2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
اره پارسال ۱/۷ بودم امسال ۶۹ صدم. میخوام اهدایی بگیرم

چقدر شبیه من عدد ها 

من اصلا نمیتونم قبول کنم تخمک اهدایی

تا ابد قید بچه میزنم تمام خدا همیشه زجر داد اینم روش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مثبتی. همه اینها میتونه بخاطر مصرف هورمونها باشه خودتو اذیت نکن با فکر و خیال  البته ...

مرسى كه هميشه پاسخگو هستيد.. ايشالا اين روزها هم تموم شه، واقعا ادم كلافه ميشه... بازم ممنونم ازتون🙏🙏

سلامت باشی عزیزم😘😘😘 امروز رفتی سونو بیا خبر بده گلم، انشاءالله خوش خبری عزیزم❤🙏

عزیزم خیلی ضعیف دیده شده تو داخل رحمی گفت یه یک هفته صبر کن انشاالله رشد کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

[QUOTE=226834642]مرسى كه هميشه پاسخگو هستيد.. ايشالا اين روزها هم تموم شه، واقعا ادم كلافه ميشه... بازم ممنونم ازتون

سلام عزیزم انشاءالله که مثبتی ویه هفته دیگه خبر خوش بهمون میدی ببین من دوران انتقالم هیچ علائمی نداشتم خیلی عادی بودم ولی خداروشکر مثبت شدم 

حالا الان که فکر میکنم میگم ببین چقدر وضعیت هورمونیه بدنم داغونه که با اون همه هورمونی که وارد بدنم میشد هیچ علائمی نداشتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کم شده😞

برا منم کم شده.

تا قبل از اینکه بفهمم خیلی خوب بود 

از موقعی ک فهمیدم از بس ب خودم تلقین کردم حالا یائسه میشم  حالا یائسه میشم خون پریودم کم شده.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
[QUOTE=226834642]مرسى كه هميشه پاسخگو هستيد.. ايشالا اين روزها هم تموم شه، واقعا ادم كلافه ميشه... ب ...

یه سوال دیگه داشتم اونم اینکه من قیسی روزی ۶تا میخورم بدون گوگرده منظور برگه زردآلو 

چون زیاد خون دادم تو این مدت گوشت هم نمیتونم بخورم بخاطر میوم هام الان مصرع اونجوری قیسی خوردم

بعد چیا میتونم بخورم

مویز میخورم 

پسته 

بادام

آلو

غذا ها هم بیشتر ماکارونی وکته و لوبیا سبز و سوپ گاهی هم ماهی ساردین و چند تیکه مرغ کبابی 

میوه هم کیوی و خیار و خیلی کم پرتغال چون حساسیت دارم لیمو شیرین

دو روزه هم دو بار چای به خوردم 

الان ببینین تغذیه م مشکلی نداره 

ممنون میشم جواب بدی عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏