2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ببین در کل خیلی خیلی حساس شدم یکی بگه بالا چشمت ابروئه ساعتها گریه میکنم براش ولی خب همشم فکر وخیال ...

ای جان ببین عزیزم هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه بریز دور همه این فکرارو هر وقت اومد سراغت سریع خودتو درگیر یکاری کن بخودت برس با شوهرت وقت بگذرون باهم بشینید با نی نی سه تایی صحبت کنید انقد حس خوب میده بهت اینکار☺🥰 

در کل عزیزم یه بخش زیادی از این نازک نارنجی شدنه که طبیعیه از همون بهم ریختن هورموناس منم اینجوری هستم اشکم دم مشکمه ولی فکرای منفی ممنوع خدا همسرتو برات نگهداره گلم اگه دیدی خوب نشدی حتما از مشاور کمک بگیر عزیزم ایشالله که خیلی زود همه چی روبراه بشه برات🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
استرادیول دیگه روزای آخرمیخورم. آمپول پروژسترون رو کرد شیاف و بعدشم قطع. آنوکسا پردنیزولون هم تا آخر ...

خوب خداروشکر

هرچی کمتر داروی هورمونی بگیریم بهتره

الان یه شیاف دارید یا دوتا؟

معذرت میخام دکتر گفت واژینال یا رکتال؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که خیره و ساک و میبینی نمیدانم همه باردارا اینقدر هر مرحله استرس دارن یا ماهایی که اینجوری با ...

ممنون از دعای قشنگت انشاالله که شما هم حاجت دلتونو بده خدای مهربون

بله کلا این راه پر از استرس هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها شما بعد از انتقال چه ویتامینهایی رو شروع کردید؟! من قبل از انتقال ویتامین ای ، امگا۳، و فولیک اسید ۵، میخوردم.. بنظرتون ادامه بدم؟! دکترم فقط فولیک اسید نوشته

بچه ها شما بعد از انتقال چه ویتامینهایی رو شروع کردید؟! من قبل از انتقال ویتامین ای ، امگا۳، و فولیک ...

من هفته ده هستم فقط فولیک اسید دارم

استرادیول دیگه روزای آخرمیخورم. آمپول پروژسترون رو کرد شیاف و بعدشم قطع. آنوکسا پردنیزولون هم تا آخر ...

سلام سارا خوبی سارا من تاکرولیموس و تموم کرده بودم مثل پردنیزولون هستش بعد دیروز همسرم رفت دکتر ایمونولوژی ده تا تجویز کرد گفت یک روز در میان و هفته هشتم بارداری بیاد برا لنفو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون از دعای قشنگت انشاالله که شما هم حاجت دلتونو بده خدای مهربون بله کلا این راه پر از استرس هستش

گلم انشالله به حق پنج تن فردا خدا دلتو شاد کنه و همسر عزیزت پدر شده باشه و روز مرد دوتا کادو بگیره

گلم انشالله به حق پنج تن فردا خدا دلتو شاد کنه و همسر عزیزت پدر شده باشه و روز مرد دوتا کادو بگیره

ممنون از دعای قشنگت انشاالله انشاالله انشاالله خدا حاجت دلتو بده

کلا یه مقدار خودآزاری رو هممون داریم انگار😂 آره عزیزم ادامه دار بشه حتما میرم مشاوره نمیذارم تو ای ...

ماشالا جون ازمایش و سونوی غربالگری یاهمون ان تی رو تو رویان انجام میدن؟

ماشالا جون ازمایش و سونوی غربالگری یاهمون ان تی رو تو رویان انجام میدن؟

آره عزیزم انجام میدن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جان ببین عزیزم هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه بریز دور همه این فکرارو هر وقت اومد سراغت ...

انشاءالله عزیزم

انشاءالله همگیمون این روزامون به خیر وخوشی تموم بشه ونی نیمون بیاد بغلمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍