2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها خیلی اعصابم خورده قرار بود این ماه پریود شدم برم واسه سیکل انتقال ولی زنگ زدم گفتن بعد عید بی ...

به نظرم یکم بیشتر تحقیق کن واسه رفتن به این مرکز. همه مراکز از آخرای اسفند تعطیلا تا ۱۵ فروردین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شما برای لوپوستون تو بارداری چه دارویی مصرف میگنید؟ تحت نظر دکتر روماتولوژی هستید؟ 

بله دارو استفاده میکنم پردنیزلون و هیدرکسی کلروکین آ اس آ اینا روهمیشه استفاده میکنم تو بارداریم استفاده میکنم هپارینم‌روزی دوتا میزنم 

آره تحت نظر روماتولوژیم هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برات یعنی الان ماشالله با این که ۲۰ هفتته باز تهوع داری؟ یا خدا خودت به خیر بگذرون من ...

خدا نکنه عزیزم .اره متاسفانه هفته ۲۲ هستم و فعلا با قرص کنترل میکنم اما بازم حالتشو دارم یعنی اینجوری نیست که بتونم همه چی بخورم و کیف کنم این داروهارو استفاده میکنم که دولقمه بره پایین که چندبار یه بارم میاد بالا متاسفانه. نه ایشالا برا شما اینجوری نیست ۹۰٪ خیلی طول بکشه تا هفته۱۲ بعدش میشه۱۶ دیگه از شانس منه اینجوری شدم شما نمیشی. اما حتمااااا حتماااااااااا دارو بخور بتونی غذا بخوری من تقریبا یه روز درمیون پیش دکترم بودم میگفتم نمیتونم تحمل کنم دیگه حتی با وجود امپول همش دسشویی بودم تنها حرفی که میزد میگفت باید امپول سرم برنی که غذا هم بخوری و اومد بالا هم بیاد. من دیگه گلوم زخم شده بود اما ایشالا شما تمام میشه اما حتما تا اون موقع دارو استفاده کن

چشم حتما حتما دعاگوتم انشاءالله که امروز قلب نازشو میبینی و۱۲۰ سال برات میتپه عزیزدلم 

ممنونم عزیزم، 😘 الان مطب بودم، نی نیم قلبش می زد😊💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستانی که سل فری رفتید، کجا رو از نظر کیفیت کار پیشنهاد می دین؟ 

دکتر به من گفتن بخاطر سنم بهتره قبل از غربالگری سل فری رو انجام بدم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم، 😘 الان مطب بودم، نی نیم قلبش می زد😊💓  

ای جوووووون دلم خدایا هزار مرتبه شکرت تبریک میگم بهت دوست عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نشت کیسه آب علائمش چیه ؟؟؟؟ من همش استرس اینو دارم نمیدونمم چرا اصلا از کجا توووو مغزم اومده اما همش ...

اولا که نگران مباش توهمه منم خوراکمه 😂 دوم اینکه ببین برو دسشوییی کامل تخلیه کن خودتو به سمت جلو برو که مثانه کامل تخلیه شه حسابی خشک کن بعد پد بزار بیا بیرون به سمت عقب ده قدم یا به سمت جلو ۲۰ قدم با فاصله بردار چندتا سرفه کن اگه خدایی نکرده نشتی باشه پدت باید خیس شه

دوستانی که سل فری رفتید، کجا رو از نظر کیفیت کار پیشنهاد می دین؟  دکتر به من گفتن بخاطر سنم به ...

عزیزدلم من آزمایشگاه نیلو رفتم انجام دادم 

اکثرا دکترام این آزمایشگاه ویا آزمایشگاه دنارو پیشنهاد میدن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اولا که نگران مباش توهمه منم خوراکمه 😂 دوم اینکه ببین برو دسشوییی کامل تخلیه کن خودتو به سمت جلو بر ...

هیوا جونم شما سر سینه هات نمیخاره؟ ببخشید توروخدا از سوالم 

سرسینه های من پوست پوست شده همشم میخاره کلافه ام کرده بنظرت از چیه؟

هیوا جونم شما سر سینه هات نمیخاره؟ ببخشید توروخدا از سوالم  سرسینه های من پوست پوست شده همشم م ...

نه عزیزم این چه حرفیهمنم میخاره ولی چند روز نمیخاره دوباره شروع میشه 

دورو ورش هم که نگم برات  میخاره که اون برای بزرگ شدنشه من کرم ازینا که برا ترک پوست شکمم میزنم به سینه هامم کیزنم خیلی اروم میشه