2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خدا کنه برا هممون بخیر بگذره و به سلامتی و به موقع بغل بگیریمشون 🤲🏻❤️  هیوا جون تکونای نینی ...

ایشالا❤️ اره عزیزم من اولین بار هفته شونزده و چهارروز فهمیدم اما از هفته هجده کامل دیگه متوجه شدم الانم ضربات سهمگین تر میزنه😂 پسرم بریج ه پاهاش پایین بیشتر ضربه ها و ووول خوردناش پایین حس میکنم  جفتم خلفیه عزیزم

ولی هردفعه انگار فرق داره مدل ضربه هاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون صبح زود بود چای که خوردم دوباره حالم بدشد ولی چندساعت بعدش که میده خوردم دیکه حالم بدنشد

بفرما هی دنبال علائم بودی گریبانتو گرفت😂😂😜 ایشالا در حد صبحگاهی میمونه عزیزم اما نزار معده خالی باشه من همه مدل امتحان کردم که ببینم چطور ه دیدم معده خالی تهوع خیلی سنگین تر و بدتره

فککنم همون فرمول کنار تخت بیسکویییت ترد و چوب شور بزاری قبل از اینکه صبا از تخت بلند شی بخوری رووی شما جواب بده

سلام باید الان بخورید که تخمک های خوبی داشته باشید بعد دوست عزیز یک میلیون تو این راه پولی نیست شما ...

سلام عزیزم والاتواین راانقدخرج کردیدکه یک میلیونم زیاده برامون.سه بارانتقال دادم تاحالا.دوباره بایدازاول شروع کنم ایشاالاکه موفق بشم

@saghibanu    

سلام عزیزم خوبی نی نی ها خوبن چخبرا؟رفتی سلفری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خمیر دندون سنسودای پیدا کن واقعا تاثیر میداره رو بهبودی باور نمی کنی سر ۳ روز آفتم خوب شد. به جز اون ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از راهنماییت😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم منم جفتم قدامی منم تقریبا پایین حس میکنم منم الان هفته ۲۳هفته و۶روزم ولی درست متوجه نمیشم‌ بخا ...

مرسی عزیزم فکر کنم طبیعیه چون دیروز سونو بودم دکتر بهم جای پاشو نشون داد نمیدونم انقدر فکر میکنم آخر خل میشم 😬😬🥴

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشالا❤️ اره عزیزم من اولین بار هفته شونزده و چهارروز فهمیدم اما از هفته هجده کامل دیگه متوجه شدم ال ...

مرسی عزیزم فکرم راحت شد بذا منم بریچه پاهاش پایینه پس توهم میزدم 🥲✋🏻 مرسی💋

بفرما هی دنبال علائم بودی گریبانتو گرفت😂😂😜 ایشالا در حد صبحگاهی میمونه عزیزم اما نزار معده خالی ب ...

اخهمن نصف شب بیدارشدم برا دستشویی کلی وقت هم بیخواب بودم صبح هم بیدارشدم یذره اب خوردم اومدم نماز بخونم تونماز حالم بدشد

یا رب العالمین
عزیزم بدن درد سرفه گلو درد دارم رفتم تست دادم گفتن صددرصد کروناس هرکی علایم داره انگار دنیا رو سرم آ ...

آخی عزیزم‌.ان‌شاالله خیلی زود خوب بشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مایعات فراوان بخورین و استراحت کنین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ناراحت نباش انشاالله خیریته .الهی بحق قران بزودی خبر خوش بارداریتو بدی و خوشحالمون  کنی ...

ممنونم عزیزم .ان شاالله .همینطورم برای شما 😍🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...