2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راسی علایم رو یادم رفت بگم😁 منم دل درد و حساسیت سینه هام تموم شده تقریبا. پاهام یخه هنوز و دهنم خ ...

دقيقا مثل هميم پس، منم لك لانه گزينى نديدم و با همين علايم شما هستم... ايشالا مثبت شيم عزيزم

ای جان💚 شما دوقلو باردارین عزیز؟

نه عزیزم یه دونه اس 

الهی که به این ماه عزیز دلتون شاد میشه و چندروز دیگه خبر مادرشدنتونو بهمون میدین عزیزدلم هم شما هم بیتا جون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره به خدا من ۵۰۰ جدا دادم. روز انتقال یه دختره با یه دکتر دیگه بود میگفت یه تومن داده. حالا ۳۴۰۰ هم ...

ایشالله میرسی عزیزدلم حتما حتما😘 

والا آدم میمونه چی بگه من ازش نپرسیدم حالا برای رند بودن چقد اضافه تر میخواد بگیره اصلا.

گاندی اگه اینجور که میگید هزینه هاش بالا باشه که نمیرم پنجاه میلیون زیاده برام. توکل به خدا دیگه ببینم منه وسواس دودل آخر میتونم یه تصمیم بگیرم یا نه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم یه دونه اس  الهی که به این ماه عزیز دلتون شاد میشه و چندروز دیگه خبر مادرشدنتونو بهمو ...

مرسى عزيز دلم، ايشالا شما ونى نى تندرست باشيد... البته با توجه به حرفهاى دوستان كه ميگن از روز نه يا ده هاله ميندازه بى بى چك يكم نگران شدم ولى خوب كارى هم از دستم بر نمياد، ديگه بايد صبر كنم تا روز ازمايش

عه چه بد نمی‌دونستم اینو 😕🙁 توکل بر خدا ان شاالله که نی نی نازت توسط بهترین دکتر بدنیا بیاد و ۱۲۰ ...

اره اونا فقط تا سه ماهه اول بارداری رو کنترل میکنن بعدش دیگه میفرستن دکتر متین یا حالا هر جا خودت بخوای. 

واقعا از دعای خیرت ممنونم عزیزدلم ایشالله بزودی زود خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام خانما 

میشه منم کمک کنید؟

من هفته ی پیش تو بیمارستان صارم میکرو کردم 

درواقع ازون ناباروری های به دلیل ناشناخته هستم.چون هردو سالم هستیم

علی رغم تخمک های زیادم تو‌سونو ها، و هایپر شدنم،فقط ۴تا تخمک‌گرفتن.بعدم گفتن هیچ تقسیم سلولی نشد و جنین تشکیل نشد.

خیلی داغون شدم.گفتم از شما بپرسم کجاها رفتین که راضی بودین؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام عزیزم قربونت خوبیم شما خوبی راستش این روزا کلا درگیر حرکات نی نی ام روزا تکون میخوره ولی کم و ...

عزیزم مرسی ماام خوبیم 

من چیزی نمونده توی این بارداری نگیرم فعلا باید اندازه گیری کنم تا برم دکتر بهم داروبخورم

منم انشالله چهارشنبه برم دکتر دوباره

شما بعد لک رفتین؟ چیشد؟

نه منم نرفتم،خیلی نگرانم،انشالا که شما میری میای خوش خبری منم نگرانیم کمتر می شه،من فردای روزی که رفتم سونو قلب لکه بینی پیدا کردم تا امروز