2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من و شما همزمان انتقال دادیم. منم بار اولمه. جالبه که علائممون شبیه همدیگه اس. فک میکنم تاثیر آمپول ...

به سلامتى عزيزم، ايشالا جوابتون مثبت بشه!! والا چى بگم، هر روز يه دردى ميادو ميره، گیج شدم، حالا دندون دردم اضافه شد، ولی هیچ علامت ثابتی نداره ، شما چندتا جنین انتقال دادید؟! علائمتون چیا هست؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم انشالله شما هم زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری😍 من دو بار ا ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم😇

ایشالله ، ایشالله اینسری سری آخر انتقالت میشه و مامان میشی😘🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به سلامتى عزيزم، ايشالا جوابتون مثبت بشه!! والا چى بگم، هر روز يه دردى ميادو ميره، گیج شدم، حالا دند ...

مرسی عزیزم شما هم ایشالا مثبتین. برا من سه تا انتقال دادن.

روز اول که مرتب عطسه داشتم. بعدم سنگینی و درد سینه.دل درد پریودی هم داشتم. دمای بدنم نیم درجه بالا رفت. دیشب و امروزم پاهام یخ یخ میشن. حالات روحیم هم مثل دوران پی ام اس هست. اشکی و دپرسم. 

مرسی عزیزم شما هم ایشالا مثبتین. برا من سه تا انتقال دادن. روز اول که مرتب عطسه داشتم. بعدم سنگینی ...

ایشالا مثبتی عزیزم، کی باید ازمایش بدی؟! دکتر من گفته ۸ اسفند ازمایش بدم!! 

بچه ها من روز سوم انتقالم  بستنی یا ذرت مکزیکی میتونم بخورم ؟هوس کردم

والا من شنیده بودن بستنی نباید تو دوران انتقال بخوریم نمیدونم تا چه حد درسته ولی من چون شنیده بودم خوب نی نخوردم ذرت هم اگه خودت درست میکنی تو خونه ادویه نزن سس مایونز هم خوب نی گلم.

ایشالله بزودی خوش خبر باشی و خبر خوب بهمون همینجا بدی🥰

بچه ها من روز سوم انتقالم  بستنی یا ذرت مکزیکی میتونم بخورم ؟هوس کردم

من بستنی خوردم

ولی ذرت مکزیکی نخور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا من شنیده بودن بستنی نباید تو دوران انتقال بخوریم نمیدونم تا چه حد درسته ولی من چون شنیده بودم خ ...

من بعد انتقالم ی سره بستنی خوردم☺😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من بعد انتقالم ی سره بستنی خوردم☺😂😂😂

نوش جونت😉

من شنیده بودم برای داشتن ثعلب خوب نی تو دوران انتقال سر همین نخوردم با اینکه تابستون بودو میطلبید 😅