2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
دوستان کیا تو بارداری واکسن کرونا تزریق کردن؟؟عوارض داشت یانه؟؟من موندم تزریق کنم یا نهخواهشا راهنما ...

من یه دوز تزریق کردم چند روز دیگه دوز دومشو میزنم نه عزیزم‌عوارضی نداشت وایه من فقط دستم درد میکرد چند روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها حالم خیلی بده امروز لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو انجام بده گفت  هماتوم ساب کوریونیک ...

@naps    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت دکتر گفته پیش میاد  الهی آمین

همین که میگن پیش میاد یه دلیله قانع کننده نمیگن ادم بیشتر میسوزه وقتی داروهامو قطع کردم پریودم نمیشدم همش با خودم میگفتم شاید سنو ها اشتباه کردن چه میشه گفت ادم بعضی وقتا دوست داره خودشو گول بزنه

سلام دوستان امیدوارم که خوب باشین یه سوال داشتم آزمایش خون و غربالگری اول باید تو یه روز باشه؟تو تهر ...

بله عزیزم تو ی روز باید انجام شه

من رویان انجام دادم ۷۰۰ شد

قربونت برم مهربون حتما حتما بگیر ضرر نمیکنی. الهی امین😘❤️

سلام چیکا جونم خوبی چخبر جوجه های خاله چطورن؟

چیکا جون میگم شما ۳۶ هفته زایمان کردی؟

بعد برای زایمان سن سونو رو در نظر میگیرن یا انتقال رو؟

با ۱۲ تخمک میشه هایپر شد درد دارم خانما اصلا نمیتونم قخوابم

اره عزیزم شکر خدا تعداد خ‌وب بوده انشالله کیفیتم خوبه منم با دوازده ها هایپر شدم معمولا بالای ده تا ههایپر میشیم دوغ شور خییییلی کمکم میکرد نسبت به تخم مرغ تا میتونی بخور پریود بشی دردات میره

بارداری کاذب میاره. انگار جنین الکی میچسبه و بعد از یه مدت یا جذب میشه. یا متوقف میشه یا دفع میشه... ...

سلام عزیزم

من نمیدونم صحبت شما چقدر علمیه یا چقدر صحت داره

و نمیخوام  حرفتون  رو تایید یا تکذیب کنم ولی چون صحبتش شد میگم منم چنین تجربه ای رو دارم در دومین پانکچر و انتقالم که چندسال پیش با دکتر طرازی انجام دادم این امپول رو زیر جلدی برام تزریق کردن دو جنینم هفته ۶ سقط شد و یکی  موند که اونم تو ان تی بهم گفتن ۸ هفته  قلبش ایست کرده و دیگه رشد نکرده.

البته جنینی که قلب داره نمیشه گفت چسب جنین فقط اونو چسبونده و باعث لانه گزینی و بارداری شیمیایی شده 

مگر اینکه منظور شما این باشه که کلا جنین ضعیف بوده یا مشکل داشته و این امپول یه کمی به موندن و مثبت شدن و رشدش کمک میکنه و بعد ایست میکنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

ای وای. شوکه شدم. قلبم درد گرفت  خدا صبر بده ب دلش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

واااااای نگووووو توروخدا😭😭😭😭😭شوکه شدم بخدا  آخه چرااااا😭😭😭😭خدا به دلش آرامش بده فقط الهی بگردم😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره حرفتون کاملا درسته منفی بودن بهتر از این اتفاقه .

عزیزم خودت بسلامتی پانکچر شدی؟ انتقالت برا کی هست؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره عزیزم شکر خدا تعداد خ‌وب بوده انشالله کیفیتم خوبه منم با دوازده ها هایپر شدم معمولا بالای ده تا ...

امید به خدا کیفیتشونم خوب باشه جدی با ۱۲ هایپر میشه رسیدم خونه چند لیوان دوغ خوردم ولی فکر نمیکردم این قدر درد داشته باشم