2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
خون رسانی به رحم و جفت

نه نداشتم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نداشتم

فقط فموبرا داشتم و شیافت بعد از هفته ی ۷ هم فولیک اسیدو ویتامین d3

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

دیگه خدا میدونه حامله بشم یا نه بعدشم منو این انتظار لعنتی میکشه چطور این ۳ماه بگذره نمیدونم

دیگه خدا میدونه حامله بشم یا نه بعدشم منو این انتظار لعنتی میکشه چطور این ۳ماه بگذره نمیدونم

ان شاءالله میشی .من شوهرم بچه داره از ازدواج قبلش

من4سال ازدواج کردم هم این دست اون دست کردم گفتم سن م کمع عجله ای نیس چون دختر همسایمون چن تاش 35بودن فوری باردار شدن ماه اول عروسی بعد زایمان فوری باز بازدارشدن

گفتم من ک هنوز زیر 30هستم ولی نمیدونستم ذخیره لعنتی داره تموم میشه😞

@چیکا1     سلام چیکا جون خوبی عزیزم کوچولوهای نازت خوبن؟ ببخشید یه سوال دارم شما به دکت ...

سلام گلم قربونت برم مهربون. اره گلی ۲ تومن جدا زدم به کارتش☹️

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم قربونت برم مهربون. اره گلی ۲ تومن جدا زدم به کارتش☹️

چقد لوسن این دکترا به خدا. بمنم گفته چون تاریخت رند میشه باید بمن جدا پول بدی ولی من نپرسیدم چقدر.از شما سر چی پول اضافه گرفت؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
حالا زنگ زدی بپرس میگن بیشتر میشه و اینا والا مردم هزارتا حرف میزنن شاید واقعا اینجوری نباشه! وای اس ...

هیوا جان سلام من الان تماس گرفتم گاندی گفت سزارین ده میلیون بعد عرفان گفت دوازده تومن.

اتاق خصوصی گاندی 1800 و فیلمبردار هم گفت فعلا بخاطر شرایط کرونا نداریم.ولی عرفان فیلمبردار داره.

بعد گفتم این درسته که اولش میگید ده تومن بعد هزینه جانبی و غیره میگیرید گفت نه گفتم من شنیدم یکی میگفت سی تومن یکی میگفت پنجاه تومن هزینشون تو گاندی شده گفت امکان نداره ده قلو هم باشه تا بحال سر سزارین پنجاه تومن کسی هزینش نشده. خلاصه نمیدونم دیگه میشه اطمینان کرد یا نه.

آها اینم گفت اگه فقط یک شب بستری باشید و عمل دیگه ای نخواین هزینه همون ده تومن هست.

اتاق خصوصی عرفان شبی پنج تومن 😳

خدایی اینا رو چه حسابی قیمت میدن الان هزینه گاندی از عرفان کمتره که

عجیبه که آسپرین رو نداشتی

نمیدونم چرا بهم ندادن شاید به همه نمیدن به کسانی میدن که یه چیزی تو آزمایشاشون داشته باشن

چقد لوسن این دکترا به خدا. بمنم گفته چون تاریخت رند میشه باید بمن جدا پول بدی ولی من نپرسیدم چقدر.از ...

هیچی والله دلیلی نگفت فقط گفت شماره کارت از منشی بگیرم براش بزنم

خداياشكرت....❤️ 
هیچی والله دلیلی نگفت فقط گفت شماره کارت از منشی بگیرم براش بزنم

بمن بهونش رندی بود تازه من گفتم من اصراری ندارم یکم باشه شما میگید یکم🥴

چیکا جون هزینه اتاق خصوصی یادته پارسیان چقدر بود؟ الان عرفان میگه اتاق خصوصی شبی پنج آخه مگه میشه ؟ بعد گاندی گفت شبی یکو هشتصد

ان شاءالله میشی .من شوهرم بچه داره از ازدواج قبلش من4سال ازدواج کردم هم این دست اون دست کردم گفتم س ...

نمیدونم عزیزم میگن استرس و ناراحتی باعث کم شدن ذخیره میشه 

نمیدونم تنها چیزی خیلی الان فکرمو مشغول کرده اینه که چقدر باید منتظر بمونم ایا دیگه میشه حامله بشم و بچمو سالم بغل کنم ایا این آرزوم براورده میشه از ۲۴ سالگی منتظر اینم حامله بشم تا الان شدم الانم اینجوری شد اخه چرا خدا باهام اینجوری کرد هر چی فکر میکنم نمیدونم چه گناهی کردم که خدا باهام اینجوری کرد .

بچه ها بخدا ببخشید تنها جایی هست میتونم حرف بزنم به قدری دلم پره که نمیتونم تفسیرش کنم اگه مرده بودم خیلی بهتر بود