2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
پانکچر ندارم انتقال دارم میبرم تاقبل انتقال.....ان شالله بسلامتی ...پس لطفا بپرسید منم صدا کن ببینم ...

حتما فرشته عزیز، انشالله به سلامتی انتقال بدی و به زودی خبر مامان ‌شدنتو با ما به اشتراک بزاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسارو یکاری میکنم اما تخت و کالسکه و اینارو اینترنتی نمیشه    

عزیزم من اینترنتی پیدا کردم که کدومو می خوام مامانمو فرستادم همونو برام خرید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه بانو اینطور نیست که هرمرکزی برید حتما میدن ...والا اصفهان که گفت فقط مرکز مشتاق...بهتره دوستان بر ...

مراکزی که با تامین اجتماعی قرارداد دارند میدن تهران رویان گفت کاملا تمامی هزینه پرداخت میشه و اگر هم قبلا پرداخت کردید بهتون برمیگردونیم 

حتما فرشته عزیز، انشالله به سلامتی انتقال بدی و به زودی خبر مامان ‌شدنتو با ما به اشتراک بزاری

اسمم زهراس...خدا کنه قدر تمام اسمونا دلم گرفته....همین یکدونه جنین رو دارم واقعا طاقت ندارم دوباره برم از اول شروع کنم  

[QUOTE=225585377]مراکزی که با تامین اجتماعی قرارداد دارند میدن تهران رویان گفت کاملا تمامی هزینه پرداخت میشه و اگر هم ...[/QUOTEاصفهان که خیلی کمکی نکردن متاسفانه ...گفتن فقط و فقط باید برید مرکز مشتاق....بعد هم کمک هزینه محدود میدن

قربون دلت برم‌من آره برو پیش همون آصف جاه جوابشو ببر پیش اسرافیلی همه چی رو بهش بگو ببین نیلو مطمئنم ...

انشالله عزیزم

ممنون کنارم هستین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم ان شاالله که این دفعه دست دکتر خیر باشه و نتیجه مثبت بگیری . دیروز صبح بعد نماز صبح خیلی دلم گ ...

قربونت برم که انقدر ماهی

خدا جواب صبرمون رو بده

الهی که به زودی خودتم از چشم انتظاری در بیای...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت آره بزن من که فعلا هیچ علائمی ندارم مثل قبلم باز اگه علائمی داشتم میگم😘

ایشالا هیچ عوارضی نداشته باشی فقط بهت ایمنی بده 🤩🤩🤩

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشالا هیچ عوارضی نداشته باشی فقط بهت ایمنی بده 🤩🤩🤩

ان شاالله😘همچنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان 

امیدوارم همه تون مادر شده باشید یا به زودی مادر بشید

من قرار این ماه وارد سیکل بشم. هیچ آشنایی با داروها. و روند کار ندارم.از دکتر پرسیدم چقدر طول میکشه گفتن یک ماه. 

به نظرتون سیکلم چطوری؟ با چه داروهایی؟ دلم میخواد یه آشنایی از قبل داشته باشم دکترا که اصلا حرف نمیزنن میخوان چکار کنن

راستی لطفا خیلی برام دعا کنید. قراره برم داخل سیکل و روز تخمک کشی ببینن همسرم اسپرم داخل بیضه داره یا نه. 

گفتن اسپرم را فریز نکنیم بهتره. چون بیرون تعدادش تقریبا صفر است و بی کیفیت. میخوان تازه باشه. برای همین مجبورم این ریسک را بپذیرم. دارو بخورم امید به خدا 

چند ماهه ویتامین مصرف کردن اوضاع بدتر شد که بهتر نشد

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر عزیزانی که بیمه تامین اجتماعی دارند میتونن از شهریور که اقدام کردند تم ...

خیلی ممنون عزیزم که گفتید

باید قبل از اقدام بریم تهران؟ یا بهد که کار تمام شد بریم تهران؟ 

جدیدا این قانون شده که هزینه ها را پس بدهند؟ 

بیمه تامین اجتماعی باشیم کافیه یا باید تکمیلی باشیم؟ 

هزینه پانکچر رایگان میشه یا کل هزینه ها؟ 

ببخشید شما که اصفهانید میشه بگید چطوری مراحل تخفیف را باید طی کرد؟ 

باید بری مرکز مشتاق یه فرم میگیری میبری برای پزشک تایید کنه ناباروریتون رو بعد میبری تامین اجتماعی ثبت میکنه دوباره میاریش مرکز تحویل میدی