2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
ربطی نداره به وضعیت هورمونی بدنتون بعضیا حساستره بدنشون بعضیا نه. حتی ممکنه تو دو تا انتقال مختلف ب ...

عزیزدلم من یه سوال داشتم ازت 

من کلا طول سرویکسم پایینه دفعه آخر چندهفته پیش رفتم گفت ۳۱ بعد اینکه خیلی وقتم هست پبوست دارم هرسری اجابت مزاجم با درد وخونریزی وزور زدنه همش نگرانم میگم تو این زور زدنا یه دفعه دهانه رحمم باز شه بچه بیاد بیرون اصن همچین چیزی امکان داره؟

واینکه تمام تکونای نی نیم فقط پایین شکممه این طبیعیه؟

این تکوناشم باعث شده فکر کنم انگار میاد بیرون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها این سنو کسی هس ک میخوام ازش تخمک اهدایی بگیرم  چند روز دیگه پریود میشه بنظرتون ذخیرش خوبه ...

عزیزم عددش چنده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ادم گيج ميشه والا، اميدوارم شما و نى نى هميشه تندرست باشيد ...  

الهی که از چندروز دیگه من این حرفو به شما بزنم عزیزم 

ساده بگیر برات ساده بگذره عزیزم من انتقال اولم از قبلش کلی رعایت، تودوران انتقال انگار زاییده بودم ۱۶ روز کامل درازکش بودم از لحاظ تغذیه خیلی رعایت کردم ولی منفی این سری اصلا نتونستم هیچ کاری بکنم قبلش وبعدش از روزیم که انتقال دادم اومدم خونه خیلی عادی بودم ولی خدا خواست ومثبت شدم 

عزیزدلم من یه سوال داشتم ازت  من کلا طول سرویکسم پایینه دفعه آخر چندهفته پیش رفتم گفت ۳۱ بعد ا ...

عزیزم من در  مورد ماههای بالاتر بارداری خیلی اطلاعی ندارم، خدا کمک کنه اون روزها رو ببینم من هم 🙏🏻

کلا حواست باشه یبوست نشی، هر روز دو یا سه تا میوه بخور برای یبوست خوبه. سیب با پوست خیلی خوبه، آب زیاد بخور ، واقعا زیاد

با سالادت روغن زیتون بخور یا تو سوپ بریز و بخور

کلا هرچقدر فیبر غذات بیشتر باشه بهتره برات. سبزی و میوه خیلی بخور

من هیچوقت نشنیدم یبوست باعث باز شدن دهانه رحم بشه 

ولی کلا نداشته باشی بهتره

پایین بودن بچه رو هم نمیدونم اما میدونم سرویکس۳۰ و بالای ۳۰ خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عدد چی عزیزم؟ دکتر تاییدش کرده.

اگه دکتر تاییدش کرده که خوبه پس انشاءالله کلی تخمک باکیفیت بهت میده وکلی جنین باکیفیتم تشکیل میشه عزیزم

اگه دکتر تاییدش کرده که خوبه پس انشاءالله کلی تخمک باکیفیت بهت میده وکلی جنین باکیفیتم تشکیل میشه عز ...

مرسی عزیزم شما بارداری برا ما ها خیلی دعا کن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم من در  مورد ماههای بالاتر بارداری خیلی اطلاعی ندارم، خدا کمک کنه اون روزها رو ببینم من هم ...

مرسی عزیزم انشاءالله که خیلی زود معجزه شیرین میاد تودلتو بعدش بسلامتی تو بغلت عزیزدلم 

از لحاظ تغذیه ای هرچی بگی خوردم رعایت کردم ولی یبوسته اصلا درست نمیشه واقعا درمونده شدم همشم نگرانی دارم انشاءالله خدا خودش به هممون کمک کنه 

مرسی عزیزم شما بارداری برا ما ها خیلی دعا کن.

الهی دورت بگردم چشم حتما خداشاهده دعای شب وروزم برا منتظراس از بعد اینکه باردار شدم انقدر به فکرتونم بخدا تقی به توقی اشکم برا همتون درمیاد ودعاتون میکنم 

انشاءالله به حق این ماه عزیز که پرازشادی وجشنه خونه تک تکتون پراز خوشحالی ومعجزه شیرین بشه وسرسفره هفت سین با تودلیاتون بشینین🤲🏻🤲🏻🤲🏻