2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به روی ماه تک تکتون.  امیدوارم که حالتون خوب باشه و دلتون شاد باشه و هر روزتون از دیروزتو ...

سلام آنا جانم خوبی، بچه های گلت خوبن 

چقدر خوشحال شدم پیامتون رو دیدم 

انشاالله هرکجا هستید موفق و موید باشید 

دلم برای شما زینبی بابا تنگ شده بود 

😍😍😍

سلام آنا جانم خوبی، بچه های گلت خوبن  چقدر خوشحال شدم پیامتون رو دیدم  انشاالله هرکجا هس ...

سلام عزیزم. فدات. شکر خوبیم. دعاگوی دوستان هستیم.... 

انشالله از این وروجکها قسمت تک تک دوستای منتظرمون بشه. 

منم دلم برا همه دوستان تنگ میشه.... 

خیلی دلم میخواد بیشتر بیام اما کار و بچه ها همه وقتمو میگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من سیکلم ک کنسل شد داروهامو قطع کردم از پریروز لک بینی داشتم الان روز سومه دو روزه اندازه ی ب ...

عزیزم باید بعد قطع استرادیولت بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون میخوردی تا پریودت کامل انجام بشه، اینجوری باز سیکل بعدی به مشکل میخوری!!!! چرا دکترت بهت پروژسترون یا دوفاستون نداد؟ الان مثل اینه که وسط سیکل لکه بینی دیدی، در واقع پریود نیست. منم یکبار اینطوری شدم نمی‌دونستم بعد از قطع استرادیول باید پروژسترون بخورم همون لکه بینی رو پریودم حساب کردم اما در واقع رحمم کامل ریزش نکرده بود و من مجبور شدم یک دوره دیگه صبر کنم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامانا من شیاف اکتوژست باید هر ۱۲ ساعت بذارم اما به قدری سفته اصلا باز کردنش خیلی سخته باز نمیشه هیچ ...

وای خیلی خوب گفتی من میذاشتم یخچال راحتتر باز میشد تا زمانی که تو اتاق بود ولی بعضی هاش واقعا سفته یبار مجبور شدم با قیچی بغلش مثل تیغ ببرم. من رفتم بگیرم چندتا داروخانه سر زدم نداشت فرتیژست گرفتم

خدایا شکرت
سلام به روی ماه تک تکتون.  امیدوارم که حالتون خوب باشه و دلتون شاد باشه و هر روزتون از دیروزتو ...

واااای سلام عزیزم. کجا بودین خیییییییلی دل نگران بودیم هم برا شما هم زینبی بابا که نیستن خیلی وقته.

خداروشکر ک اومدین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم باید بعد قطع استرادیولت بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون میخوردی تا پریودت کامل انجام بشه، اینجوری باز ...

واقعا؟ ب من هیچی نگفتن حتی ماه قبلی ک سیکلم کنسل شد اون موقعم چیزی نگفتن.

فقط گفت ی چند روز داروها رو کم کم ادامه بدم و کمش کنم بعد قطع کنم و یهو قطع نکنم منم همین کارو کردم دیگه پروژسترون اینا نداد🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم باید بعد قطع استرادیولت بین ۶ تا ۸ روز پروژسترون میخوردی تا پریودت کامل انجام بشه، اینجوری باز ...

شما چیکار کردی اون موقع؟ بعدش دوباره کی پریود شدی؟

الان ینی پریود نیستم؟

شما چیکار کردی اون موقع؟ بعدش دوباره کی پریود شدی؟ الان ینی پریود نیستم؟

من یبار سیکلم کنسل شد پریود شدم ولی تا چندین ماه نرفته بودم برای انتقال زنگ بزن بپرس اگه لازمه پروژسترون بزن

خدایا شکرت
واااای سلام عزیزم. کجا بودین خیییییییلی دل نگران بودیم هم برا شما هم زینبی بابا که نیستن خیلی وقته. ...

ای جانممممم.... 

فداتون..... 

دلم اینجاست اما واقعا خیلی تایم کم میارم.... 

امیدوارم بتونم بیشتر بیام پیشتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای من اومیکرون گرفتم واکسنم نزده بودم از صبح ابریزش بینی و کیپ شدن بینی دارم ولی تب ندارم تا الان چندبار چک کردم😕😕😕😕😕 فکر کنم همسرم ناقل بوده چون بالای ۲۰ روزه کسی جز همسرمو ندیدم

خدایا شکرت
وای من اومیکرون گرفتم واکسنم نزده بودم از صبح ابریزش بینی و کیپ شدن بینی دارم ولی تب ندارم تا الان چ ...

عزیزم نگران نباش..... 

در کل خیلی سبکتره.... 

با دکترت مشورت کن.... 

انشالله خیلی راحت ردش میکنی اما حتما زیر نظر باش.... 

عزیزم نگران نباش.....  در کل خیلی سبکتره....  با دکترت مشورت کن....  انشالله خیلی ...

دکتر قبلا بهم گفت اگه تب کردم سریع استامینفون معمولی بخورم. داروی دیگه ایی نداره امیدوارم سبک رد بشه. ممنون آنا جون

خدایا شکرت
حتما تحت نظر دکترت باش. من یادمه اکلریک میدیدم.چون دیدن سیاهی یکی از علایم مسمومیت بود. نمیخوام به ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم ممنون پس منم ۱۰ساعت ناشتا رو رعایت میکنم💗

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید من میگم اما میگن اگه ستاره ستاره ای ببینید باید چک کنید حتما دفع پروتئنتونو حواست باشه اما شا ...

نه ستاره نمیبینم دقیقا حالت اکلیل هست اوایل بهمن دفع پروتئینم منفی بود بعضی جاها خوندم ممکنه بخاطر کم خونی یا کم بود آهن باشه فعلا فشارمو چک میکنم همش و حواسم هست ورم نکنم خدا کنه چیزی نباشه مردم از استرس😢