بتام خوب بود ولی شش هفته خونریزی شدید و ی عالمه لخته و ... دفع کردم رفتم بیمارستان گفتن احتمالا سقط شده ازمایش بتا دادم بالا بود گفتن برو سونو خارج رحمیه هرچی گشتم سونویی که اونروز نوبت بده پیدا نکردم اخرهفته و تعطیلات رسمی بود ناچار برگشتم و تو همون بیمارستان سونو دادم گفتن جنین نیست دکتر تلفنی دستور داد داروها رو قطع کنم
بعد چند روز رفتم مطب دکتر سونو کرد وسط اونهمه خونریزی و قطع داروها یه جنین با قلب دیده شد. داروها ادامه پیدا کرد و تا دو هفته بعدشم قلب جنین چک میشد ولی ان تی بهم گفتن ۸ هفته یعنی دو سه روز بعد اخرین سونو رشدش متوقف شده و قلبش نمیزنه و سقط کردم
بعد دو ماه با طرازی هیسترو شدم و مجدد دو تا بلاست انتقال دادم ولی منفی شدم پی ار پی هم کرده بودم سرم زده بودم و ...
طرازی هم نظرش این بود باید اینقدر پانکچر بشی و انتقال بدی تا مثبت بشی منم دیگه پیشش نرفتم.
دو سه سال بعد از اون مجدد با دکتر دیگه ای رفتم تو سیکل پانکچر شدم و لنفوتراپی کردم سرم زدم انتقال دادم ولی بازم منفی شد. این بود خلاصه درمان من از ای یو ای و ای وی اف که نتیجه نگرفتم
داستانم طولانیه و فراز و نشیب زیاد داشتم ولی الحمدلله به تازگی فرزندمو بغل گرفتم
شما تلاش تون رو بکنید و به خدا توکل کنید ان شاء الله انتقال بعدی مثبت میشید.