2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای وای. من تهوع رفت حالا معده درد اومده یعنی قشنگ باید همه چی رو یه امتحانی کنم 🤭🤭. مرسی فدات شم ا ...

خداروشکررررر نهوع رفت یعنی حاضرم هر دردی داسته باشه اعضای بدنم اما این تهوع بره خیلی وحشتناکه امروز انگار سر و ته کرده بودنم اینقد حالم بد بود 🥴 اره هفته به هفته علائم و بخون منم همه شونو دارم هرهفته فقط با این تفاسیر که تهوعه نرفته😂

طبق مقالاتی که تا حالا منتشر شده بین بچه های  طبیعی و آی وی اف هیچ فرقی از این نظر نیست نگرا ...

دقیقا اتفاقا به نظرم باید باهوش تر و خوشکل تر باشن چون بهترین اسپرم و تخمک جدا میشه با کیفیترینش.

ققنوس جان شما دستگاه فشار داشتی یا سارا جون بود؟ میخوام بخرم اما یه چیز معمولیه خوب باشه قیمت مناسب😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکررررر نهوع رفت یعنی حاضرم هر دردی داسته باشه اعضای بدنم اما این تهوع بره خیلی وحشتناکه امروز ...

آخی الهی من اینقد لاغر شدم که نگو چون تهوع داشتم بعدم کرونا کلا داغون شدم. تهوع خیلیییییی بده خیلیییی. انشالله مال تو هم با این اومیکرونت بره دیگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخی الهی من اینقد لاغر شدم که نگو چون تهوع داشتم بعدم کرونا کلا داغون شدم. تهوع خیلیییییی بده خیلییی ...

عزیزم ایشالا کم کم وزن میگیری منم هروز روو ترازوام میگم چرا وزنم نمیره بالا! واقعا همش تقصیره این تهوع ه! چه دعای خوبی کردی ذوق کردم یه لحظه خودمو راحت بدون تهوع تصور کردم😂😍😍

خانما من امروز آز  دادم مثبت بود  خدارو شکر🤩🥰 ولی خودم اصلا باورم نمیشه🥺😀😅 انتقال ...

مبارکه عزیز دلم بارداری سالمی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا ماها که بتامون مثبت میشه اولین سونو که ساک حاملگی دیده بشه سن بارداری چطور محاسبه میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نگران نباش منم تو هفته ۲۴ اینا بعضی روزا بود که اصلا حس نمیکردم بچه منم اصلا به شیرینی جواب ن ...

ساراجون شما دستگاه فشار داشتی؟ یه چیز معمولیه خوب قیمت مناسب که خطاش کم باشه میخوام😂یعنی کوتاه هم نمیام همه فاکتورارو داشته باشه😂😂

عزیزم ایشالا کم کم وزن میگیری منم هروز روو ترازوام میگم چرا وزنم نمیره بالا! واقعا همش تقصیره این ته ...

انشالله. فدات گلم. والا این امیکرونه واسه من سبب خیر شد واسه تو هم‌ انشالله میشه 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من تقریبا تو ۹هفته ام ولی از اولم خیلی تو شکمم احساس سنگینی میکردم یعنی دقیقا از همون بعد انتقال

با اینکه لاغر هستم ولی حس میکنم انگار یه وزنه ۲۰ کیلویی تو شکمم هست

کسی میدونه علتش چیه واینکه طبیعیه یانه

@داداشمممم        

@ماشالا        

@سارادلارام        

@هیوا7      

@248    

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم داروهای هورمونی چندین دوره استفاده بشه مشکلی نداره ؟چون میگن کشورای خارجی ۳بارربیشتر پانکجر نم ...

نه عزیزم تا وقتی که خودم بخوام انجام میدن، اصلا محدودیت نداره

هورمون کلا خوب نیست ولی خوب ما مجبوریم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم ای جااانم 😍😍 خداروهزار مرتبه شکر بخدا مو به تنم سیخ شد خدا واقعا دوست داشته برات معجزه ...

فدای تو 

مرسی عزیزدلم آره واقعا هرروز خداروشکر میکنم و واسه تمام منتظرا دعا میکنم چون خودمم انتظارزیادکشیدم انشالله خدابه زودی واسه شماهم معجزه کنه عزیزم اگه همه چی خوب پیش بره اوایل خرداد زایمان میکنم

خداروشکر که این علائم ونداری مطمئن باش به زودی زودمامان میشی عزیزم💗💗