2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سارا جون شب قبل پانکچر چه کارایی رو انجام دادی ؟

عزیزم من قبل پانکچر هیچ کاری نکردم حتی نمی دونستم باید تقویتی بخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم خطر نداره فقط استراحت کن و پروژسترونو به موقع مصرف کن  واسه اب دور جنین هم مایعات خیل ...

ممنونم عزیزم 

پروژسترون شیاف منظورتونه ؟ دکترم شیافمو کرد روزی یکی . دوتا میزدم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم  پروژسترون شیاف منظورتونه ؟ دکترم شیافمو کرد روزی یکی . دوتا میزدم.

بله عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این امپوله میدونی برای چیه؟اینو باید از شنبه میزدم که نزدم یکی امروز صبح زدم یکیم برای فردا صبح

ستروتایده فک کنم واسه جلوگیری از ازاد شدن تخمک ها

چرا نزدی از شنبه؟

ستروتایده فک کنم واسه جلوگیری از ازاد شدن تخمک ها چرا نزدی از شنبه؟

ماما برام ننوشته بود صبح یکی زدم گفتن فردام یکی بزنم یعنی قبل پانچکر امکان داره ازاد بشه؟چون صبح سونو شدم فولی داشتم چند تا

الان نشستم منتظرم تا سونو بشم یعنی میشه؟ امیدم به خداست کاش خدا معجزه کنه😥

چرا نشه عزیزم؟! توکل بر خدا، دعا میکنم خوش خبر برگردی واقعا به یه خبر خوب نیاز داریم شدییییییید، تو رو خدا یکی با خبر خوب بیاااااااااد 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من بعد انتقال منفی خونریزی دارم الان روز ششم وقتی چیز سنگین بلند میکنم خونریزی دارم برای ...

عزیزم اگر خونریزیت خیلی شدید هست برو دکتر، قاعدتا باید مثل پریود عادی باشه یا یکم بیشتر، خونریزی خیلی شدید طبیعی نیست. من خودم همیشه با دارو باید پریود بشم و سه تا چهار روزه و خیلی کم هست بعد انتقال هم همون چهار روز بود ولی خونریزیم یکم بیشتر از همیشه بود و فقط روز اول درد و ضعف شدید داشتم بعدش خوب شدم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر خونریزیت خیلی شدید هست برو دکتر، قاعدتا باید مثل پریود عادی باشه یا یکم بیشتر، خونریزی خیل ...

سلام هانیل جان عزیزم خونریزیای من کلا چهار روزه فوقش پنج ک لک خیلی خیلی کمه از روز چهارم الانم تا روز چهارم مثه پریودیای پیش بود اما دیروز رفتم خرید وسیله بلند کردم قشنگ متوجه شدم معذرت میخام خونریزی زیادی کردم دوباره قطع شد امروزم بازم خونریزی قرمز دارم