2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بله عزیزم، خیلی هم خوبه مخصوصا اگر کم شیرین باشه یعنی شکلات تلخ. چون خوردن چیزهایی که قند بالا دارن ...

مرررررسی عزیزدلم ‌خدا خیرت بده  در روز ۲ الی ۳ لیوان چایی که ضرری نداره؟

راستی درمورد ضرر مصرف کافئین زیادم یه اطلاعاتی بده بهم اگه زحمتی نیست

من اوایل بارداریم اسپرسو خوردم که نمیدونستم ضرر داره بخاطر همین همش دل نگرونم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خداروشکر که بهتری عزیزم ماها که زود تهوع امون شروع شد مطپعنن زودتر تموم میشه انشالله که نی نی هم خ ...

قربونت. تهوع خیلی بده انشالله هیچ کس تجربش نکنه. ای جانم به سلامتی انشالله میبینشون و کلی ذوق میکنی.

من نه دیروز استرادیولم کلا تموم شد یعنی ۱۰ روز دوتا ده روز یکی ده روز یکی در میون بعدم قطع. من از سونو قبل داروهامو کم کرد. الان آنوکسا. پردنیزولون. شیاف یکی دارم. فکر کنم دوقلو داری یکم دیرتر قطع میکنه برات نگران نشو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اول تا حالا ۲۰ کیلو اضافه کردم🤕

من تا الان ۱۱ کیلو چاق شدم 🤐🤐 

خیلیه نه ؟؟؟ یه مدت خیلی برنج و اینا خوردم اما الان کمشون کردم اما کلا همش گشنمه ! کلا نهایت اضافه وزن چقدره؟؟. من میترسم میگن فشار و دیابت بارداری بگیرم سر اضافه وزن اصلا ربطی داره یا نه؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من ه ...

من تا الان هشت کیلو چاق شدم.

اینکه چقدرش نرماله فکر کنم به شاخص توده بدنی هر فرد ربط داره مثلا کسی که چاقه فکر کنم نباید بیشتر از ده کیلو اضافه کنه چون خطرناکتر میشه براش.

به طور کلی هم اضافه وزن ده تا پونزده کیلو نسبتا معقوله.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم من ازاول تاحالا کلا دو کیلو اضافه کردم اشتها هم دارم ولی اضافه نمیکنم نمیدونم چرا به دکترمم گف ...

خیلی خوبه که من ۶۸/۵ بودم الان شدم ۷۹/۵ 🤦🏻‍♀️ من کلا قبلشم همین بودم کلا شکموام من الانم که همش گشنمه اصلا نمیتونم میگم بخورم وقتی گشنمه از یه طرفم میترسم زیادی چاق شم 😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم ببخشید من جواب میدم من از چند تا دکتر و ماما پرسیدم تو اینستا هم خیلی گشتم اصلا نیازی نیست موق ...

ممنون عزیزدلم جواب دادی 

خداروشکر علائم انقباضو گفتی تا الان نداشتم 

سارا باورت میشه هفته امو درست نمیدونم هفته پیش رفتم سونو خیلی منو سردرگم کرد به حساب سونوهای رویان ۲۵ هفته و۲ روز ولی به حساب سونوی هفته پیش ۲۴ هفته و۴ روز 

سونوی هفته پیش دقیقا ۵ روز اندازه سن جنینم کمتر گفت حالا منم نمیدونم درستش کدومه هفته بعد رویان وقت دارم برم بگم سونو کنه ببینم چندهفته ام 

میدونی واقعیتش ترسیدم آخه میگم نکنه رشدش کند شده که از هفته اش عقب مونده 

من قبلا چه رویان رفتم سونو چه بیرون دقیقا با تاریخ پریودم درست درمیومد هفته ام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حالا استرس نگیر تا الان خداروشکر چیزی نشده چیزی نمیشه😍اما بیشتر از روزی ۲۰۰ میلی خوب نیست بخوریم می ...

باشه عزیزم ممنون

هیوا جون شما ایستاده هستی یا درحال حرکت حرکات تی نیتو متوجه میشی یانه؟

من فقط مواقعی که نشستم یا درازکشیده ام میفهمم حالا شایدم موقعی که من درحال حرکتم آرومه 

من تا الان هشت کیلو چاق شدم. اینکه چقدرش نرماله فکر کنم به شاخص توده بدنی هر فرد ربط داره مثلا کسی ...

من چاق نبودم قبلش امیدوارم خیلی اصافه نشه آخه گشنمه واقعا ضعف میره دلم چیزای مفیدم میخورم اما بازم گشنم میشه ! 

من چاق نبودم قبلش امیدوارم خیلی اصافه نشه آخه گشنمه واقعا ضعف میره دلم چیزای مفیدم میخورم اما بازم گ ...

منم 59بودم قبلش.

سعی کن مدیریتش کنی که تا آخر بارداریت ایشالله دیگه دوازده یا پونزده کیلو اضافه کنی🥰😘

دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من ه ...

گشنگی طبیعیه عزیزم انشاءالله بعدِ زایمان به وزن قبلیت برمیگردی من تقریبا دوهفته پیش که دکتر بودم وزن کردم ۳ کیلو اضافه کرده بودم ولی الان نمیدونم تو این دوهفته چقدر اضافه شدم وزنم موقع انتقال ۹۷ بود ۲ هفته پیش ۱۰۰ بودم🙈🤦🏻‍♀️

خیلی خوبه که من ۶۸/۵ بودم الان شدم ۷۹/۵ 🤦🏻‍♀️ من کلا قبلشم همین بودم کلا شکموام من الانم که همش گش ...

قدت چنده؟ 

میتونی بزنی بی ام آی خودتو دربیاری با توجه به وزن و قدت اگه شامل اون محدوده نرمالی نگران نباش به هر حال آدم تو بارداری چاق میشه دیگه نمیشه هم که نخورد😘

دوستان من آزمایش دادم منفی شدم.

پرونده این انتقال بسته شد. اصلا روحیه خوبی ندارم و فعلا قصد هیچ کاری ندارم.

ممنون از همه کسایی که تو این مدت بهم روحیه دادن و راهنمایی کردن.

خدا برا همتون بهترینها رو رقم بزنه🍃🙏

دوستان من آزمایش دادم منفی شدم. پرونده این انتقال بسته شد. اصلا روحیه خوبی ندارم و فعلا قصد هیچ کار ...

متاسفم عزیزم ایشالله شامل معجزه خدا بشی و بزودی دلت شاد بشه 💚

دوستان سلام لطفاً هر کس پست منو میبینه جواب بده  چند روز پیش گفتم تست دوستم مثبت شده الان روز ...

عزیزم اول از همه اول بره آزمایش بده به بی بی چک اکتفا نکنه بعدم به دکترش حتما بگه انشاءالله با توجه به جواب آزمایشش داروش کم وزیاد میشه 

من تا الان ۱۱ کیلو چاق شدم 🤐🤐  خیلیه نه ؟؟؟ یه مدت خیلی برنج و اینا خوردم اما الان کمشون کرد ...

منم خیلی گشنم میشه غذامو ی مدت کم کردم بچم خوب وزن نگرفت دکتر گفت بخودت گشنگی نده 

نمی دونم نهایتش چقده ولی فک کنم من تا ده کیلو دیگه چاق بشم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍