2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یعنی این لکه بینی تا کی ادامه داره؟ لکه های قهوه ای و قرمز روشن با هم هستش شیافم هم دو برابر ...

گلم استراحت مطلق کن تا سونو بشی شاید هماتون باشه اصلا چیز سنگین بلند نکن

عزیزم من شنبه انشالله انتقال دارم اولین انتقالمم هست اصلا نگران نباش چون خودم همه این فکرایی که تو ک ...

ذخیرتون چند بود؟

دارو تقویتی مصرف کردین قبل پانکچر؟

من۰/۹هس

دارو تقویتی بهم نداد گفت ازمایشاتت خوبن

دو سه روز پیش پانکچر شدم ۴تاتخمک داشتم همه پوچ بودن

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

مامانا حرکات جنین کجای شکم حس میشه ؟؟؟؟ من همش گیج میزنم نمیتونم تشخیص بدم ! زیر دل باید حس بشه ؟؟؟ من ۲۱ هفته و ۱ روزمه ! جفتمم قدامیه ! 

بچمم پاهاش پایینه یه چیزایی پایینه شکمم حس میکنم این جنینمه ؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشاا... عزیزم نمیدونم از دیشب یچیزی عین خوره افتاد ب جونم ک تست بزنم خیلی زجر کشیدم ی سقط داشتم همش ...

نگران نباش توکلت به خدا باشه منم مثله تو دلم میخواد هر روز بی بی چک بذارم ولی از ترس اینکه منفی بشه دست نگه میدارم باید صبر داشته باشیم سر خودت رو گرم کن سعی کن زیاد بهش فکر نکنی 

سونو نرفتی؟ هفته چندمی؟

نه هنوز، تازه روز دوازدهم انتقالم دیروز بتام ۴۳ بود، از روز نهم لکه بینی دارم دکترم شیافم رو اضافه کرد ولی همچنان لکه بینی دارم، دردم هم هی میره و میاد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامانا حرکات جنین کجای شکم حس میشه ؟؟؟؟ من همش گیج میزنم نمیتونم تشخیص بدم ! زیر دل باید حس بشه ؟؟؟ ...

من با این که جفتم خلفیه بازم هفته های تو واضح شد و قبلش مثل نبض بود که نمی فهمیدم حرکات روده ست یا حرکات بچه

تا 24 هفته فرصت داری بهش فکر نکن 

وقتی حرکاتش محکم بشه خودت می فهمی حتی از این ور به اون ور رفتن تو رحم رو هم می فهمی چ برسه لنگ و لگداش  

برای من اوایل فقط زیر شکم بود بین ناف و خط شکم

ولی بزرگتر شده بالاتر هم می زنه

نه هنوز، تازه روز دوازدهم انتقالم دیروز بتام ۴۳ بود، از روز نهم لکه بینی دارم دکترم شیافم رو اضافه ک ...

حتی اگر هماتوم باشه چاره کار سر ساعت استفاده کردن از پروژسترونا و استراحت خیلی خیلی زیاد تو هفته های اوله

ببین من اول درک درستی از استراحت نداشتم

بلند میشدم سر میز نهار می خوردم چهار تا بشقابم تا اپن می بردم و وضوهامو همه رو تو دستشویی می گرفتم و اینا

هی همه چی بدتر شد برام 

اما از وقتی استراحتم این بود که همه کارام تو رخت خواب باشه شرایط بهتر شد

پله اصلا و ابدا بالا پایین نرو

تا سونو بفهمی دلیل لکه بینی ت چیه

ایشالا مشکلی برات نباشه