2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
حاجت روا بشی گلم از  جواب دهیت  واسه انتقال باید چیکار کنی؟

ممنون عزیزم همچنین شما ..نمی‌دونم فقط گفتن قبل انتقال هیسترو میکنن ..من قبلاً هم فیبروم داشتم که با لاپاراسکوپی خارج کردن البته سایزش بزرگ بود

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم همچنین شما ..نمی‌دونم فقط گفتن قبل انتقال هیسترو میکنن ..من قبلاً هم فیبروم داشتم که با ...

من قبلا پولیپ داشتم هیسترو شدم 

دوباره باید هیسترو بشم   

خدا توی این راه به همه کمک کنه که مشکل پشت مشکل داره میاد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من قبلا پولیپ داشتم هیسترو شدم  دوباره باید هیسترو بشم     خدا توی این راه به همه ...

عزیزم درکت میکنم منم یبار بخاطر پولیپ هیستروسکوپی شدم قبلا😕هم لاپراسکوپی شدم  هم هیستروسکوپی دو بار هم عکس رنگی گرفتم چهار بار هم انتقال منفی ..بازم میگم خدایا هر چی تو صلاح میدونی یعنی چاره ای نداریم ..دیگ از فکر کردن گذشته توکل کن به خدا و ازش بخواه جواب زحمت و درد هایی که میکشی رو با یه بچه خوشگل بده انشاءالله..باز هیستروسکوپی خوبیش اینه بخیه و اینا نداره من لاپراسکوپی شدم جای برش رو شکمم از مال سزارین بیشتر ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزم همچنین شما ..نمی‌دونم فقط گفتن قبل انتقال هیسترو میکنن ..من قبلاً هم فیبروم داشتم که با ...

عزیزم میدونی فیبرم و پولیپ چه فرقی دارند؟ دیگه چند تا تخمک و چند جنین داری ؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بله دکترش رو عوض کرد بله مهم اینه که اعتماد داشته باشیم  اگه از کار دکتر و مرکزت مطمئنی جای ن ...

سلامت باشید عزیزم

إن شاالله شما هم نی نی نازت را بغل کنی 

مشتاق هم خصوصیه 

دیگه نمیدونم والا امید به خدا اصلا گیجم توی این مسیر که کدوم دکتر خوبه کدوم بد. نزدیک هفت ساله زیر نظر اورولوژیستیم با چندین عمل. روز به روز هم بدتر شد. ولی بازم باید بریم همون مرکزی که اون آقای دکتر هستن. چون احساس میکنم نباید این شاخه به اون شاخه بشیم. این مسیر با یه دکتر هم دیر پبش میره دیگه اگه بخوای دکتر عوض کنیم همین وقت باقیمانده را هم از دست میدیم. مشتاق از مراکز معروفه اصفهانه. و همون دکتر اورولوژیست هم از دکترای مطرح و خوب هستن ولی ما نتیجه نگرفتیم 

ببخشید عزیزم اشتباه ریپلای کردم، از شخص دیگه ای می خواستم بپرسم، ان شاالله زود زود خبر بارداریتو بهم ...

من دیگه نه میخوام نه دنبالش میرم جسم و روحم دیگه کششو نداره نمیتونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اگه سخت وقت میده همون گرانمایگان برم دیگه اونجا راحت وقت میده ، چه جوری سخت وقت میده یعنی برا چند رو ...

دقیق نمی‌دونم من امسال رفتم گفت از واتساپ نسخه تو بفرست وقت بدیم حضوری نداریم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم خوبی.چه خبرا رفتی سونو جدید؟دکتر چی گفت    

سلام جونم گفت رشد نداشته داروها تو قطع کن به خونریزی بیافتی اگه سقط نشد بیا مطب زیر زبانی بدم فعلا نمیدم چون مضره توکل بخدا دعام کنین سقطم آسون باشه 

دیگه بریدم از دیشب کارم شده گریه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@favali   عزیزم رفتی سونو امروز؟ چی کفتند؟

سلام عزیز دلم خوبی 

دیروز شکستم عزیزم اما حسام دیگه سرر شده تا خونه تو هوا بودم گفت داروها تو قطع کن تا سقط بشه رشد اصلا نداره

گفت فعلا زیر زبانی نمیدم 

تو خونه بود که فهمیدم چه بلایی سرم اومده

تا صبح گریه کردم همسرم که شکسته نشو دیدم اما دم نزد و دلداری داد

من چیا بخورم زود سقط بشه دارومو قطع کنم تا چهارشنبه خونریزی میافتم 

خیلی سخته دیگه بریدم 

من دیگه نه میخوام نه دنبالش میرم جسم و روحم دیگه کششو نداره نمیتونم

منم خسته م 

جسمم روحم کلا بیحس شدم شوق ندارم دیگه کشش ندارم 

عزیزم درکت میکنم منم یبار بخاطر پولیپ هیستروسکوپی شدم قبلا😕هم لاپراسکوپی شدم  هم هیستروسکوپی د ...

عزیزم هیسترو خوبه برا فیبروم و میوم ؟؟یا لاپارا

سلام جونم گفت رشد نداشته داروها تو قطع کن به خونریزی بیافتی اگه سقط نشد بیا مطب زیر زبانی بدم فعلا ن ...

الهی بگردم ....

واقعا متاسفم🥺

ایشالله راحت سقط کنی و بزودی معجزه خدا رو ببینی عزیزدلم💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت