2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
مامان گلا خوردن کاکائو شکلات کلا خوراکیای کاکائویی تو بارداری ضرر داره یانه؟

به خاطر کافئین موجود تووش میگن نخورید یا اگه میخورید باید مقدار روزانه کافئین و رعایت کنی حواست باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من استرادیول رو گذاشتم توی کابینت. آنوکسا هم توی در یخچال 

ممنونم عزیزم .🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به خاطر کافئین موجود تووش میگن نخورید یا اگه میخورید باید مقدار روزانه کافئین و رعایت کنی حواست باشه ...

اوه اوه من خیلی میخورم که کافئین زیاد باعث چی میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ابن سینا دکتر انصاری پور دوستان میگن مامم خیلی خوبه 

پروانه الان وزنت شده ۷۵؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها کسایی که بیمه تامین اجتماعی پرونده تشکیل دادن برای هزینه های ناباروری چیزی هم پرداخت کردن براتون؟؟استان ما نکه بی صحابه مسئولی نداره اسم تنها مرکزشو برای وزارت بهداشت رد نکرده شامل استان ما نمیشه خدا ازشون نگذره که چنین کارای سرمردم میارن.پرونده انتقال منو برگشت دادن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها من یکشنبه انتقال جنین داشتم

از امروز درد و تیر کشیدن واژن دارم‌مثل وقتایی که میخوام‌ پریود شم🥺

تروخدا بگید شماهایی که انتقالتون مثبت بود این علائمو داشتید؟ خیلی میترسم و نگرانم

چند روز بعد انتقال جنین لانه گزینی میکنه؟

سلام عزیزم من نمیدونم عزیزم. خدا قسمت کنه به اون مراحل برسم. من باشم اصلا ۲ کیلو هم بلند نمی کنم

ان شاالله خیلی زود به اون مراحل میرسین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم همچنین گلم. چشم حتما 

سلام سارا جان چطوری خوبی عزیزم؟

چه خبرا؟

نی نی خوبه؟

چه میکنی با تهوع؟

من احساس میکنم نسبت به یک هفته پیش کمی بهتر شدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اوه اوه من خیلی میخورم که کافئین زیاد باعث چی میشه؟

حالا استرس نگیر تا الان خداروشکر چیزی نشده چیزی نمیشه😍اما بیشتر از روزی ۲۰۰ میلی خوب نیست بخوریم میشه یه فنجون مثلا قهوه! یا اگه شکلات میخوری دیگه چایی و چیزای کافئن دار نخور اینجوری بالانس و رعایت کن

بچه ها من یکشنبه انتقال جنین داشتم از امروز درد و تیر کشیدن واژن دارم‌مثل وقتایی که میخوام‌ پریود ش ...

عزیزم بخاطر علائم بخودت استرس نده من تو هر سه تا انتقالام علائمم یکی بود ولی دوتا منفی شد یکی مثبت علائم در اثر داروهاس دنبال علائم نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم حالت خوبه؟ نی نی های نازت خوبن؟ عزیزم شما برای این پهلو به اون پهلو شدن مینشستی یانه؟ و ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم من از چند تا دکتر و ماما پرسیدم تو اینستا هم خیلی گشتم اصلا نیازی نیست موقع پهلو به پهلو شدن بشینی و اینکه میگن بند ناف میپیچه الکیه بند ناف در اثر حرکات خود بچه هست نه مادر

عزیزم من هیچی بلند نمیکنم نهایت در یکی دو کیلو 

انقباض مثل درد پریود هست که میگیره و ول میکنه و فواصلش تقریبا منظمه هر وقت تو هر هفته ای این اتقباضات بود باید سریع برن بیمارستان

الان چند هفته ای عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بخاطر علائم بخودت استرس نده من تو هر سه تا انتقالام علائمم یکی بود ولی دوتا منفی شد یکی مثبت ع ...

چون درد و تیر کشیدن واژن رو دارم‌ نگرانم کرده

یه سوال

من چون آلرژی دارم سرفه و عطسه میکنم مشکلی پیش نمیاد؟

مامان گلا خوردن کاکائو شکلات کلا خوراکیای کاکائویی تو بارداری ضرر داره یانه؟

بله عزیزم، خیلی هم خوبه مخصوصا اگر کم شیرین باشه یعنی شکلات تلخ. چون خوردن چیزهایی که قند بالا دارن تو بارداری خوب نیست

کافئین شکلات نسبت به چای یا قهوه خیلی خیلی کمتره و اصلا اسکالی نداره. فقط زیاده روی نباید کرد. فشار خون رو کم میکنه و خونرسانی به بچه رو افزایش میده

اینم سندش 😊

You can enjoy chocolate, , in moderation throughout your pregnancy. The benefits are largely well proven, including possibly reducing blood pressure and risks of some complications, and also improving blood flow to the baby and to the mother

خدایا شکرت 🙏🏻❤️