2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم الان شش ماهه تقریبا قبلش که نشده بودم دوسال! اره اگه واقعا اذیت میکنه باید حتما عمل شه چون با ...

ایشالله ممنون ....ایشالله شما هم نی نی رو سااالم بغل بگیرید 

اگر تا فردا از شدت خونریزی نمردم میرم عمل انشالله😂😂

میگما میترسم این حجم خون ریزی از فیبروم نباشه 😳

ای جون دلم تبریک میگم عزیزدلم قدم نو رسیده ات مبارک قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون حال خودتو نی نیت ...

سلامت باشی خانم گل😘😘😘 خداروشکر خوبیم، ممنون از احوال پرسیت گلم❤❤❤

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مبارک باشه عزیزم ان شالله بسلامتی باشه براتون 😍

ممنون عزیزم، انشاءالله نی نیت سالم و سلامت بیاد بغلت💝💝💝🙏🙏🙏 

مال شما خداروشکر چون باردار شدی برنگشت ...اکثرا دیدم برگشته ....خونریزی روز دومم انگار با هربار تکون ...

رحم فیبروم ساز باشه دوباره برمیگرده ولی خیلی ها خونریزی بدی دارن . بعد پاکسازی باید سریع اقدام به بارداری بشه چون این رحم ها سنتون یکم بره بالا خطرناک میشن با دکتر خوب مشورت کن ببین نظرش چیه برای دوستم تو ۳۵ سالگی بخاطر خونریری زیاد خارج کردن قبل اون دوبار فیبروم ها رو خارج کرده بود ولی دوباره رحم میساخت

خدایا شکرت
ان شاالله که شیمیایی نیست عزیزم به چیزای بد فکر نکن

فداات بشم ، بتا اومد پایین ، شد 31 😑 

انشالله دفعه بعد ، ولی خدا هیچ بنده ای اینجوری امتحان نکنه 🥲 

انشالله قسمت همه بچه های این تایپیک بارداری بی دردسر ❤️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم  الحمدلله که بخیر گذشت و نی نی تو بغل کردی مبارک باشه  الهی قسمت همه منتظران

سلام گلم، ممنون مهربون، انشاءالله عزیزم🙏❤😘

ای جان دلم منم پسرم زردیش دیرتر خوب شد قطره بیلی ناستر خوبه بده و اینکه تا میتونی شیر بده دفع داشته ...

سلام چیکاجون میشه ازمدل شیردهیتون یه کم اطلاعات بدین مثلاشیرخودتونم میدین چطوری میدین خیلی دوست دارم بچه هاشیرخودمم بخورن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ممنون عزیزم، انشاءالله نی نیت سالم و سلامت بیاد بغلت💝💝💝🙏🙏🙏 

مبارکه عزیزم زایمان کردی انشاالله خدا برات حفظش کنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جانم تبریک میگم عزیزم ایشالله قدم گل پسرت پر از خیرو خوشی باشه براتون. دقیقا چند هفته بودی عزیزم ...

سلامت باشی عزیزم، فدات مهربون، انشاءالله به سلامتی زایمان کنی😘😘😘 36 هفته و 4 روز بودم، خداروشکر عزیزم، خوبیم، ممنون از احوال پرسیت❤😘

سلام چیکاجون میشه ازمدل شیردهیتون یه کم اطلاعات بدین مثلاشیرخودتونم میدین چطوری میدین خیلی دوست دارم ...

سلام مهسام جون خوبی؟ سلامتی؟ دوقلو بارداری؟ جنسیتشون چیه؟ انشاالله به سلامت فارغ بشی و شیر خودتم بهشون بدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏