2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
۵ تا کمه ؟ خوبه دیگه ، نمیدونم چه جوری اینقدر راحت میتونن استرس وارد کنن و کسی رو نا امید کنن ...

همش میگم اهدایی اهدایی 

خسته م کردن مگه من چن سالمه اینجور میگن 29سالمه تا پارسال ذخیره م بالا بود بخاطر استرس دکتر اون دستگاه ک داخل واژ ن میکنن باز میکنن نمی رفتم دکتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲تا ...ولی اصلاح سبک خیلی تاثیرش بیشتر از ایناست قبل انتقال ۲ماه اصلاح سبک داشتم و مکمل  و ژل ر ...

اصلاح سبک کجا گرفتی از کی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
میگم دوستان بنظرتون من انتقال سومم و تو مام انجام بدم...و چه کارها بکنم...؟؟؟

اراد جون قلبم درد گرفت برات ...من اشنایی ندارم با اون مرکز اما برات دعا میکنم به درگاه خدا خدا جواب دل شکستتو میده  الهی امین 

همش میگم اهدایی اهدایی  خسته م کردن مگه من چن سالمه اینجور میگن 29سالمه تا پارسال ذخیره م ب ...

اونا که از اول میگفتن اهدایی کاش جای دیگه میرفتی ، میخواستی بگی حتی اگه یه تخمکم باشه میخوام برای خودم باشه شانسمو ‌امتحان کنم ،مگه اهدایی بگیری با چندتا تخمک‌میخوای باردار بشی همون یکدونه تخمک لازمه دیگه آخرش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اصلاح سبک کجا گرفتی از کی 

از پیج فلورا تاجیک تو اینستا لایو هاشو گوش کردم یاداشت کردم الان خیلی پیج ها برا اصلاح سبک هست سرچ کن میاره مطالبش زیاده اما واقعا اثر گذار من قبلا انتقال منفی داشتم اما این بار قبلش اصلاح سبک کردم نمیگم همه کاراشو کردم هر چی شو که می تونستم و حس میکنم خیلی کمکم کرد

اراد جون قلبم درد گرفت برات ...من اشنایی ندارم با اون مرکز اما برات دعا میکنم به درگاه خدا خدا جواب ...

تورو خدا برام دعا کن...دارم دیونه میشم...شب تا صب نخوابیدم...بغض دارم..هر چیم گریه میکنم بغضم نمیترکه و تموم نمیشه...

اونا که از اول میگفتن اهدایی کاش جای دیگه میرفتی ، میخواستی بگی حتی اگه یه تخمکم باشه میخوام برای خو ...

لابد میکن تو آزمایشگاه چن تاش جنین نمیشه از بین میره باید زیاد تخمک داشته باشم 

اره یه دکتری حرف خوبی زد بهم بابت ازمایش همسرم گفت ببین همه این عدد و رقما روو کاغذه و هیچی ثابت شده ...

همین دیگه حاصرم قسم بخورم   همه این اعداد الکی هستن  ده سال تو راه دکترم دکترا  ازمایشگاها تازگی سونوگرافی ها رو هم قبول ندارم ، شوهرم یه جا سونو گرافی رفت واریکوسل شدید یه جا سالم این فاجعه هست واقعا سونو دوم به درخاست خودم دادم فقط مطمعن بشم الکی زیر تیع جراحی نره ، من حالا تهرانم اینا اینقدر گاگولن  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همش میگم اهدایی اهدایی  خسته م کردن مگه من چن سالمه اینجور میگن 29سالمه تا پارسال ذخیره م ب ...

باور کن تو استرس بدنتو داغون کرده و گرنه ۶سال از من کوچکتری دختر ...خودت باید به خودت کمک کنی و این استرس و دور کنی چون مستقیم رو تخمدان اثر می ذاره

باور کن تو استرس بدنتو داغون کرده و گرنه ۶سال از من کوچکتری دختر ...خودت باید به خودت کمک کنی و این ...

خب اصلا نمیتونم کنترل ش کنم آروم بشم همش ذهنم برای چیزهای منفی انگار😭😭

تورو خدا برام دعا کن...دارم دیونه میشم...شب تا صب نخوابیدم...بغض دارم..هر چیم گریه میکنم بغضم نمیترک ...

حتما عزیزم یه اهنگ بذار بغضت باز بشه این روشه خودم بود تو اون روزام ...گریه کن با صدای بلند سبک میشی اما هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو