2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم  من فردا آزمایش قند دارم این که گفتین ۸ ساعت ناشتا آب ک میشه خورد ؟

سلام عزیزم اره میشه

ازمایشگاه به من گفت ده ساعت ناشتا باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااای منم دیروز انتقال دادم و اصلا آدم یه جاموندن نیستم.دکتر من گفت تا روز چهارم فقط بخواب و دسشویی ...

به سلامتی عزیزم، والا دکتر من اصلا نگفت همش بخواب !! راستشو بخوای اگه هم میگفت که من نمیتونستم انجام بدم، الانم اینقدر خندیدم با خواهرم که دیگه فکر نکنم این جنین لانه‌گزینی کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الکیل رو میدیدم.فشارت رو تند تند چک کن.حرکات جنین رو حواست باشه. ورم دست و صورت خیلی خطرناکه. ...

ای وای😢😢😢چقد میدیدی؟هر روز؟

مرسی عزیزم حتما چک میکنم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من سیکلم ک کنسل شد داروهامو قطع کردم از پریروز لک بینی داشتم الان روز سومه دو روزه اندازه ی بند انگشتم خون رو پدم نیس. چرا اینجوریه؟

فقط دستشویی رفتنی گاااهی ی ترشح قهوه ای میبینم. الان نمیدونم من پریود شدم یا نشدم. فردا دکتر برم یا نرم. چرا ابنجوزیه

دل دردای پریودی رو هم دارم قشنگ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی عزیزم، والا دکتر من اصلا نگفت همش بخواب !! راستشو بخوای اگه هم میگفت که من نمیتونستم انجام ...

منم پامیشم راه میرم، لباس پهن کردم. کلی عطسه هم کردم🤷‍♀️

الهیی همیشه بخندی 😇اتفاقا خنده و آرامش بهترین راه برای موفقیت این راهه.

عزیر چند تا جنین انتقال دادین؟ بار اولتونه انتقال میدین؟

مامانا من شیاف اکتوژست باید هر ۱۲ ساعت بذارم اما به قدری سفته اصلا باز کردنش خیلی سخته باز نمیشه هیچ ...

وای آره منم حرصم میگیره ولی همسرم بهم یاد داد با قیچی از لب لبش میبرم خودش باز میشه با دست که اصلا نمیشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای وای😢😢😢چقد میدیدی؟هر روز؟ مرسی عزیزم حتما چک میکنم دعا کن برام

حتما تحت نظر دکترت باش.

من یادمه اکلریک میدیدم.چون دیدن سیاهی یکی از علایم مسمومیت بود.

نمیخوام بهت استرس بدم

ولی من تپش قلب داشتم.

ورم خیللللللی شدید و افزایش هفتگی وزن 

ورم دست و زیر چشم

همه بهم میگفتن چقد ورم کردی

😉

سلام بچه ها من دوروزه احساس انقباض دارم و دکترم بهم قرص ایزوپرین نمیده برای جلوگیری از انقباض  فقط هیوسین داده که فکر نکنم مال انقباض باشه 

بنظرتون خودم بگیرم بخورم 

کسی این قرص ایزوپرین رو خورده برای انقباض ایجا 

خواهش میکنم اگه مصرفش کردید بگید بهم 

❓❓❓❓❓❓❓❓❓

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
منم پامیشم راه میرم، لباس پهن کردم. کلی عطسه هم کردم🤷‍♀️ الهیی همیشه بخندی 😇اتفاقا خنده و آرامش ب ...

اره عزیزم اولین باره، خودم به دکترم گفتم ۱ جنین انتقال بده، بلاست گریدA بود، من کلا ۸ تا تخمک‌داشتم، ۸ تاش جنین شد و گفتم تعیین جنسیت کنن که فقط ۳ تاش موند، الانم یه دونه انتقال دادم.. شما چندتا انتقال دادی؟؟

سلام دوستان گلم یه سوالی داشتم نشاسته که می‌خورید، نشاسته گل هستش؟ 

میدونید تو روش شانگهای بعد چند وقت انتقال میدن 

من سه شنبه پانکچر شدم، این هفته پنج شنبه هم پانکچر میشم 

یادم رفت بپرسم کی انتقال میدن 

بعد عزیزم میگم من ی بار دوماه پیش اینجوری شدم ی بار دیروز که دراز کشیدم ی دفعه بلند میشم میشینم تا د ...

ببخشید من میگم اما میگن اگه ستاره ستاره ای ببینید باید چک کنید حتما دفع پروتئنتونو حواست باشه اما شایدم فشارت پاییینه یهو بلند میشی اینجوری میشی

دوستان بابت استراحت مطلق یا نسبی بیشتر به شرایط خودتون بستگی داره 

من یکی از دوستانم برای بار هفتم مثبت شد 

مشکل ایمنی و انعقادی نداشت 

ولی روش استراحت رو تغییر داد

استراحت مطلق مطلق بود 

باید ببخشید حتی میگفت ادار رو هم سرپا انجام میده 

به خودش فشار نیاورده، حتی نمی‌نشسته زیاد اکثرا دراز می‌کشیده 

و چند نفر از دوستان دیگر هم به توصیه ایشون گوش کردن و خداروشکر مثبت شدن 

به همین دلیل میگم به شرایط بستگی داره 

سلام به روی ماه تک تکتون. 

امیدوارم که حالتون خوب باشه و دلتون شاد باشه و هر روزتون از دیروزتون زیباتر و شادتر باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com