2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ارولوژیست ها کارشون اینه که آدمارو معطل کنن ، شوهر من دوبار عمل شد هر دو بارشم ارولوژیستها میگفتن تا ...

حالا ما برعکس شد 🙃 واقعا ادم نمیدونه به حرفشون اعتماد کنه یا نه 😀  ما اخه اصلا اقدام نکردیم دکترم گفت برید ازمایش بدید بدونم سالمید میخواید عقب بندازی بارداری و ما رفتیم ازمایش دادیم دیدیم چه افتضاحیه و هروزم بدتر! دیگه مستقیم رفتیم تووو سیکل بدون یه ماه اقدام حتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارولوژیست ها کارشون اینه که آدمارو معطل کنن ، شوهر من دوبار عمل شد هر دو بارشم ارولوژیستها میگفتن تا ...

دقیقا رز چان منم این بلا سر اومدم واقعا بهترین دوران خودمو با انتظار بیهوده از دست دادم  عمل واریکوسل اصلا معنی نداره بعد ۲۰ سالگی تازه اون اثر مخرب شو گذاشته اینو سالها بعد به ما گفتن 

توگل ب خدا دارو آرامش خریدم از عطاری 

حدیث کسا بخون ، صوتی استاد فرهمند بزار روزی چند بار گوش کن  من از صبح میزارم  که پا میشم میزارم تا ظهر  شب خیلی ارومم میکنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۲تا ...ولی اصلاح سبک خیلی تاثیرش بیشتر از ایناست قبل انتقال ۲ماه اصلاح سبک داشتم و مکمل  و ژل ر ...

این اصلاح سبک و توضیح میتونی بدی کمی خیلی کمک می‌کنه به همه من اصلاح سبک و اینستا دیدم زیاد سر در نیاوردم عزیزم 

یه توضیح از کارایی که تو اصلاح سبک انجام دادی بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حدیث کسا بخون ، صوتی استاد فرهمند بزار روزی چند بار گوش کن  من از صبح میزارم  که پا میشم م ...

من همه دعا میخونم هرروز از نوجوونی خوندم تا الان زیارت عاشورا کسا توسل ال یاسین 

و......

مردم تو عمرشون یه صلوات کامل ندادن خدا همه جوره هواشون داره 

تورو خدا برام دعا کن...دارم دیونه میشم...شب تا صب نخوابیدم...بغض دارم..هر چیم گریه میکنم بغضم نمیترک ...

الهیی عزیزم منم شب خوبی نداشتم تا خودت صبح گریه کردم تو نت گشتم تا برای این وضعیتم یه دلیل بیارم هیچی به هیچی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الان باردارین منم امروز یا فردا میرم میگم تو سونو ضخامت آندومتر و نوشته ۷در حالیکه تو انتقال۸/۹بود ب ...

مگه چطوری استفاده کردید؟ شیاف چی بود؟ من قراره این ماه وارد سیکل بشم هنوز اسم دارو ها را نمیدونم 

نه عزیزم اون بار که خارج رحم شد لوله را از دست دادم. بعد هم دیگه باردار نشدم همسرم مشکل اسپرم داره. همون دفعه هم تعجب کرده بودم که چطوری باردار شدم چون دکتر گفته بود اعداد خیلی بده 

إن شاالله دیده میشه عزیزم نگران نباش. ففط تحربه خودما گفتم که زود پیگیری کنی. خارج از رحم از اورژانسی های پزشکی محسوب میشه. خدا نکرده دیر اقدام کنید برای مادر هم خطر داره

نه ندارم سه بار باردار شدم با ivf و سقط شد ۵ بار پانکچر داشتم

😔

ممنون مهربانو جان، حتما که دعای شما برای ما خیر میشه گلم، من متاسفانه با داریم همونجا که افت بتا داش ...

عزیزم آخه چی شد یهویی؟

شما سرکار میری؟

آخه شما زودتر از همه مثبت شدی

حالا داروهاتو قطع نمیکردی دوباره ازمایش میدادی

من تو تاپیک نبودم کلا بی خبرم چی شده

دورت بگردم عزیز دلممممم، آره دو روز تمام بی وقفه اشک ریختم حتی توی خواب جوری که بالشم خیس خیس میشد و ...

عزیزم خدا رو شکر که خالی شدی و دلت آروم شده

توکل به خدا ان شالله بعد از عید اقدام کن حتما که مامان میشی

دوستان من پارسال قبل پانکچر آزمایش دادم ذخیرم  ۹ بود الان که رفتم آزمایش دادم شده ۴ خیلی ناراحتم ۲۰ تا تخمک ازم گرفتن خیلی اومده پایین ..اگه اینجوری باشه این بارم که پانکچر بشم صفر میشه استرس گرفتم از دیروز که جواب آزمایش گرفتم

مهم ترین هاش خواب زود ...ورزش ...حذف قند و شکر ...و لبنیات ...اینارو رعایت کن

من چند سال قند و لبنیات حذف کردم