2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زوج‌های عزیزی که با وجود تلاش کردن موفق نشدن تا حالا صاحب فرزند بشوند توصیه میکنیم *مستند* تکان دهنده *"ناباروری در ایران "* رو حتما ببینید تا ناگفته‌های افرادی که مسیر درمان رو طی کردند بشنوید. قطعا کمک‌کننده هست.

👈 اگر هم از عزیزانتون زوج هایی رو میشناسید که دلشون بچه میخواد این مستند رو براشون ارسال کنید تا مسیر اشتباه رو نروند.

برای تماشای آنلاین این مستند در آپارات روی لینک زیر کلیک کنید:

👇👇👇

.

سلام دوستان، ديشب اين متن ب دستم رسيد گفتم شايد گره اى از مشكلات كسى باز بشه و ان شاالله روش هاش جواب بده

من خودم چون هنوز تو مراحل اولين  انتقال هستم وقت صرفش نكردم ك پكيج راهنماشون رو بخرم ببينم چيه

صرفا جهت اطلاع بود و شايد واقعا راهكارهاشون بدرد بخور باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

لينكش از طريق كپى متن نمياد براتون عكسشو فرستادم

اميدوارم كه گره گشا باشه براى اونهايى ك چندين بار هزينه آى وى اف كردن و جواب نگرفتند

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دوستانی که زایمان کردن  طبیعی بودین یا سزارین ؟و عزیزان باردار   به شما چی گفتن ؟مگه ای وی اف شامل سزارین نمیشه ؟چرا دکتر من گفت تا حد امکان طبیعی اسمی از سزارین نیاورد ! 

دوستانی که زایمان کردن  طبیعی بودین یا سزارین ؟و عزیزان باردار   به شما چی گفتن ؟مگه ای وی ...

محدودیتی نیست گلم چون میکرو کردیم مثلا حتما سزارین باید بشیم. اینجا تو تاپیک هم طبیعی بودن هم سزارین.

من خودم سزارین میخوام بشم چون اصلا در توانم طبیعی زایمان کردن نیست دکترمم حرفی نداره. متاسفانه بعضی جاها دکترا اصرار به طبیعی دارن و بدون علت سزارین نمیکنن و میگن تا حد امکان طبیعی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
محدودیتی نیست گلم چون میکرو کردیم مثلا حتما سزارین باید بشیم. اینجا تو تاپیک هم طبیعی بودن هم سزارین ...

حالا من فعلا جفتم سر راهی و سابقه  فشار مغزی دارم انگار نه انگار میگفت طبیعی جا خوردم خوبه دکترتون پولکی نیست این دکتر من می خواد من به زور بگم سز اختیاری می خوام برا پول بیشتر ...می خوام دکترمو عوض کنم ببینم چطور میشه اناجون حالا من کاهش وزن داشتم نگرانم حتی نگفت وزن جنین ام چقده خوبه یا نه ...

حالا من فعلا جفتم سر راهی و سابقه  فشار مغزی دارم انگار نه انگار میگفت طبیعی جا خوردم خوبه دکتر ...

والا دکترا همه پولکین دکتر منم الان  خیلی قشنگ گفت چون تاریخ زایمانت رنده باید پول بیشتری به من بدی منم گفتم خوب من که اصراری ندارم یکم باشه شما خودت تاریخ دادی گفتم خوب دوم عمل کن گفت نه دیگه احتمالا همون یکم درش میاریم چون بعدشم میخوام برم مسافرت فکر کن چه شیک پول اضافه خواست ازم.

گلم اگه جفتت تا آخر سر راهی باشه سزارینت اجباریه و اونجوری اصلا طبیعی زایمان نمیتونن بکنن یکی از شرایط سزازین همین جفت سرراهیه.

وزن نی نی رو سونوگرافی بری بهت میگه دکترا با دستگاه خودشون اصلا وزن اینا نمیگن. سونو وزن گیری ایشالله باید بیستو هشت هفتگی بری به وزن خودتم نی نگران نباش والا من کلا تا الان هفت هشت کیلو چاق شدم و وزن بچمم خداروشکر بیشتر از نمودارم بوده که دکترم گفت ماشالله درشته البته دیگه بعد سونو وزن گیری تازگی نرفتم ببینم چقدی شده ولی من تازگی دکتر بودم و از یکماه قبلش فقط چهارصد گرم چاق شده بودم. اینارو میگم که به این چیزا فکر نکنی فقط چیزای مقوی بخور و زیاده روی هم نکن مثلا من روزانه مغزیجات میخورم غذا به اندازه میخورم و پرخوری نداشتم خداروشکر.

همه هم هی میگن شکمت کوچیکهو بخورو این حرفا در صورتی که وزن نی نی خداروشکر خوبه🥰💙💕 

بچه ها الان سونو شدم برای ای وی اف روز هفتم قاعدگی یه تخمک بیشتر نداشتم 😭😭😭😭دلم میخواد بمیرم چرا ...

گلم غصه نخور دارو هم مصرف کرده بودی دکترتون کی هست

والا دکترا همه پولکین دکتر منم الان  خیلی قشنگ گفت چون تاریخ زایمانت رنده باید پول بیشتری به من ...

خداروشکر ...واقعا نمی دونم این دکترا چین !معدم درد میکنه  اصلا نمی تونم خوب بخورم  باواینکه داروی معده  هم می خورم  ان شاالله  به سلامتی زایمان کنید 

بچه ها الان سونو شدم برای ای وی اف روز هفتم قاعدگی یه تخمک بیشتر نداشتم 😭😭😭😭دلم میخواد بمیرم چرا ...

دکترت چی گفت ؟عزیزم  حالتو درک میکنم نمی دونم چی بگم  مرکزی که من‌می رفتم میگفتن زیر ۴و ۵ تا تخمک  پانکچر نکنید بازم دکترت ببین چی میگه 

گلم قدم نو رسیده مبارک عیب نداره انشاالله سرت به خوشی های زندگی گرم بشه ن هیچی دیده نشد ن خارج ن دا ...

سلامت باشی عزیزم😘😘😘 امروز رفتی سونو بیا خبر بده گلم، انشاءالله خوش خبری عزیزم❤🙏

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خداروشکر ...واقعا نمی دونم این دکترا چین !معدم درد میکنه  اصلا نمی تونم خوب بخورم  باواینک ...

آره بابا دکترا فقط پول میشناسن بعضیاشون.

مرسی عزیزدلم از دعای خیرت ایشالله شما هم بسلامتی زایمان کنی🥰

ایشالله درد معدتم بزودی خوب شه بتونی اون چیزایی که لازمه رو بخوری 😘😉