2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
اونو اصلااا دکتر من استفاده نکرد حالا استفاده هم کنن بزن به بخیالی با خودت تکرار کن کی تاحالا با اسک ...

اره باید زد ب بیخیالی همه چی رو تو این مرحله ای وی اف کاش بشه ان شاءالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا باید اون دکتر که انقدر بی اهنیت به حال بیمار هست رو عوض میکردین در چنین مواردی یا آرامبخش مید ...

دقیقا منم این آخرین انتقالی هست که میخوام باهاشون انجام بدم چون جنینام اینجاست اگه منفی بشم قطعا دکتر و مرکزم رو عوض میکنم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم .منم دقیقا مثل شما هستم و شدیدا از اسپوکولوم میترسم و صربان قلبم تو انتقال شدید میره بالا ...

سلام گلم من عکس نگی با بی هوشی رفتم هیچی هیچی نفهمیدم .. چ جور دکتر بهت گفته اگه بی هوش کنن ضربان میره بالا؟؟ادم هیچی نمیفهمه آرامش داره 

مثانه من نیمه پر بود نه بابا به این پر بودن نبودنه نیست میگن پر که دکتر راحتر تو دستگاه سونو جاشو بب ...

مرسی از راهنماییت ❤️😘 وای چه باحال منم همش میگم به خودم بعدی ناخواسته خودش میشه 🤪 منم پرو شدم 🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم با بیهوشی انتقال دادم سری آخر.  خیلی هم بهتر بود چون منم درد شدید میگرفتم و خودمم سف ...

تووووروووخدا راست میگیییییی؟؟؟الان بارداری؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من خاک تو سر هش دست دست کردم از اسپکلوم وحشت کردم دیر رفتم دنبال ای وی اف حالا ذخیره تخمدانم اومد زیر یک دنبالش هستم من نمیدونستم با بی هوشی انجام بدن 

انقدر وحشت دارم ز این وسیله ک داغون شد زندگیم 😞😞😞😞😞😭😭😭

منم با بیهوشی انتقال دادم سری آخر.  خیلی هم بهتر بود چون منم درد شدید میگرفتم و خودمم سف ...

انلاین شدید خیلی سوال دارما😂😂بچه های این تا پیک من خیلی اذیت کردم با سوال هام ببخشید تو رو خدا دست خودم نیس 

هیشکی اطرافیانم ای وی اف نکردن ک سوال کنم همشون طبیعی باردار شدن فقط من اینجوری م😞

تووووروووخدا راست میگیییییی؟؟؟الان بارداری؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من خاک تو سر هش دست دست کردم از اسپکلوم وحشت ک ...

عزیزم منم با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوبه البته من نمیدونستم بیهوشی انجام میدم دکترم چون فهمید ترسو هستم بهم پیشنهاد داد چون استرس موقع انتقال خیلی تو نتیجه وتاثیر داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم منم با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوبه البته من نمیدونستم بیهوشی انجام میدم دکترم چون فهمید ترسو ...

وای راست میگید؟الان بارداری؟چرا من دیوونه 5سال گریه کردم بخاطر بچه ولی میترسیدم از این وسیله نمی تونستم بر م ای وی اف الان ذخیره تخمدان م زیر یک هست دارم میرم

چن دقیقه بی هوش بودید؟؟

سلام عزیزم .منم دقیقا مثل شما هستم و شدیدا از اسپوکولوم میترسم و صربان قلبم تو انتقال شدید میره بالا ...

چن نفر اینجا بهم گفتن با بی هوشی انجام دادن مثبت شدن بخون خودت جواب دادن ب من 

باور نداره دلم تو رفتی از وجودم .به شوق دیدن تو روزهارو که صحله ثانیه ها رو میشمردم    

😭😭😭😭😭😭😭

ای خدااا

خدا بهت صبر بده عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم چطوری الان؟ دردت کجا بود؟

سلام فاطمه خوبی الان درد ندارم توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خانما لطفا هرکی میتونه کمک کنه من قرص سیکلوسپرین میخورم امروز تموم کردم تو شهر خودمونم نیست باید بریم از تبریز بگیریم ک اونم امروز شرایطش نیست اگ ی روز نخورم چی میشه خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنین ؟