2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انتقال چندم بود؟

انتقال اولم مثبت شد ولی خب سقط شد انتقالم بعدم دکتر نتونست انجام بده گفت دهانه رحمت تنگ دوباره جنینمو فریز کرد و بعد دوباره ذوب شدن کیفیتشون اومده بود پایین انتقال داد و منفی شدم الان انتقال سوم بودم عزیزم

خانما من امروز آز  دادم مثبت بود  خدارو شکر🤩🥰 ولی خودم اصلا باورم نمیشه🥺😀😅 انتقال ...

عزیزدلم خیلی خوشحال شدم ایشاا... بارداری خوبی داشته باشی و نی نی ها نه ماه ب دلت بچسبن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون ...

گلم خیلی خوبه تقریبا دوبرابر شده مامان شدنت مبارک عزیزم ایشاا... باداری راحتی داشته باشی

همسرم الیگو اسپرم هست و dfi بالا ولی جنین خوب تشکیل میشه مثل اینکه الیگو اسپرم مشکل خیلی بدی نیست و ...

امیدوارم آی وی اف نتیجه بده

اینجا بیشتر میبینم بچه هایی که مشکل آزواسپرمی دارن خداروشکر باردار میشن و به ندرت کسی با الیگواسپرمی مامان شده

چیزی که برا شما پیش اومده هم خیلی متفاوته

برام سوال میشه چرا دکتر نصر که خیلی به روز هست هنوزم ب این معتقده که روز سوم ب بعد رشد جنین ب اسپرم مربوط میشه

حتما اینو تا حالا توی سایت مام خوندی

تا روز 3 ام، بیشتر رشد و نمو جنین از محتویات درون تخمک ناشی می شود، اما پس از روز 3 ام، DNA جنینی سهم ژنتیکی اسپرم را در اختیار می گیرد
پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امیدوارم آی وی اف نتیجه بده اینجا بیشتر میبینم بچه هایی که مشکل آزواسپرمی دارن خداروشکر باردار میشن ...

عزیزم الیگو اسپرمی که خیلی بهتر از آزو اسپرمیه، الیگو اسپرم کلی اسپرم داره ولی آزو تعداد خیلی کمی اسپرم داره

هر دکتری روش خودشو داره، پیش هر دکتری میریم باید بهش اعتماد کنیم. نظر دکتر من تو امریکا اینه که تشکیل شدن جنین به اسپرم مربوطه، اما بلاست شدنش به کیفیت تخمک مربوطه. 

امیدوارم هرجوری هست همه مون نتیجه بگیریم. هرچی خدا بخواد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

نمیدونم چرا کیفیت عکس میاد پایین 😕 چون قشنگ دوتا خط صورتی افتاده ، زیر 5 دقیقه هم افتاد ، من این ماه کلا یا کوه بودم یا با دوچرخه بیرون بودم ، امروزم با دوچرخه اومدم سرکار 😂😂 دعا کنید این بی بی چک ها سرکارم نزاشته باشن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من هاله میبینم مبارک باشه مامانی شدی بسلامتی و دل خوش

من که باور نمیکنم 😂😂 3 بار پانکچر شدم ، دوبار انتقال یه بار سقط 🥺 این کع طبیعی باردار بشم یه جور معجزه برام 😇 دعاکنید برام این بی بی ها واقعی مثبت بشه 

مثبته عزیزم💗 انشالله همه چیز عالی پیش بره 🎉🌷

برام دعا من مامان سوفی 😇 فردا دوباره بی بی میزارم ببینم چی میشه ، چون خیلی سخته باور کنم این دوتا واقعی باشن 😅😅😅

نمیدونم چرا کیفیت عکس میاد پایین 😕 چون قشنگ دوتا خط صورتی افتاده ، زیر 5 دقیقه هم افتاد ، من این ما ...

سلام عزیزم قشنگ مشخصه مامان شدی مبارک باشه بارداری راحتی داشته باشیی الهی آمین

من که باور نمیکنم 😂😂 3 بار پانکچر شدم ، دوبار انتقال یه بار سقط 🥺 این کع طبیعی باردار بشم یه جور ...

ان شالله که واقعی است این قدرت خداست و معجزه خدا مبارک باشه عزیزم دیگه بیشتر از خودت مراقبت کن مامان خانم فعلا دوچرخه رو بذار کنار