2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مادر شدنت مبارک عزیزم😍 نه عزیزم طبیعی من جوری تخمدانم درد میکرد و میسوخت که میگفتم صد در صد خارج ...

ممنون عزیزم خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه ایشالا عروسیشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من اطلاعی از این دارو و قطع کردنش ندارم مثلا دکتر من گفت تا آخر باید پردنیزولون رو بخورم ...

ممنون آره میپرسم ازش چون اکثرا پردنیزولون و تا آخر استفاده میکنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای آره منم حرصم میگیره ولی همسرم بهم یاد داد با قیچی از لب لبش میبرم خودش باز میشه با دست که اصلا ن ...

از لبه بالاش میبری؟؟؟ بازم نمیشه 😑 خیلی سفته چندتا خراب کردم ریختم رفت 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
از لبه بالاش میبری؟؟؟ بازم نمیشه 😑 خیلی سفته چندتا خراب کردم ریختم رفت 

آره از بالا میبرم خیلی لب به لب. خاک تو سرشون من اینقد اعصابج خورد میشد همیشه یه ربع قبلش شروع میکردم که بازش کنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی عزیزم این نشونه خوبی هست که شما قادر به باروری هستین من تو ۱۲سال یه مثبت نداشتم دو بار آی وی اف ...

إن شاالله عزیزم به حق آقا جوادائمه ایندفعه دامنت سبز بشه. 

بعد یه سوال دیگه. ما چون دکترم عید نیستش میخواد بعد از گرفتن اسپرم تازه و تشکیل جنین فریز کنه و بعد از عید بکاریم. 

اینکه جنین فریز بشه کیفیت نمیاد پایین؟ 

و سوال دوم اینکه گغت یک ماه طول میکشه یعنی سیکلم کوتاه مدته یا بلند مدت؟چه دارو هایی دارم؟ 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم. 

شما هنوز انتقال ندادین؟ 

سلام دوستان وقت همگی بخیر نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه منم اول آبان آی وی اف دو مرحله ای انجام دادم ب ...

عزیزم مبارک باشه به سلامتی 

میشه بگید مشکل همسرتون در چه حدی بود و چند بار زالو درمانی کردن؟ 

عزیزم من خوردم واقعا خوب بود. چرا نمیده؟ هیوسین برای دردای کاذب میدن. اما ایزو برای انقباض هستش و من ...

چیکا جون از هفته چند بهت این قرص داد ؟ روزی چند تا خوردی؟ میشه اسم قرص کامل بگی ؟

با بچه داری چه می‌کنی پرستار گرفتی یا هنوز دست تنهایی؟

بچه ها بنظرتون سه چهار ساعت با ماشین خودمون بریم شهرستان خطر داره؟شوهرم کچلم کرده دکترم میگه اشکالی ...

سارا جان سلام . عزیزم من باشم این ریسکو نمیکنم. من سر دخترم همه چی ok بود ولی پامو از تهران بیرون نذاشتم . ببین یکی از بستگانمون همه چیش عالی بود ۷ ماهگی یه مسیر ۵ ساعته رو رفت خیلی با احتیاط و ... دور از جونت افتاد به خونریزی تا روز تولد نی نی . واقعا عذاب کشید .  من باشم جاهای نزدیک دور میزنم‌ . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
شوره جان لکه بینیت تموم شد؟ دیگه رویان‌نمیری؟

بعد مثبتی رویان گفت برم شهر خودم فقط تا سونو قلب بهشون اطلاع میدادم. یسری دستورات قطع  استرادیول اینا رو همون موقع بهم گفتن. لک ندارم ولی هماتوم هنوز دارم رفع نشده همش هم استراحت بودم نمی دونم چرا نمیره

خدایا شکرت

خدایا چقدرررر این روزها و شبها تنها و دل شکسته ام، چقدرررر بی اختیار و در تنهایی اشک می ریزم، چقدر دلم گرفته برای تمام زنهایی که با چنگ و دندان و با تمام جان و روحشان برای مادر شدن با تمام سختی‌ها و دردها و شکستها و غصه هایشان یک تنه میجنگند و میسوزند و میسازند و چه بسا که در این مسیر زخم زبان ها و ناملایمات بسیار حتی از نزدیکترین خود دیده اند و بی صدا در خود فرو ریخته اند ...

خدایا صدایم را امشب بغض آلودتر از هر شب و روز دیگر بشنو، تمام دلخوشی یک زن شاید مادر شدن اوست، اگر برایمان مقدر فرموده ای مانند پلک بر هم زدنی عطا فرما و اگر در صلاح ما ندیده ای ما را به سمتی هدایت فرما که شوق مادر شدن از دل و ذهنمان برود...

خدایا در این مسیر که خود میدانی چقدرررررر سخت و دردآور و شکننده است قامت جسم و روح همچون سروم خمیده و تا مغز استخوانم درد میکند، خودت درمانم باش، تشکینم باش، یار و یاور باش که جز تو پناه و یاوری ندارم ...

خدایا از هرآنچه که هست، خوب و نیکویش را نصیبمان بگردان چرا که خود نیکوترین هستی ...

🌹الهی و ربی من لی غیرک 🌹

التماس دعا با دلی بسیاااااار شکسته 🙏🙏🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها شما بعد از انتقال چه ویتامینهایی رو شروع کردید؟! من قبل از انتقال ویتامین ای ، امگا۳، و فولیک ...

نه دیگه بعد انتقال نباید ای و امگا بخوری اگه انشاالله مثبت شدی شاید از هفته ۱۶ دکترت بهت امگا بده ای که کلا حذفه

وای کاش زودتر همین شیاف هم تموم بشه خیلی خستم. فعلا دوتا شیافه تا دوهفته بعد یه هفته یکی و بعدم قطعش ...

وا مگه شیاف به این زودی قطع میشه من یاددمه چیکا جون تا اخر میزاشت من که هفته ۲۳ هنوز شیاف دارم