2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان من برا تخمک اهدایی اقدام کردم کسی رو بهم معرفی کردن رفتم مشاوره مشخص شده یبار اهدا کرد ...

عزیزم ذخیره که معمولا بالا نمیره، ولی ممکنه با تعویض پروتکل دارویی تعداد تخمک بیشتری بده، شما باید ببریش پیش دکتر، با سونو میتونن تعداد فولی ها حدودی بفهمن، البته باز هم اینکه چه تعداد فولی ها تخمک بشه و یا کیفیتشون چه جوری باشه معلوم نیست

عزیزم ذخیره که معمولا بالا نمیره، ولی ممکنه با تعویض پروتکل دارویی تعداد تخمک بیشتری بده، شما باید ب ...

شک دارم نمیدونم چیکار کنم.

رفته پیش دکتر سنو فقط روز سوم پریودش نبوده ی هفته قبل پریود بود نوشته هردوتخمک ذخیره نرمال.

۲۳ سالشه دوتاهم بچه داره.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فرنگی استفاده میکردم کار  خونه نمیکردم اصلا فقط واسه دستشویی و نماز بلند میشدم یا کارای خود ...

خدا نینیت رو حفظ کنه عزیزم

شما انتقالتون مثبت شد علائم خاصی داشتید؟

خدا نینیت رو حفظ کنه عزیزم شما انتقالتون مثبت شد علائم خاصی داشتید؟

ممنونم عزیزم نه علائم خاصی نداشتم فقط درد پریود داشتم که اونو تو انتقالای منفیمم داشتم استرس نداشته باش بسپر بخدا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من برا تخمک اهدایی اقدام کردم کسی رو بهم معرفی کردن رفتم مشاوره مشخص شده یبار اهدا کرد ...

عزیزم ذخیره هیچ وقت بالا نمیره و یه چیز مادرزادیه به مرور کم میشه بنظرم یکی دیگه رو پیدا کن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم نه علائم خاصی نداشتم فقط درد پریود داشتم که اونو تو انتقالای منفیمم داشتم استرس نداشته ...

سپردم به خدا هر چی خواست خداست همون میشه🙏🏻

یه سوال دیگه بپرسم جنینایی که براتون انتقال دادن چند روزه بودن ؟

سپردم به خدا هر چی خواست خداست همون میشه🙏🏻 یه سوال دیگه بپرسم جنینایی که براتون انتقال دادن چند ر ...

یدونه دو روزه دو تا بلاست  انتقالم دومرحله ای بود

ای جانم الان نی نیتون یه دونست ؟😍

قربونت اره عزیزم یدونس😊

شک دارم نمیدونم چیکار کنم. رفته پیش دکتر سنو فقط روز سوم پریودش نبوده ی هفته قبل پریود بود نوشته هر ...

سنش پایینه، احتمالا کیفیتش خوبه، ببین حدود چهار تا پنج تا فولیکول اگه تو هر تخمدان باشه میگن نرماله، یعنی ممکنه باز همون حدود هفت هشت تا تخمک رو بده

خانمای عزیزم دوستای دوستداشتنی من لطفاااااا خواهشا بعد از انتقال و وقتی تووی پروسه هستید سعی کنید استرس و فکر و خیال و بزارید کنار درسته خیلی سخته اما واقعا هیچ کمکی به ادم نمیکنه بلکه ضررر هم داره! بعد از انتقال دنبال علائم نباشید و به خاطر داشتن یا نداشتنش نگران نباشید ناراحتی نکنید چون نود و نه درصدش مربوط به داروهاس و ایشالا همگی بهترین نتیجه رو بگیرید ❤️❤️

شک دارم نمیدونم چیکار کنم. رفته پیش دکتر سنو فقط روز سوم پریودش نبوده ی هفته قبل پریود بود نوشته هر ...

اینجا یکی از دوستان از یه خانم جوون تخمک گرفته بودن، دکتر بهش داروی کمی داده بود و پنج تا تخمک ازشون گرفتن، ولی همون بار اول انتقال خداروشکر مثبت شدن

به نظرم از دکترت نظر خواهی کن

اینجا یکی از دوستان از یه خانم جوون تخمک گرفته بودن، دکتر بهش داروی کمی داده بود و پنج تا تخمک ازشون ...

اره عزیزم من بودم

البته من بار سومی بود ک انتقال میدادم

نغمه جان درسته کیفیت مهمه

ولی به نظرم تعداد هم مهمه چون این همه خرج و اخرش ۵ تا تخمک واقعا سخته

باید به همه چیز خوب فکر کرد

البته فقط فقط خواست خدا مهمه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩