2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا من ۲۲ هفته و ۱ روزمه امروز رفتم دکتر گفت مسافرت نرو ، پیاده روی نرو، خرید نرو ، تووو خونه فقط ...

من کل ۸ ماه بارداری م ر دراز کش تو خونه بودم و ماه هشتم هم بستری در سی سی یو😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان عزیز

ان شالله همگی خوب باشید و بحق این روزهای عزیز حاجت روا بخیر بشید

یک سوال:

قند ناشتا باید چند باشه؟ برای من ۹۵ بود و دکتر گفت بالاس . حالا یک هفته قراره رعایت کنم و بعد دوباره آزمایش بدم.

من قند و شیرینی جان اصلا دوس ندارم. اما برنج و خرما  و این چیزا را سخته ترک کردن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم آخه چی شد یهویی؟ شما سرکار میری؟ آخه شما زودتر از همه مثبت شدی حالا داروهاتو قطع نمیکردی دو ...

آره عزیزم من روز هشتم بی بی چکم مثبت شد آزمایشمم مثبت شد و داشت بالا می‌رفت بتام اما یکدفعه افت کرد و در نهایت به ۶ رسید که دکترم دیگه گفت داروهاتو قطع کن، الآنم منتظرم تا دفع بشه، نه سر کار نمیرم کار سنگین هم نکردم اصلا ولی پیش میاد دیگه دلیل خاصی هم نداره، ان شاالله که خیره 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم من رفتم دکتر گفت چیزی نمیبینم ما پرولوتونو ادامه بده با روزی ۲ تا شیاف و بقیه داروها رو ...

به به بسلامتی عزیزم خداروشکر رفع شده😘😘 برا من ازمایش گلوکز و ۱ اسفند نوشته اما بنظرم یکم زوده برا شما کی نوشته؟ ازونور یه دکتری میگفت تووی هرزمانی میتونید برید اصلا بازه مشخص نداره مثل انومالی و بقیه چیزا🥴 نمیدونم همون تاریخ برم یا یه هفته دیرتر برم

وای سحر نمیدونی چقد خوشحالم برات عزیزم هزار مرتبه شکر حتما دوقلو شده خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم دلم ...

مرسی عزیزم انشالله از تو هم مثبت میشه توکل به خدا سوسن جان حالا استرس سونو رو گرفتم 

مامانا من ۲۲ هفته و ۱ روزمه امروز رفتم دکتر گفت مسافرت نرو ، پیاده روی نرو، خرید نرو ، تووو خونه فقط ...

چرا اینجوری گفت؟ سرویکست کم بود یا جفتت پایین بود؟ علت خاصی داشت؟ چون هوماتومتم رفته اخه 

سلام به نظرتون چند روز قبل از پانکچر دندون عقلم رو بکشم ا ...

چه اشکالی داشته باشه برو بکش اما چون بعدش بی حال میشی و درد داری  و انتیبیوتیک میدن بخوری بهتره باهم نباشه

سلام دوستان عزیز ان شالله همگی خوب باشید و بحق این روزهای عزیز حاجت روا بخیر بشید یک سوال: ...

عزیزم تمام کربوهیدراتا قند دارن فقط صرفا شیرینی و قند نیست که باعث افزایش قند میشه. کربوهیدرات هم هرچیزی که از  رمین هست اینجوری بهت بگم میشه کربوهیدرات دار . انواع میوه حتی . که هرچیزی هم جدول میزان کربوهیدرات داره یکی کمتر یکی بیشتر که کربوهیدراتم توو بدن تبدیل میشه به قند . پروتئین استفاده کن بیشتر و نون جو مثلا 

من همه دعا میخونم هرروز از نوجوونی خوندم تا الان زیارت عاشورا کسا توسل ال یاسین  و...... م ...

خلاصه هر کی یه غمی داره هیچ کس بی غم و غصه نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم