2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
با واتساپ فرستادم گفت جواب میدم الان عمل داره

خبرشو بده اینجا ولی اصلا نگران نباش ساک با بتا نمیخوره نمیخوره   ولکن تو رو خدااا چرت  و پرت حرفاشونو مهم اینه تو بارداری تامام  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

خداروشکر ک توی رحم بود خب تازه مثبت شدی فک نکنم مثل بارداری طبیعی باشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای توشم.بله یه دختر دارم تمام زندگیمون شده،خداان شاالله یه داداش هم بهش بده. خدا ان شاالله همه ...

إن شاالله خدا حفظش کنه و یه عالمه خواهر برادر بهش بده. 

از معجزه ها نصیب همه دوستان منتظر بشه الهی

سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

واااااااااااااااااااااااااااااای خدایاااااااااااااااا شکرت  . ااخی راحت شدم  ان شاالله ازین ببعد همه چی خوب پیش بره براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای خدایا شکررررررر، عزیزم همین که داخل رحمه واقعا خیلیییی جای شکر داره، الان دیگه حداقل نگران سلامت ...

خیلی بزرگ هستن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واااااااااااااااااااااااااااااای خدایاااااااااااااااا شکرت   . ااخی راحت شدم   ان شاالله ...

خوبی الای جان اون چسب دوستم داره مصرف میکنه اگه اوکی شد صخامتش بهت میگم برا اون با هیسترو و پی ارر پی هم بالا نرفته بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

میشه من عکس سونو رو بفرستم ببینین که با وجود این میوم ها کسی جواب گرفته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی بزرگ هستن

خدا بزرگه 

نگران نباش عزیزم.مطمئن باش ایده آل هستش همون چیزی که میخوای میشه

برا میوم ها میترسم خیلی بزرگن

ایشاا... ک جنین رو توی رحم میبینه عزیزم

برا میوم نگرانم

خوبی الای جان اون چسب دوستم داره مصرف میکنه اگه اوکی شد صخامتش بهت میگم برا اون با هیسترو و پی ارر پ ...

قربونت برم عزیزم. خیلی لطف می کنی. ان شاالله که برا دوستتونم خوب بالا بره و نتیجه مثبت بگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خبرشو بده اینجا ولی اصلا نگران نباش ساک با بتا نمیخوره نمیخوره   ولکن تو رو خدااا چرت  و ...

کسی بوده با وجود میوم متعدد بارداری سالمی داشته باشه

خداروشکر ک توی رحم بود خب تازه مثبت شدی فک نکنم مثل بارداری طبیعی باشه عزیزم

توکل بخدا ببینم دکترم چی میگه با وجود میوم