2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوست عزیز من خودم روز دوم دادم به شرط اینکه روز دوم خونریزی داشته باشی کامل 

واللا من از اول تا آخر فقط یه روز خونریزی دارم اونم روز دوم‌حساب میکنم قبل و بعدش یا خونریزی خیلی کمه یا لکه بینی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی تو فشارم نغمه جون همه بچه دارن به جز من...دیگه دارم دیونه میشم کم اوردم نمیدونم چیکار کنم...خود ...

الهی قربونت برم، عزیزم ببین خیلی از ماها کیست داریم، باید تحت کنترل باشی ، ببین منم یک مدت این کارو کردم، گریه و زاری اینا، ولی به جای اینکه همسرم ‌دلداری بده میگفت حالم بد میشه از این کارهات😢😢😢مردها با هم فرق دارن دیگه

به نظرم چون رحم خودت خداروشکر سالمه، به خودت یک فرصت بده،، کلا دو بار انتقال با علیرضایی دادی، با یک دکتر دیگه امتحان کن، وقت برای رحم اجاره ای همیشه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فدات خوبن خداروشکر نه نمینشستم تا صبح هزاربارم میچرخیدم کار سنگین برای اینکه کیسه اب نت ...

عزیزم شما با دکتر متین بیمارستان آرمان زایمان کردین ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خیلی تو فشارم نغمه جون همه بچه دارن به جز من...دیگه دارم دیونه میشم کم اوردم نمیدونم چیکار کنم...خود ...

میدونم خیلی سخته اما به خودت زمان بده به نظرم من اگه جات بودم یکم خودمو ریکاوری میکردم بعد دوباره میرفتم از اول و دکترمم عوض میکردم ۲ بار انتقال خیلی نیست عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
از کجا معلوم‌ که میگیری . شاید نگرفتی .‌من شوهر خواهرم و بچه هو  گرفتن ، خواهرم نگرفت . علایم ن ...

سلام عزیزم .خوبی ؟ به سلامتی پانکچر انجام دارین ؟اوضاع و احوالتون روبراهه؟گفتم حالتون رو بپرسم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم مهربون. نه گلی حواسش هست خیالت راحت. ولی در کل چون خودم تجربه دارم میخوام بگم که حتما حوا ...

عزیز دلم‌ ممنونم از راهنمائیات اتفاقا خودم امروز توی فکرش بودم بخرم یکی حتما. چشم حتما آره دیگه درست میگی خدا خودش حافظ بچه هامون باشه. 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان

کسی اطلاعاتی درباره بتا پایین و رشد کم بتا داره؟ 

من انتقال داشتم روز ۱۴انتقال بتا ۳۱ بود روز ۱۵ انتقال ۶۱ شد و روز ۱۷ تازه ۹۲ شده خیلی استرس دارم نمیدونم چرا اینقد کمه بتام 😭😭😭

[QUOTE=227781235]چرا پیش دکتر کاربر داداشمم نمیری،مطمین باش استرس نداشته باشی حتما نتیجه میگیری[/QUOT یکمی به خودم استراحت بدم بعدش ببینم چی میشه و خدا چی میخواد...شاید اینکارو کردم

عزیز دلم‌ ممنونم از راهنمائیات اتفاقا خودم امروز توی فکرش بودم بخرم یکی حتما. چشم حتما آره دیگه درست ...

قربونت برم مهربون حتما حتما بگیر ضرر نمیکنی. الهی امین😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
برا خودم که چاق شم ناراحت نیستم اصلا میترسم چاقی بیش از حد مشکل ایجاد کنه بیشتر برا این میترسم وگرنه ...

انشالله که مشکلی نیست خیالت راحت عزیزم بعدش بدون‌نگرانی هرچی رو که دوست داری بخور😊