2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم جهاد دانشگاهی انتقال دادی؟  من انتقال اولم هر چی گفتم قبول نکردن. ولی بعدا از خانم مددی ...

ای جانم انشاالله که به زودی میان تو دلت منو ندیدی خواهری یکم برا ما ادا در میاره دیگه

ن عزیزم نرفتم جهاد شمس انتقال دادم

به مددی بگی آره می‌نویسه قشنگ گوش میده بگو سوند هم وصل کنن مثل من نشی خواهری

انشاالله بارداری سالمی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی برا تمدید فریز جنین از مرکز زنگ میزنن یا خودمون باید بگیم؟ من دی پارسال فریز کردم. چند روزه نگ ...

ن اصلا ۱۵سال نگه میدارن نگران نباش بخوان دربیارن میزنگن بهتون

من تو کلینیک مادر سه تا جوجه دارم هر وقت از اونجا رد میشم میگم سلام عشقای مامان انشاالله که سالم باشین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عههه پس برای شما هم بتا خیلی پایین بوده ، انشالله که میری هم ساک بارداری میبینی هم جنین 😍😍 خدا نگه ...

انشاالله که شنبه خدا بهترین ها رو برامون در نظر گرفته انشاالله دلم میخواد همه ماها همه مون با نتیجه بهتر دلمون آروم بگیره 

پروسه پر استرسی داریم خدا خودش دلمون و آروم نگه داره جز اون کیو داریم عزیزم 

توکل بخدا از امروز بیا شبی صد تا صلوات بفرستیم تا شنبه انشاالله که خدا دلمونو شاد و آروم کنه 

ممنونم قربونت برم. خیییلی.     ان شاالله خوش خبر میای نگران نباش عزیزم

انشاالله انشاالله انشاالله فاطمه جان توکل بخدا دعام کن منو مهمون کن به یه صلوات

ایشاا... میبینیش عزیزم اصلا نگران نباش

انشاالله انشاالله از الان اون موقع رو تصور میکنم که تو دلم هستن و دلم براشون می‌ره توکل بخدا

ای جانممممممم مبارکههه دیده میشه بابا دکترا گیجن مگه میشه ساک نباشه مبارکت باشه مامان گلی 

عزیزمی که آنا جان خدا حاجت دلتو بده انشاالله خدای بزرگ همه محبتهاشو بهت ارزونی کنه گلم ممنون از دعای قشنگت

ای جانم انشاالله که به زودی میان تو دلت منو ندیدی خواهری یکم برا ما ادا در میاره دیگه ن عزیزم نرفتم ...

قربووونت برم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن اصلا ۱۵سال نگه میدارن نگران نباش بخوان دربیارن میزنگن بهتون من تو کلینیک مادر سه تا جوجه دارم هر ...

عزیززززززززم  

ممنونم گلم خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله انشاالله انشاالله فاطمه جان توکل بخدا دعام کن منو مهمون کن به یه صلوات

برات ی تسبیح صلوات میفرستم عزیزم  

قربووونت برم    

عزیزمی که 

بچه ها من امروز همش از نافم درد میگیره مخصوصا خم و راست ک میشم. تا حالا اینجوری نشده بود از چی میتونه باشه؟