2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

چرا خدا بین بندهاش تبعیض قایل میشه چرا به یکی زود میده به یکی دیر مگه ماها دیگه دل نداریم که از همه طرف باید زجر بکشیم مگه ما دیگه بندهاش نیستیم به بعضیا به زور میده به ماها نمیده اخه چرا؟

چرا کسی نیست جواب درستی بهم بده بگه چرا خدا همچین کرده چرا خدا خودش بهم جواب نمیده طوری بهم بگه که بهمم اونجوری که منو خلق کرده به همون زبونی که میفهمم چرا بهم نمیگه بخدا دیگه خسته شدم بریدم اگه پدر مادر دوچشمی به بچه هاش نگاه کنه که جرمه پس خدا خودش چرا اینکارو میکنه چرا اخه چرا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
نمیدونم عزیزم میگن استرس و ناراحتی باعث کم شدن ذخیره میشه  نمیدونم تنها چیزی خیلی الان فکرمو م ...

ذخیره از بدو تولد با دختر هست ک پریود میشیم تمام میشه من داغون داغونم😞😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعریف دکتر رضایی زیاد شنیدم دوستام چند نفر از شمال اومدن پیش اون زایمان کردن یکی از دوستام که سرط ...

ندا جون سلام، هزینه اتاق خصوصی عرفان دادی؟ اگه اره چقدر؟ الان من تماس گرفتم سزارین گفت دوازده تومن اتاقو گفت پنج تومن خیلی برام عجیبه هزینه اتاقشون 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چرا خدا بین بندهاش تبعیض قایل میشه چرا به یکی زود میده به یکی دیر مگه ماها دیگه دل نداریم که از همه ...

عزیزم اینجوری نگو باور کن خدا همه بنده هاشو میبینه منم بعد هفت سال باردار شدم با کلی چالش و چندبار انتقال واقعا نمیدونم چرا خدا به بعضیا به راحتی میده ولی به ماها....

ولی ما سر از کار خدا درنمیاریم ولی مطمئنم هیچی بدون حکمت نی حودتو با این فکرا اذیت و ناراحت نکن به خدا توکل کن تلاشتو بکن و ازش بخواه مطمئن باش شما هم مامان میشی خدا بزرگه از درگاهش فقط نا امید نشو گلم😇

میدونم حق داری درکت میکنم عزیزم ولی مطمئن باش بزودی مادر میشی همونطور که ماها که توی این سایتیم بعد کلی سختی شدیم

خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحاتتون الان دکتر به من گفته این ماه که پریود شدم برم وارد سیکل بشم. میخوا ...

خواهش عزیزم!عزیزم شماهنوز تخمک کشی نکردی همه تخمک کشیا یه جوره!برایه سیکل انتقاله که نوع سیکل فرق میکنه اگه تخمدونات زیاد تحریک نشه همون چندروز بعد ممکنه برات انتقال بدن ولی اگه هایپر بشی ۳ ماه بعد انتقال میدن و نوع سیکل مشخص میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم اینجوری نگو باور کن خدا همه بنده هاشو میبینه منم بعد هفت سال باردار شدم با کلی چالش و چندبار ا ...

مرسی عزیزم اما کی دیگه جونیم رفت سر پیری میشناسم ادمایی که سن منم الان دخترشونو میخوان عروس کنن یا عروس کرده نوه تو راه دارن بعد من هنوز تلاش میکنم بچه دار بشم چه فایده من میتونم برا این بچه چکار کنم باید صا دستم بگیرم برم برا جنش ازدواجش تازه اگه زنده باشم مادر من وقتی سن الان منو داشته ۹تا بچه داشته 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

خانوما از کاربر favaliچه خبر ایشالله که جنینش صحیح و سلامت باشه

مرسی عزیزم اما کی دیگه جونیم رفت سر پیری میشناسم ادمایی که سن منم الان دخترشونو میخوان عروس کنن یا ع ...

عزیزم شما چند سالتونه و ساکن کجا هستین؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما جایه پروژستورن رو باسنم خیلی دردناکه و قرمز میشه ،میشه حوله گرم بزارم؟

عزیزم اگر هم ورم داره هم درد و هم قرمزی ممکنهخدی نکرده آبسه کرده باشه، اگر قرمزی نداره میتونی کیسه آب گرم بذاری و ماساژ بدی تا مواد جذب بشه ولی اگر قرمزی و درد شدید داره باید بری دکتر عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم اما کی دیگه جونیم رفت سر پیری میشناسم ادمایی که سن منم الان دخترشونو میخوان عروس کنن یا ع ...

خیلی زود ایشالله به خواسته دلت میرسی عزیزدلم ماها مگه چاره ای هم داریم چه کنیم دیگه درسته سن پایینتر نی نی داشتن بهتره ولی خوب خدا اینجوری صلاح ماهارو دونسته دیگه .

از ته دل برات دعا میکنم انشالله قابل باشم هم شما و هم همه منتظرا ایشالله انتظارشون کوتاه تر از حد تصورشون بشه 🥰😘

الان باردارین

الان احتیاج به استراحت دارم

۵ تا پانکچر داشتم و ۴ تا انتقال که یکیش منفی شد و 

۳ تاش مثبت که هر سه سقط شدند 

میفهمم حالت رو، بیادت هستم و برات دعا میکنم عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
راستی چیکا جون کلا هزینت چقدر شد و آیا فیلمبرداره اتاق عمل داشتی؟

کلا حدود ۱۹ تومن شد اره گلی داشتم ۲۶۰۰ فیلمبرداری شد البته بخاطر دوقلویی اینقدر شد. ۱۳ تومن زایمان باقیشم اتاق خصوصی و غذا و‌این حرفا. ولی فوق فوق فوق العاده راضی بودم از پرسنل از اتاق عمل از دکتر بی حسی از همه چی.

خداياشكرت....❤️