2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام ترنم خوبی انشاالله که بتات دوباره رشد می‌کنه  ن متاسفانه قسمتم نبود باید سقط کنم رشدش توق ...

اخه شما گفتی ۳ تا انتقال دادی ۳ تاش هم گرفته

بعد گفتی متاسفانه خارج رحم بوده

من دیگه بعدش رو متوجه نشدم چی شده

الان بتاتون افت کرده؟

یعنی امیدی هست؟ ان شالله که خیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشاالله هیچوقت دیگه تجربه ش نکنی  ن اتفاقا نصف شب با ذکر خدا آروم شدم ناامید نیست ...

اره عزیزم یکم استراحت کن قشنگ بخودت برس بعد با روحیه خوب دوباره ادامه بدم اصلا خدا رو چه دیدی شاید طبیعی شدی به امید خدا😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فکر نکنم رو پانکچر تاثیر بذاره ولی اگه جای بدی باشه قبل انتقال باید تخلیه کنی

ماما جواب داد گفت آمپول ها شروع کنم سرما هم خوردم و گلوم چند روزه میسوزه آمپول ها رو شروع میکنم اشکال که نداره؟

به سلامتی و دلخوشی نی نیت رو بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام خانما من دوشنبه هفته قبل رفتم سونوی قلب.دکترم‌گفت ۴هفته دیگه برم سونوی ان تی وطول سرویکس.ویزیت بعدیم راگفت ۱۰فروردین برم یعنی ۴۵روز دیگه.بنظرتون دیرنیس؟حس میکنم بچه ها اینجا زودزود سونو و ویزیت میشن

یا رب العالمین
درد نه ولی یزره ته بینی میکنه یجوری میشه عطسه ت میگیره همچین حالتی

راست میگی ؟؟

دکتر گفت تخمک هات کمه فقط یه تخمک 19روز یازدهم این همه آمپول زدم دید تو سونو گفت ای وی اف ب درد تو نمیخوره ای یو ای کن ینی امیدی هست ؟

راست میگی ؟؟ دکتر گفت تخمک هات کمه فقط یه تخمک 19روز یازدهم این همه آمپول زدم دید تو سونو گفت ای ...

من اینجوری بودم ۴بار برا پانکچر وانتقالام تست دادم دردش کنه قابل تحمله.

اره ای یوای هم خیلیا جواب گرفتن انشالله نتیجه میگیری.ایندفعه ای یو ای کن اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی دفعه بعد تقویت کن وداروهاتم بگو عوض کنه.داروهات الان چیه؟

یا رب العالمین
ببخشید شماروز چند پانکچر شدین ؟به من گفت احتمالا روز ۱۳ پریودیم پانکچرمه که میشه چهارشنبه تا چهارشنب ...

من روز پانزده پانکچر شدم عزیزم روز یازدهم رفتم سونو بزرگترین فولیکولم ۲۱ بود ولی روز پانکچر رسید به ۲۸ ، تا روز پانکچر کلی رسد میکنن اصلا نگران نباش

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم