2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
با ۱۲ تخمک میشه هایپر شد درد دارم خانما اصلا نمیتونم قخوابم

اره عزیزم من با 5 تا شده بودم. ی روز وسط حالم خوب بود بعد باز شروع شد گفتن برم سونو بعد دارو اینا داد شکر خدا زود رفع شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم من با 5 تا شده بودم. ی روز وسط حالم خوب بود بعد باز شروع شد گفتن برم سونو بعد دارو اینا دا ...

منم خوب بودم حتی چند دفعه دکتر گفت خوبی گفتم اره اومدم خونه باز خوب بودم حتی نمیخواستم دوغ اینا بخورم گفتم کی با ۱۲ تا هایپر میشه شوهرم خرید دیگه مجبوری خوردم الان فکر کنم اثر مسکنا رفته دردم شروع شده جوری بود از خواب بیدار شدم بهم مسکن داده خوردم تاثیری نداشت میتونم شیاف بزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم    واقعا نمیدونم چی باید بگم........ خیلی ناراحتم خدا دلت و آروم کنه...

وااااای هیوا منم یک لحظه از فکرم نمیره بیرون😭😭😭😭

خیلی خیلی ناراحتشم فقط خدا میدونه😭😭😭

هیوا ترسم بدتر شد هفته پیش رفتم سونو ۵ روز هفته امو عقب گفت میگم نکنه رشدش کم شده که اینجوری شده هفته ام

نمیدونم فردا برم سونو دوباره یانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وااااای هیوا منم یک لحظه از فکرم نمیره بیرون😭😭😭😭 خیلی خیلی ناراحتشم فقط خدا میدونه😭😭😭 هیوا ...

استرس از همه چیز بدتره

فردا برو همون رویان که قبلا میرفتی سونو شو

اینها اشتباه هم میکنند بعضی وقتها دقیق اندازه نمیگیرن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام چیکا جونم خوبی چخبر جوجه های خاله چطورن؟ چیکا جون میگم شما ۳۶ هفته زایمان کردی؟ بعد برای زایم ...

سلام عزیزم الحمدالله خوبن خاله جون. نی نی ما چطوره؟ اره عزیزم ۳۶ بودم من از اول تا اخر با حساب دکتر که برحسب انتقال بود پیش رفتم کلا دکترم گفت با سونو کار نداشته باشم 

خداياشكرت....❤️ 

سارای مهربونم برای قلب پر دردت بمیرم امروز که بهم پیام دادی قلبم مچاله شد واقعا از عمق وجودم ناراحت شدم😔😔😔😔😔😔😞😞عزیزدلم الهی خدا جاشو بزودی زود برات سبز کنه قربونت برم😔😔❤️❤️❤️

@داداشمممم    

خداياشكرت....❤️ 

من از وقتی rozaby اونجوری شد با ترس و لرز میام تو سایت امروز هم که سارا طفلک 😭…، همسرم میگه نرو تو نی نی سایت. ما انقدر تلاش میکنیم تو فراموش کنی و آرامش داشته باشی هی میری نی نی سایت و استرس میگیری ، اعصابت خرد میشه

نمیدونم شاید چند وقت نیام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم هنوز شروع نکردم  از آخر اسفند شروع میکنم چون احتمالا انتقالم بیفته اواخر اردیبهشت&nbs ...

من چند روزی هست که روزی نصف شروع کردم بنظرت دیگه نخورم بزارم اخر اسفند؟ احتمالا منم اخرای اردیبهشت بشه

دفعه های قبل هم بیشتر از دو ماه شد

هیدروکسی ب من نمیسازه. دفعه قبل خشکی چشم شدیدی گرفتم و سریع قطعش کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان رنگ و دکلره ی مو قبل از انتقال ضرر داره؟ من همیشه از چند ماه قبل از انتقال دیگه نمیزنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم خوب بودم حتی چند دفعه دکتر گفت خوبی گفتم اره اومدم خونه باز خوب بودم حتی نمیخواستم دوغ اینا بخور ...

ان شالله زودی خوب میشی. واقعیتش یادم نیس شیاف اینا داده بود یا نه چون برا ی سال پیشه. فقط کابرگولین یادمه داده بودن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید نظر میدم. برای ساراجان خیلی ناراحت سدم. اما اونایی که آمپول چسب میزنن بعد از چند وقت این اتفا ...

اتفاقا منم یبار مطب دکترم بودم یه خانمی چسب جنین خواست میگفت امار سقطش زیاده.ولی من چون دیدم خیلیا انجام میدن و توصیه میکنن حرف دکتر برام عجیب بود

یا رب العالمین