2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

دخترا بنظرتون کم خونی گرفتم ۹بار رفتم خون دادم

بعد ممکنه قندم افت داشته باشه

روز ۸انتقال هم یعنی اینقد بدنم بی‌حال شد حال نداشتم خواهرمو صدا کنم بیاد کمک رفتم پذیرایی دیگه از حال رفتم بردنم دم پنجره بالکن اونجا نشوندم یکم آب قند دادن

با این مورد صبح سه باره اینجوری شدم چشمام هم سیاهی میره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره منم فککنم همینه فعلا خفیفه کاش همینجور بمونه ایشالا که خوب بشیم زودتر همش میگم خداروشکر واکسن زد ...

خیلی خوبه که واکس رو زدی شاید شاید یکم بیشتر بشه ولی نترس من همسرم گرفت ولی تب نداشت انشالله تو هم بدونه تبه. فکر کنم توی ماهای بالا بشه دارو خورد حتما بپرس که زودتر خوب بشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بعدها آزمایش خیلی حالم بد شد خیلی نمی‌دونم چون زیاد رفتم آزمایش برا اونه زیر دلم خیلی گرم شد ت ...

ولی خودمونیما نی نی تو خیلی شیطونه ها مخلوط سه شیره عالیه ولی برا شما که بارداری چون گرمیه میترسم بگم بخوری قیصی هم بزن ببین طبعش چیه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببخشید دوستان من خیلی میترسم میگن بچه هایی که با روش های مصنوعی باردار میشیم مخصوصا روش میکروانجکش ک ...

نه عزیزم چه ربطی داره اصلا اینجوری نیست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما جواب آزمایش امروزه چی شد عزیزم؟

فردا میدم عزیزم ولی دارم دیونه میشم امروز سالگرد ازدواجمه کلی برنامه داشتم ولی از جام نمیتونم پاشم انگار یکی دست انداخته گلوم داره خفه ام میکنه میخوام گریه کنم ولی گریه ام نمیاد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ولی خودمونیما نی نی تو خیلی شیطونه ها مخلوط سه شیره عالیه ولی برا شما که بارداری چون گرمیه میترسم بگ ...

کاش به من رحم کنه امروز از آقایی که اونجا کار میکرد گفت قند یا شکلات دارین بدبختی اومدیم پایین اونجوری شدم بالا بودم ازشون شکلات می‌گرفتم

نمی‌دونم چرا اینجوری میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فردا میدم عزیزم ولی دارم دیونه میشم امروز سالگرد ازدواجمه کلی برنامه داشتم ولی از جام نمیتونم پاشم ا ...

عزیزم مبارکه تبریک میگم انشاالله با خبرای خوب بیایی فردا 

مرسی عزیزم.چون منم شرایط اندومترم خوب نیست (البته قبل از این کارا تا۹هم می‌رسید اماباشروع ای وی آف ب ...

الهی که به حق محسن زهرا نتیجه بگیری و دامنت سبز بشه، عزیزم ویزیت خالی ۱۰۱,۰۰۰ تومن، ویزیت همراه سونو ۵۲۶,۰۰۰ تومن، پانکچرم حدود ۲۲ میلیون، انتقال هم ۱۰ شد، البته من برام سه تا جنین ذوب کرده بودن یکیشو انتقال دادن ۲ تا شو دوباره فریز کردن برای همین حدود یه تومن به هزینه انتقالم اضافه شد، بازم این هزینه ها برای هر شخص متفاوته دیگه چند تومنی بالا پایین داره، معمولا تمام ویزیتها هم سونو داره که واژینال هست، دکترهاشون که همه فوق تخصص و عالی هستن، بخش جنین شناسیشون هم که حرف اول رو میزنه، اخلاق حرفه ای تمام پرسنل، و محیط خوب هم که خیلی تاثیر داره، من هر دفعه هم که رفتم از کشورهای دیگه هم دیدم که اومدن، درصد موفقیتشون هم که از همه جا بالاتره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هیچی.یه با کامل پوچ میشد یه بارکامل جنین. اما بهرحال بعد از ذوب و فریزو...همش رو میکشتن.میموند دو ی ...

حتما کار جنین شناس خوب نبوده جنینارو‌ از بین میبرده 

قبل پانکچر تقویتی اینا چی میخوردی ، آخه من ذخیره ام کمه تخمکام اصلا نه کیفیت داشتن نه تعداد 

آمپولای پانکچرت چیا بودن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فردا میدم عزیزم ولی دارم دیونه میشم امروز سالگرد ازدواجمه کلی برنامه داشتم ولی از جام نمیتونم پاشم ا ...

میدونم چه حالی داری عزیزم.درکت میکنم.میدونم سالگرد ازدواجتونه.قبلا گفته بودین.ایشالا مبارک باشه گلم و به پای هم پیر شین.ایشالا فرداجواب مثبت میشه عزیزم.نگران نباش و به کار امروزه برس.

منم حالم خوب نیست زیاد اما چه کنم.من واقعیت رو بگم فقط از خدا گلایه دارم.همین.حتی ناراحتم هم بخاطر اینه.چون هرکاری کردم هرکاری،بسختی تونستم انجامش بدم.الانم بچه دارشدنم.خدا کمکم نمیکنه نمیدونم چرا  

حتما کار جنین شناس خوب نبوده جنینارو‌ از بین میبرده  قبل پانکچر تقویتی اینا چی میخوردی ، آخه م ...

هربارامپولارو عوض میکردن.اما معمولا hmg,سینال،هورمون رشدو...تا اونجایی که یادمه.البته دکتر تاکید داشت خارجی روبزنم.کارما منظورمه