2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یآ فاطمه زهرا 😭😭😭😭

عزیزم پیشنهاد آی یو آی ندادن بهت

چون یه تخمک داری

شانست رو امتحان کن خدا بخواد با همین مامان میشی

اگرم نشد توکل کن و خیلی قوی بعد از عید استارت بزن از نو همه چیز رو شروع کن خودتو تقویت کن ورزش کن ۳ ماه

تو این فاصله یه دکتر خیلی خوب تو این زمینه پیدا کن مثل دکتر سیلویا جون

دکتر انصاری پور بود اگه اشتباه نکنم برو تحت نظرش ببین چی میگه

بهت قول میدم با تخمک خودت باردار میشی

انقدر خودت رو اذیت نکن

من خودم انقدر دردها کشیدم و دارم میکشم تو این مسیر

اما اینو مطمئنم خدا باید بخواد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره آمپول زدم 😭

عزیزم از درگاه خدا ناامید نشو با چندتا دکتر خوب مشورت کن حتما راهی هست پیگیر کارت باش ایشالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه گلم شاید داروهات خوب نبوده و کافی نبوده مثلا شاید باید دارو با دُز بالاتری بگیری خیلی سردرنمیارم ولی حتما با دکترای خوب مشکلتو درمیون بزار خدا بزرگه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این د ...

قربون دلت برم 

ما رو تو غم کوچولوت شریک بدون 😭

لحظه لحظه ش رو تجربه کردم و میدونم تو چه حالی هستی

هیچ چیز غمت رو کم نمیکنه مگر گذر زمان و پر شدن جای خالیش با فرزند سالم انشالله

گریه کن و خودتو خالی کن 

انشالله خیلی زود خدا بهتون دختر و پسر سالم عطا کنه فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکترت چی گفت ؟عزیزم  حالتو درک میکنم نمی دونم چی بگم  مرکزی که من‌می رفتم میگفتن زیر ۴و ۵ ...

جهاد اینجوری میگفت ! پس اونایی که ذخیره اشون کمه چیکار کنن اونا که همیشه کمتر از ۴ ، ۵ تاست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جهاد اینجوری میگفت ! پس اونایی که ذخیره اشون کمه چیکار کنن اونا که همیشه کمتر از ۴ ، ۵ تاست ؟

اره یادمه به یه خانم‌میگفت ماما میگفت تصمیم با خودت اما نکن ...یواش میگفت بهش انگار نمی‌خواست کسی بدونه که اینو میگه متاسفانه جهاد همیشه تخمک هات از اونم که هست کمتر میشه من سونو گفت ۸تا روز عمل گفتن ۳تا بوده   ولی خود موسی پور ۲تارو هم پانکچر میکنه 

بچه ها من اولین بار که انتقال میدم، امروز میشه ۷ روز که از انتقالم گذشته!! بالاخره نفهمیدم ادم باید بعد از انتقال بی علامت باشه یا با علامت باشه که انتقالش مثبت شه!! دارم کلافه میشم، درد پریودی تا دیروز پریروز داشتم، بعدش بهتر شد، یکم احساس سرما میکردم و پاهام یخ میشد که اینم هی میادو میره، درد سینه داشتم که اونم بهتر شد، از دیروزم معده درد شدم، باز یکم امروز بهتره ولی هنوز درد میکنه!! دهنم خشک میشه!! نمیدونم والا اصلا یه علامت ثابت ندارم که دلمو بهش خوش کنم... خیلی کلافم...😢😢

بچه ها من اولین بار که انتقال میدم، امروز میشه ۷ روز که از انتقالم گذشته!! بالاخره نفهمیدم ادم باید ...

ایشالله مثبتی گلم به علامت داشتن نداشتن نی اینجا از هر دو مدل داشتیم که مثبت شدن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دیروز سقطش گردم اخه چرا من خودمم باهاش نرفتم اخه چرا تنهام گذاشت همیشه تو خونه به شوهرم میگفتم این د ...

عزیزم…..

خیلی سخته 

من ۶هفته سقط کردم داغون شدم 

چند وقتت بود 

چه خبره چرا انقد زود رفتی 

من رفتم تو سیکل ای وی اف روز سوم ر فتم حالا روز هفتم یکشنبه باید برم

دارو آمپول دور ناف باسن بازو بهم داده بودن امروز گفت تا شنبه اینا بزن باز بیا سونو