2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
روز ۱۱ گفت باز بیا امپول پیورگان ۹۰۰ دوتا گرفتم شد ۸ملیون یکیم ۶۰۰ گرفتم شد ۳ ملیون سینال و اچ ام جی ...

از آمپولات،فقط سینال   و اچ ام جی رو مشترک بودیم.

عزیزم تو سونوهای بعدیت مشخص میشه نگران نباش

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونی فیبرم و پولیپ چه فرقی دارند؟ دیگه چند تا تخمک و چند جنین داری ؟

فیبروم بافتش عضلانی خوب بعدش این که بعد عمل هم احتمال برگشتش هست ولی پولیپ تو لایه آندومتر رحم رشد می‌کنه و اندازش کوچیک احتمال برگشتش بعد عمل خیلی کمه ..این طوری بگم فیبروم یه چیز سفت و گوشتی و معمولا اندازه اش خیلی بزرگ میشه مال من یادم اونی که ازم درآوردن به اندازه یه پرتقال خیلی بزرگ بود😐😐..من دوهفته پیش که پانکچر داشتم سه تا جنین برام تشکیل شده که فریز کردن و قراره بعد عید انتقال بدم به امید خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم دکترم تقویتی نداده بود خودم از قبل یدو فولیک و ویتامین ای میخوردم ولی توی پانکچر که با اون قدرت ...

والا اولین بارم بود.۳۷ سالمم هست. 

تو فکرمه چندماه تقویت کنم خودمو و طب سنتی هم برم 

بعدا ایشالا پانکچر.

فقط دنبال مرکز خوبم با دکترای خوب که صفتر تا صد پروندمو خودشون چک کنن.

نه مثل بیمارستان صارم خر 

وضعیت شما چطوریه؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

قبل پانکچرها تقویتی اینا خورده بودی ؟ آخه چرا اینجوری میشه ای خدا ؟ امیدوارم خدا سورپرایزت کنه طبیعی باردار شی ،قربون‌خدا برم آخه برا اون کاری نداره که‌خودش‌مشکل ما رو‌حل کنه دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والا اولین بارم بود.۳۷ سالمم هست.  تو فکرمه چندماه تقویت کنم خودمو و طب سنتی هم برم  بعد ...

منم یه بار پانکچر شدم مثلا با بهترین دکتر تبریز ،من تبریز زندگی میکنم ، که اون وضعیت تخمکها بود تازه اسپرم هم‌ضعیف هست در اصل به خاطر اسپرم ای وی اف میکردیم که دیدیم‌وضع من خرابتر شده ، ۳۸ سالمه

آبان پانکچر کردم دوماه تقویتی خوردم اسفند برم پانکچر که یه سرما خوردگی گرفتم خفیف بود اما ترسیدم دیگه نرفتم چون کفیت تخمکهام معمولی نیست ضعیفه گفتم یه وقت تاثیر میذاره ضعیف تر میشه بعد عید میرم اگه خدا بخواد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم هیسترو خوبه برا فیبروم و میوم ؟؟یا لاپارا

فاطمه جان قربونت برم بخدا این چند روزه همش دلم پیشت بود و برات دعا میکردم میدونی منفی شدن یه چیز که ناراحت میشی و میگی منفی شد و این که بعد این همه تلاش و سختی بفهمی مثبت شدی و خوشحالی کنی و دل ببندی بعدش بفهمی رشد نکردن خیلی سخت و درد داره ..فقط از خدا میخوام خدا جواب این همه درد و صبرت به بهترین شکل بده و اونموقع که بی خیالی و انتظاری نداری خدا سوپرایزت کنه و همه ی این سختی ها یادت بره الهی به حق فاطمه زهرا خیلی زود مامان شی و برات بمونه🙏🙏🙏فاطمه جان من دقیق نمی‌دونم من تقریبا نه سال پیش که مجرد بودم فیبرومم خیلی بزرگ بود دیگ باید با عمل باز درمی آوردن ..فکر کنم بستگی به این که چند تا فیبروم و سایزشون چند داره اگه با هیستروسکوپی باشه که بهتره چون وقتی لاپرا میکنن مثل سزارین شکمت باز میکنن  ..الان من قراره هیستروسکوپی بشم بعد عید ولی نمی‌دونم فیبرومم رو درمی آورن یا نه ..راستی من سه سال پیش که هیستروسکوپی شدم پولیپم رو درآوردن ولی به فیبروم هام دست نزدن..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی عزیزمممممممم، حس و حالتو میفهمم، منم اولش توی شوک بودم بعد چند دقیقه تازه فهمیدم چی شده، چیزی ن ...

انشاالله خدا هم مارو یه روز خوشحال می‌کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای عزیزم خیلی خیلی زیاد ناراحت و متاسفم .خدا دلت رو آروم کنه .واقعا هیچ حرفی برای تسکینت ندارم بگم ...

یه دنیا ممنون عزیزم آره سخته منکرش نمیشم خدا سره هیچ زنی نیاره 

همه شماها انشاالله نتیجه مثبت بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جان قربونت برم بخدا این چند روزه همش دلم پیشت بود و برات دعا میکردم میدونی منفی شدن یه چیز که ...

خیلی سخته به اسم رقیه قسم احساس پوچی میکنم دیشب به همسرم میگم باور کن شکمم نبض میزنه گفت عزیزم صلوات بفرست همش حل میشه همه اینارو میگذرونیم دوبار منفی شدی گریه کردی گذشت اینهم میگذره من می‌سوزم میبینم آب دهنشو قورت میده گریه نمیکنه میبینم تو حیاط سینه شو ماساژ میده دم نمیزنه میسوزوم به اسم رقیه قسم 

میگم خدا دل هر دومونو و آروم کنه همین 

و اینکه سلامتیم باز برگرده

آره ببینم با هیسترو بشه عالی میشه عکس رنگی هم لازمه برم برا بررسی لوله هام یه بار چند سال پیش رفتم یا تو هیسترو بررسی میشه 

خدا حاجت دلتو بده عزیز دلم ممنون که هستین

فیبروم بافتش عضلانی خوب بعدش این که بعد عمل هم احتمال برگشتش هست ولی پولیپ تو لایه آندومتر رحم رشد م ...

ان شاالله این سه تا میشند چشم و چراغ خونتون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام صبح بخیر دوستانی که باردارین توی هفته 20 حرکت نی نی رو حس میکنین من که اصلا حس نمیکنم در ضمن شک ...

عزیزم من جفتم قدامیه الانم ۲۳ هفته و ۱ روزمه بعضی وقتا خیلی خوب متوجه میشم بعضی وقتا نه من تازه ۲۲ هفته بود متوجه شدم یه چیزایی به منم گفتن تا ۲۴ ،۲۵ وقت هست نگران نباش بسپار به خدا منم دلم شور میزنه بعضی وقتا اما خب طبیعیه و اینکه اگه انقباض داری حتما باید چکاب بشی عزیزم بری دکتر 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فیبروم بافتش عضلانی خوب بعدش این که بعد عمل هم احتمال برگشتش هست ولی پولیپ تو لایه آندومتر رحم رشد م ...

انشاالله که بچسبه به دلت عزیز دلم انشاالله خدا دلتو شاد کنه

خیلی سخته به اسم رقیه قسم احساس پوچی میکنم دیشب به همسرم میگم باور کن شکمم نبض میزنه گفت عزیزم صلوات ...

عزیزم خیلی متاسفم خدا خودش کمک کنه تمام کسایی که توو این راه هستن 🤲🏻 خیلی وقتا خواسته ما با این دنیا یکی نیست فقط باید تحمل کرد مراقب خودت باش به خودتون زمان بده دوباره قویتر از قبل بلند شو از جات فقط مرگه که چاره نداره ایشالا که بهترین برات رقم بخوره ❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍