2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
منم با زدنش مشکلی ندارم که از اول بارداری هم دارم میزنم سوالم کلا چیز دیگه ای بود فکر کنم درست متوجه ...

عزیزم اگه مشکل نداری چرا ادامه داده

واسه منو ۲۰ هفته قطع کرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من ۶ سال پیش میومدم اینجا تورک آنا انتقالش مثبت شد دیگه خیلی  قته نیومدم چه خبر از ...

سلام عزیزم اره انتقال اولشون مثبت شد دومیو طبیعی باردار شدن😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید نظر میدم. برای ساراجان خیلی ناراحت سدم. اما اونایی که آمپول چسب میزنن بعد از چند وقت این اتفا ...

الهی به حق فاطمه زهرا برات معجزه بشه و طبیعی مادرشی و نیازی نباشه اون داروها رو استفاده کنی..ما هممون درکت میکنیم چون همدردیم 😔😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

@داداشمممم    سارا جان از شنیدن این خبر عمیقا متاسفم.هیچ کلمه و جمله ای نمیتونم برای تسلی دادن شما بگم فقط امیدوارم خدا خیلی زود به دلت آرامش بده و جاش رو با یه نی نی دیگه پر کنه .خیلی از دیشب بهم ریختم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

با از دست دادن نی نی های هر کدوم از دوستان توی این تاپیک توی این مدت  عمیقا ناراحت شدم خدا دل همگی رو شاد کنه و همه رو از لذت مادر شدن بی بهره نکنه 😭😭😭 امیدوارم از این به بعد برای هیچ کدوم از دوستان پیش نیاد و بارداریشون رو بدون استرس و بی دردسر به سرانجام برسونن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

من‌ چون زایمانم یجورایی اورژانسی شد دوروز مونده بود دکتر قطع کرد من مشکل غلظت خون داشتم. بعدشم ادامه ندادم اصلا

خداياشكرت....❤️ 
خانما چسب جنین همون پروژسترونه منظورتون؟ منم سقط در هفته ی ۸داشتم واقعا سخته...

نه عزیزم چسب جنین آمپول gcsf هست مخففش به نظرم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خانمایی که زایمان کردید و انوکسا میزدید دکتر کی انوکسا رو براتون قطع کرد و آیا مشکل انعقادی داش ...

سلام گلم منم اواخر که دکتر احتما زایمان زودرس داد انکسا قطع کرد و هارین داد روزی ۳ تا. و گفت اگه یهو بخوایم ببریم اتاق عمل مشکلی پیش نیاد. مثلا ساعت ۷ صبح زده بودم ساعت ۴ عصر یهویی بردنم اتاق عمل. بعد زایمانم گفتن تا ۱۰ روز انکسا بزنم

نمی‌دونم آمپول چسب جنین چی هست، پروژسترون که نیست؟

عزیزم فکر کنم آمپول چسب جنین مخفش gcsf هستش ..پروژسترون که همه دارن فرق داره

منم با زدنش مشکلی ندارم که از اول بارداری هم دارم میزنم سوالم کلا چیز دیگه ای بود فکر کنم درست متوجه ...

چرا باید حتما بیهوش بشی؟ من انوکسارو صبح میزدم همیشه. روز دوشنبه رفتم دکتر یعنی همون صبحش انوکسارو زده بودم تاریخ زایمانو داد پنج شنبه که بعد رفتم سونو وضعیت پسرم خوب نبود انداختیم چهارشنبه که روز سه شنبه صبح انوکسا نزدم چهارشنبه ساعت ۷/۳۰ صبح هم زایمان کردم با بی حسی😐😐منظورم اینه ۴۸ ساعتم نگذشت از قطع انوکسام

خداياشكرت....❤️ 
اره نظر خودم و همسرمم همینه با یه دکتر روماتولوژی دیگه هم ویزیت بشم . میدونی گلم واقعا بعضی دکترا ب ...

وقتی مشکلی نداشتی چرا رفتی روماتولوژی؟ من اصلا اینارو نرفتم حتی مشاوره بیهوشی هم نرفتم همه کارارو دکتر خودش انجام داد . دکتر اسرافیلی گفت تحت نظر روماتولوژی باشی؟ انا جون توروخدا حساسیت زیادی نشون نده خیلی خودتو اذیت میکنی. 

خداياشكرت....❤️