2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
حتما حتما. الان همش دستمار روی پیشونیمه. اونم چشم انجام میدم الهی آمین 

چشمتون بی بلا .آره انجام بدین ضرر نداره قدیما بچه بودیم تب میکردم مامانم پاشویه امون میکرد و موثر بود ان شاالله رو شما هم تاثیر گذار باشه ..پناه بر خدا بهتر میشین 😍😍😍 استرس رو فقط از خودتون دور کنین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم نباشه برات.فقط مایعات و آبکی زیاد بخور و بذار انتقالات انجام بشه.استرس نداشته باش اصلا.خیلی وقتا ...

نه عزیزم من عینه خیالمه امل من از شهرستان رویان میرم دوماهه دارم دارومیخورم و امپول بوسرلین میزنم اگه ازمایش کرونام مثبت بشخ به هیچ عنوانی برام انتقال نمیدن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوستای گلم سلام، امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید، عدد بتای ۴۳ برای روز ۱۱ انتقال چجوریه، نرماله؟

مبارکه عزیزم😘

دو روز دیگه تکرار کن اگه دوبرابر شده بود خوبه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
استرس نداشته باشین مایعات زیاد بخورین و اب نمک قرقره کنین  ان شاالله یه سرماخوردگی ساده است و ک ...

عزیزم بدن درد سرفه گلو درد دارم رفتم تست دادم گفتن صددرصد کروناس هرکی علایم داره انگار دنیا رو سرم آوار شد ولی جوابه تستم ۳ روز دیگه میاد 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من نمازم رو نشسته خوندم با سرنگ بلند میزنه همسرم آروم هم میزنه ولی نمیدونم چرا یکی دو جا قلمبه شده ...

منم سوزن بلند میزنم گاهی اینجورمیشه چون روغنیه کمپرس گرم بزار خوبه.من دفعه اول ۴ روز زدم شبش گریه میکردم ازدرد گفتن کمپرس سرد خوبه سردش کرده بودم انگار منجمد شده بود خیلی بدبود.دفعه بعد به شوهرم گفتم خودت یادبگیربزن خیلی بهترشد ایندفعه هم که دیکه عادت کردم هرجاش سفت شده یزره اینور اونور ترمیزنه.دیگه باید تحمل کردچاره ای نیس

یا رب العالمین
ممنونم،یعنی با پی جی دی ممکنه جنین ها از بین هم برن؟ کلینیک امید هم مثل بیمارستان بهمن آزاد و غیردو ...

اره عزیزم امکان از بین رفتن جنین ها هستش، نمیدونم والا خصوصیه یا دولتی؟؟🤔

ویارهای سخت بارداری تا هفته چند ادامه داره؟

من تا تهوع تا هفته ۱۴ ولی حساسیت نسبت به بو رو تا هفته پیش داشتم غذا ها هم هنوز برام بدمزس نمی دونم کسی اینجوری هست یا نه ولی مزه واقعی غذاهارو نمیفهمم  بدمزس برام به زور ماست غذا میخورم مخصوصا تخم مرغ اصلا نمی تونم بخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عدد بتا که عالیه خیلی خوب رشد کرده مبارک باشه عزیزم

ممنون عزیزم برا روز ۲۴بود دکتر امروز گفت پس فردا باز تکرار کن 

توکل بخدا 

الان هم کمرم درد میکرد یکم نشستم رو فرش رو زمین پاشدنی به سختی پاشدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من پنیر خامه ای میخورم مضر نیست 

ماهی هم خوردم میترسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام جونم تو خوبی بعله پنج شنبه رفتم باز گفت شنبه برو امروز هم رفتم شده۵۱۷ براشون پیام دادم که بازم ...

وایی خوشگله دیدی بهت گفتم بارداری مبارکت باشه ایشالله میچسبن به دلت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم