2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
اره عزیزم اولین باره، خودم به دکترم گفتم ۱ جنین انتقال بده، بلاست گریدA بود، من کلا ۸ تا تخمک‌داشتم، ...

برا منم سه تا بلاست انتقال دادن.

چه دکتر حرف گوش‌کنی😁 ینی مشکلی نداشتین فقط برای تعیین جنسیت میکرو کردین؟

وای من اومیکرون گرفتم واکسنم نزده بودم از صبح ابریزش بینی و کیپ شدن بینی دارم ولی تب ندارم تا الان چ ...

علائمت فقط آبریزش بینی هست ،منم چند روزه سرفه میکنم و‌گلوم درد میکرد و احساس خستگی ،  تب ندارم ،۱۰ روز دیگه میخواستم برم پانکچر نمیدونم برم یا نه میترسم این کوفتی روی تخمکهام تاثیر بذاره ،

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقت همگی بخیر

نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه منم اول آبان آی وی اف دو مرحله ای انجام دادم بتا هم مثبت شد ولی متاسفانه بعدش افت کرد(طب سنتی به من گفت رحمت خیلی گرم بوده که بتا افت کرده راست هم می‌گفت خیلی رحمم گرم کرده بودم) خیلی ناراحت شدم و دیگه پیگیر درمان نبودم تا اینکه با طب سنتی بوعلی تو قم آشنا شدم زالو درمانی روی تخمدان انجام دادم همسرم هم زالو درمانی کرد یک سری داروها و پرهیزات انجام دادیم و در نهایت بعد از دو ماه مصرف دارو در کمال تعجب من باردار شدم حتی دکتر خودم هم تعجب کرده بود گفت چطور با اون وضع تخمدان باردار شدی؟

با خدا عهد کرده بودم اگه نتیجه گرفتم اینجا توضیح بدم تا اگه کسی تو شرایط من بود ناامید نشه.

انشاالله دامن همه سبز بشه

سلام دوستان وقت همگی بخیر نمی‌دونم خاطرتون هست یا نه منم اول آبان آی وی اف دو مرحله ای انجام دادم ب ...

سلام دوست عزیز، خداروشکر که مامان شدید 

فقط یه سوال منظورتون از ای وی اف دو مرحله ای چی بود؟ 

دوبار پانکچر شدید، یا دوبار انتقال دادید تو یه سکیل در واقع 

شما چیکار کردی اون موقع؟ بعدش دوباره کی پریود شدی؟ الان ینی پریود نیستم؟

بخاطر همین ماه بعدش دوباره دچار لکه بینی شدی گلم، هیچی من دوباره ۱۴ روز صبر کردم از روز چهاردهم تا هشت روز، روزی ۲ تا پروژسترون خوردم دو روز بعدش پریود شدم، دور بعد دیگه لکه بینی نیفتادم، فکر کنم مشکل شما هم همین باشه عزیزم، آندومترت ریفرش نمیشه همش هی لکه بینی میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای من اومیکرون گرفتم واکسنم نزده بودم از صبح ابریزش بینی و کیپ شدن بینی دارم ولی تب ندارم تا الان چ ...

اخ اخ 🥴🥴 اشکال نداره عزیزم مایعات فقط نجاتمون میده با استراحت همین😘

شما چیکار کردی اون موقع؟ بعدش دوباره کی پریود شدی؟ الان ینی پریود نیستم؟

ببین الان لکه بینی داری در واقع پریود واقعی نیست، بعد اون وقت حدود ۱۴ روز بعد که میشه وسط سیکل انتقالت دوباره لکه بینی میفتی که میشه حدودا تاریخ پریود اصلیت و متاسفانه باعث کنسل شدن سیکلت میشه، من یه دوره بخاطر همین اشتباه الکی لکه بینی افتادم و سیکلم کنسل شد، ماه بعدش دکتر بهم گفت باید بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون می‌خوردم تا پریود کامل اتفاق بیفته

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من الان جواب آزمایش سومم اومد، بتا ۲۰ !!!!! اول ۴۳ بعد شد ۷۹ الان شده ۲۰ !!!!!! این یعنی داره سقط ...

واس من ۷۵شد ۷۰ بعد خیلی آروم بالا اومد دکتر گفت داروها تو قطع کن که دخترا اینجا گفتن قطع نکن شد ۸۳ روز ۲۰

بعد باز آروم رشد کرد کلا آروم رشد می‌کنه برا من برا همین نگرانم 

باز به دکتر خبر بده شاید بگه بازم آزمایش بدی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه من اصلا راحت نیستم با همراه دیگه چون هیچ کس نمیدونه.  خیلی ممنون عزیزم از امیدواری دادنت.&n ...

الهی عزیزم این نشونه خوبی هست که شما قادر به باروری هستین من تو ۱۲سال یه مثبت نداشتم دو بار آی وی اف یه بار آی یو آی الان بار سومه توکل بخدا دعام کن بار آخرم باشه فردا قراره سونو کنه

عزیزم دلم از  نمونه تسه عالی هستش نگران نباش آره نیاز به همراه نبود چون تو اوج کرونا بود دیگه همراه هم نمیذاشتن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها من دوروزه احساس انقباض دارم و دکترم بهم قرص ایزوپرین نمیده برای جلوگیری از انقباض   ...

عزیزم من خوردم واقعا خوب بود. چرا نمیده؟ هیوسین برای دردای کاذب میدن. اما ایزو برای انقباض هستش و من تا اخر بارداری خوردم

خداياشكرت....❤️ 

شوره جونم نگران نباش امیکرون خیلی سبکه فقط مایعات زیاد بخور

خداياشكرت....❤️ 
من یبار سیکلم کنسل شد پریود شدم ولی تا چندین ماه نرفته بودم برای انتقال زنگ بزن بپرس اگه لازمه پروژس ...

ممنونم گلم ک جواب دادی. فردا قراره برم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱