2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیززززززززم     ممنونم گلم خیالم راحت شد

شکر خدا عزیزم دلم شکر خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برات ی تسبیح صلوات میفرستم عزیزم    

عزیزمی که خدا حاجت دلتو بده 🌺🌺🌺🌺🌺😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز همش از نافم درد میگیره مخصوصا خم و راست ک میشم. تا حالا اینجوری نشده بود از چی میتون ...

دارو چیا مصرف می‌کنی 

اونکه نوشته با مدیریت بختیاری؟ خوب کردی مرسی فدات شم

آره عزیزم

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
البته شما توی سیکل انتقالی دیگه حالا که جنیناتم تشکیل شده فرق میکنه. چندتا جنین داری؟  میگن خی ...

۹تا تخمک داشتم ۲تا جنین شد😔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنونم عزیزم از راهنماییت نشتی ندارم پس 🤭 از فکرای بیخود دارم خل میشم 😬همش توهم میزنم به خودم ...

آره درک میکنم عزیزم

منم هی توهم مسمومیت بارداری میزنم دیوونه شدم😢

این نی نی بدنیا بیاد من ی نفس راحت بکشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره درک میکنم عزیزم منم هی توهم مسمومیت بارداری میزنم دیوونه شدم😢 این نی نی بدنیا بیاد من ی نفس ر ...

بسلامتی میاد تو بغلت انشاالله 😍😍😍😍😍

بسلامتی میاد تو بغلت انشاالله 😍😍😍😍😍

ان شاالله ممنونم عزیزم😍😍

ان شاالله شما هم شنبه بری نی نی قشنگتو ببینی

۹تا تخمک داشتم ۲تا جنین شد😔

انشالله همین دوتا میمونن برات گلم. به همین خاطر گفتم میگن همه تخمکا رو خراب میکنن. من خودم ابن سینا تهران رفتم افتضاح بود. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دارو چیا مصرف می‌کنی 

الان چیز خاصی ندارم. فقط ویتامین دی و آ. اس آ . البته لووتروکسینم دارم. فک نکنم ب اینا مربوط باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مثبته بتات چون طبیعی هستی مطمین باش  عدد بتا بالا خواهد رفت

خدا از زبونت بشنوه عزیزم ☺️☺️☺️ الان تو مامان شدی برام دعا کن ❤️🌷❤️🌷 مرسی یادم کردی مهربون 😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم