2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان لطفا لطفا لطفا هرکی پیاممو میبینه و اطلاعاتی داره جواب بده ممنون میشم💝💝💝 بنظرتون اگه ...

سلام عزیزم

منم  دو هفته اخر دکترمو عوض کردم و پیش یه دکتر دیگه زایمان کردم چون دکترم خیلی استرسی بود و میخواست منو به بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی  ارجاع بده برای زایمان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کدوم دکتر پولکی نیست واقعا بی وجدان شدن همشون آدم میمونه به خدا.....مثلا دکتر اسرافیلی بمن گفت چون ت ...

رندم نبود ازت باز یه جور دیگه میگرفت نه فقط این همشون. دیگه ما هم که مجبوریم تازه جدیدا واسه انتقال علاوه بر پولی که روز انتقال میدی دکتر هم دستمزد جدا میگیره. خدا کمک همه کنه و زود مامان بشن و راحت بشن. شما هم یه جای خوب زایمان کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم

از صبح خونریزی دارم

زنگ زدم  دکترم گف آمپول انوکسا رو قطع کن

شیاف رو زیاد کن دراز بکش

دارم از استرس میمیرم😭😭😭

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
سلام دوستان من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم از صبح خونریزی دارم زنگ زدم  دکترم گف آمپول انوکسا ...

سلام،عزیزم،منم مثل شمام،البته هفته هفتم ودکتر به منم حرف شما را زد البته من ۴روزه درگیر لکه بینی ام

سلام،عزیزم،منم مثل شمام،البته هفته هفتم ودکتر به منم حرف شما را زد البته من ۴روزه درگیر لکه بینی ام

سلام 

من از اول لک بینی رو داشتم دکترم گف طبیعیه

ولی امروز خونریزی دارم مثل پریود

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
آره واقعا زیاد شدن دکترهای بی مسئولیت ولی خب هنوز هم دکترای خوب و متعهد هستن، من خودم دکتر کوهسار نب ...

اره ولی این دکترای مام کار زایمان رو انجام نمیدن دکتر علیرضایی هم همینقدر خوب و با اخلاقه اکثر دکترا سر زایمان بی وجدان میشن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من جرات ندارم بزنم. میترسم منفی شه بهم بریزم😪 ازونطرفم کلافه شده ام😥

مال من منفى ميشه ولى استرس نگرفتم😂😂باور كن عزيزم دست منو تو نيست، ما كارايى رو كه بايد ميكرديمو انجام داديم، ديگه فقط و فقط خواست خداست و از اراده منو شما خارجه!! راستى علايم هم داريد؟! من تقريبا علايم پريوديم از بين رفته، حساسيت سينه هامم كم شده، فقط يه كوچولو پهلو درد دارم، بعضى وقتها هم پاهام يخ ميشه!! در كل نسبت به روزاى اول كم علامت تر شدم🤔🤔

رندم نبود ازت باز یه جور دیگه میگرفت نه فقط این همشون. دیگه ما هم که مجبوریم تازه جدیدا واسه انتقال ...

وای واقعا؟ حتی برای انتقال؟! چقدر نامردن جدا ماها مجبوریم والا اینجور که معلومه انگار همشون همینجورین مرسی عزیزم از دعای خیرت منم که خیلی دیگه وقتی برام نمونده واقعام الان برای پیدا کردن دکتر و بیمارستان خوب سخت شده همه جا هم راضی داره هم ناراضی . ایشالله خودتم بسلامتی زایمان کنی شما زایمانت میخوای با همین دکتر اسرافیلی ادامه بدی سارا جان؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام  من از اول لک بینی رو داشتم دکترم گف طبیعیه ولی امروز خونریزی دارم مثل پریود

نگران نباش عزیزم،من که این چندروز واسه این لکه بینی‌ها حالم خیلی بده،خیلی دلم می خوادبرم سونو شم ولی می ترسم واسه جنین ضرر داشته باشه،شما از اول انتقال لکه بینی داشتی؟

عزیزم منم ذخیرم ۶دهم بود  دوباره اومدم اول راه یعنی نقطه سر خط تازه ۳۹سالمم هست از الان دارم دو ...

اخه برای ذخیره کم میگن تخمک اهدایی اعصابم خورد میشه دوس ندارم تخمک اهدایی یه زن دیگه 

شوهرت از ازدواج قبلش بچه داره؟چن ساله ازدواج کردید؟

وای واقعا؟ حتی برای انتقال؟! چقدر نامردن جدا ماها مجبوریم والا اینجور که معلومه انگار همشون همینجوری ...

آره به خدا من ۵۰۰ جدا دادم. روز انتقال یه دختره با یه دکتر دیگه بود میگفت یه تومن داده. حالا ۳۴۰۰ هم که دادم برای بیمارستان. ببین گاندی حرف نداره من چندین سال پیش دوتا از دوستام اونجا زایمان کردن ولی اون موقعه هزینش کمتر بود مثلا بهش گفته بودن ۶ تومن ولی موقعه ترخیص ۱۰ گرفته بودم حدود ۵ سال پیشا. چند روز پیشم یکی تاپیک زده بود که ۵۰ تومن شده گاندی هزینه زایمانش اینو قشنک تاپیکشو دیدم اینو بدون که هزینش خیلی زیاده مگه اینکه حضوری بری توی بخش زایمان و از مریضاشون بپرسی وگرنه که بیمارستان خودش خوبه. آره من با خودش میخوام زایمان کنم انشالله حالا یا عرفان یا پارسیان انشالله منم به این روزای انتخاب بیمارستان برسم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانوما اونایی که رویان میرن یه سوال دارم.من امروزپریودشدم فردابایدبرم سونو ولی روزاول بایدنوبت ...

سلام‌عزیزم

من‌تاحالا‌بدون‌نوبت‌نرفتم‌.ولی‌شنیدم‌قبول‌نمیکنن

امروز‌روزاولت‌هس.فردارنگ‌بزن‌براروزسومت‌نوبت‌بگیر

سایت‌که‌نوبت‌میده؟چرابه‌شمانداده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻