2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست
واا بغیر پولی که از بیمارستان میگیره؟ آخه بمن گفت بیمارستان فقط دو تومن  میگیرم تو باید بمن پول ...

اینو نمیدونم میخوای چیکا رو صدا کن ازش بپرس ولی آره دیگه چون اونی که از بیمارستان میگیره که به کنار ولی دستمزد خودشو جدا میریزی به کارت خودش در اصل این کار قانونی نیست اما خب چه میشه کرد.والا من اگه آی وی اف نبودم میرفتم یه بیمارستان خصوصی با یه دکتر دیگه که حتی بشه زیر ۱۰ تومن خیلی از دوستام بیمارستانای نیمه خصوصی حتی زایمان کردن چقد راضی بودم ۵ ۶ تومنم شده. تو هم زودتر انتخاب کن که به آرامش برسی چون اینجوری همش فکرت درگیره یعنی من خودم دلهره میگیرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شوهرمم ازش تست کرونا میگیرن موقع دادن اسپرم؟

بستگی به مرکزت داره ، از ما همیشه از هر دومون تست کرونا میگرفتند

اما اولای کرونا بود، الان شاید نگیرن

از کسانی که همون مرکز میرفتند سوال کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیکل کوتاه لانگ و طبیعی !کوتاه استرادیول میدن ضخامتت خوب بود انتقال میدن !سیکل لانگ از یکماه ق ...

خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحاتتون

الان دکتر به من گفته این ماه که پریود شدم برم وارد سیکل بشم. میخواد تخمک بگیره و جنین فریز کنه و بقیه مرتحل بعد از عید باشه. 

گفته از اول پریود دو هفته طول میکشه تا تخمک بگیره. 

یعنی الان من سیکل کوتاه هستم به نظرتون؟ 

میخوام یه پیش زمینه و شناختی نسبت به داروهایی که میخواد برام بده داشته باشم. 

ممنون از پاسخگویی تون إن شاالله خدا بهترین ها را براتون رقم بزنه

عزیزم مرسی ماام خوبیم  من چیزی نمونده توی این بارداری نگیرم فعلا باید اندازه گیری کنم تا برم د ...

خداروشکر ان شاالله میاد پایین و نیازی به دارو نیست

حرکات نی نی واسه شما کم نشده؟واسه من روزا زیاد تکون نمیخوره شبا بیشتره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما اونایی که رویان میرن یه سوال دارم.من امروزپریودشدم فردابایدبرم سونو ولی روزاول بایدنوبت ...

عزیزم من که قبلنا میرفتم نوبت میدادن

ولی عزیزم اینترنتی راحت میتونی نوبت بگیری بهتره فردا صبح نوبت بگیری اگه نوبت نداد واسه فردا واسه پس فردا بگیر تا روز سه وقت داری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینو نمیدونم میخوای چیکا رو صدا کن ازش بپرس ولی آره دیگه چون اونی که از بیمارستان میگیره که به کنار ...

منم دقیقا سر همین آی وی اف بود که اومدم پیش این دکتر واقعا نمیدونم ولی چشم مرسی از راهنماییت حالا از چیکا جون هم میپرسم. التماس دعا😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم واسه سینه ات پیش کدوم دکتر رفتی؟

من خودم به موسی پور گفتم سونو‌ بنویسه ولی هنوز نمیدونم‌کدوم ‌دکتر برم ،سونوی خوب و‌دکتر خوب میشناسی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگران نباش عزیزم،من که این چندروز واسه این لکه بینی‌ها حالم خیلی بده،خیلی دلم می خوادبرم سونو شم ولی ...

من از روز ۱۲ داشتم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
انوکسا و اسپرین هم نداشتی.

نه اینا برا چی هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اخه برای ذخیره کم میگن تخمک اهدایی اعصابم خورد میشه دوس ندارم تخمک اهدایی یه زن دیگه  شوهرت ...

اره الان ۲ساله

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
به فعالیت نیست عزیزم… تو بارداریهای طبیعی هم متاسفانه پیش میاد بعضی وقتها جنین مشکل کروموزومی داره ...

الان باردارین