2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نمیدونم چرا کیفیت عکس میاد پایین 😕 چون قشنگ دوتا خط صورتی افتاده ، زیر 5 دقیقه هم افتاد ، من این ما ...

مبارک باشه عزیزم انشالله بتات عالی باشه

چرا کوه و دوچرخه سواری؟ مگه انتقال نداده بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جوووووون دلم خدایا هزار مرتبه شکرت تبریک میگم بهت دوست عزیزم 

فدای تو   ممنووونم عزیزم. امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ازین به بعد هم. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزدلم من آزمایشگاه نیلو رفتم انجام دادم  اکثرا دکترام این آزمایشگاه ویا آزمایشگاه دنارو پیشن ...

آها ممنونم عزیزم،   دکتر خودمم یکی از پیشنهاداش نیلو بود ولی خیلی تاکید نکرد روش گفتم بپرسم ببینم شماها کجا راضی بودید. فقط یه چیزی، آنوکساپارین رو شنیدم قبل سلفری باید دور روز قطع کرد، تو داشتی و قطع کردی؟

ای جاااان خیلی حس قشنگیه😍😍ایشالااااا ۱۲۰ سال میزنه برات❤️

قربونت برم ممنونم عزیزم.     انشالله همه این حس قشنگ رو به زودی تجربه کنند

ای جانم نمیدونی چقد خوشحال شدم خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم 

انشالله به زودی قلب نی نی خودت رو ببینی عزیزم. ممنونم    

عزیزم منم ۱۰ تومن شد به جز پول دارو وسنو هزینه رفته و آمد من گاندی رفتم ۱۶تا تخمک داشتم که ۱۱تاش جنی ...

نه عزیزم من خودم و همسرم می‌خواستیم انجام بدیم مخصوصا همسرم چون من پسرمو‌سه ساله ازدست دادن دوست داشتم همون جنسیت انتقال بدم اما پزشکان ک از دوستانمونم هست اجازه بهم نداد و صلاح ندونست منم سپاردم بخدا دیگه هر چی خودش صلاح میدونید دیگه طاقت مصیبتی رو ندارم که بگم به زور خواستم هر چی خودش میخواد 

البته اونجا هم برای بچه اول فکر کنم تعیین جنسیت نمیکردن

سلام عزیزم.ببخشید یه سوال دارم،مرکز قم خوبه؟اذیت نشدین؟چه مدت حدودا زمان برد از ابتدا تا زمان انتقال ...

سلام عزیزم من تمام سونو و ویزیت هامو مطب در تهران انجام دادم و روز پانکچر رفتم قم نه خدا روشکر خوب بودن هم برخورد هم نظم و سیستم کاریشون چون من از تهران دکترم مشخص بود پیش خودشون پانکچر شدم و دایما هم تاکید داشتن و کنترل میکردن که تحت نظر باشم بخاطر هایپر شدنم البته به همین دلیل  انتقالم دو ماه آینده شد

سلام عزیزم قربونت خوبن خداروشکر شما زایمان کردی؟

فدات عزیزم نه هنوز ۲۴ بهمن نوبت سزارین دارم ایشالله

شماچی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏