2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 133 پست
برای من هیچ کس وهیچ چیز با ارزشتر ازبچه هام نیستن. همین داداشم دنیایی برام عزیز بود ولی با کارامشبش ...

عزیزم بچە رو نباید بیخود بزرگ کنیم!

نمیگم باید بی توجە باشیم بهشون،ولی اگە خیلی هم بزرگشون کنیم ی روز میرسە کە خود ما رو هم کوچیک و حقیر میبینن!!

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ روحیه حساسی داریا

و چقد سر کردن با اینطور شخصیت ها سخت و خسته کننده ست... منم یکی رو دارم دور و برم همین مدلی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
برای من هیچ کس وهیچ چیز با ارزشتر ازبچه هام نیستن. همین داداشم دنیایی برام عزیز بود ولی با کارامشبش ...

عزیزم وقتی میبینی یه نفر حوصله نداره وظیفه شماست که بچت رو سرگرم کنی تا از سرو کولش بالا نره .به جای اینکار دخترت به طرف متلک هم انداخته بعد طرف از چشم شما افتاده؟ 

متاسفانه چیز عجیبی که من زیاد دارم میبینم پدر و مادرهایی هستن که به بهانه حمایت کامل از فرزندشون از اونور بام افتادن. همیشه همه مقصر هستن جز بچه های خودشون 

همیشه باهم شوخی داشتن خیلی سربه سرهم میذاشتن میگفتن ومیخندیدن داداشم نمیدونم اصلا شب چش بود

برادر شما حق نداره ی شب حالش بد باشه؟گرفته باشه؟ یا توو خودش باشه و حوصله بچه نداشته باشه؟وا.

همیشه باهم شوخی داشتن خیلی سربه سرهم میذاشتن میگفتن ومیخندیدن داداشم نمیدونم اصلا شب چش بود

گلم پیش میاد آدم بی انرژی باشە کسل باشە،اصلا شاید ی موضوعی هست کە نمیتونە ب کسی بگە ولی ناراحتش کردە،شما نباید انقدر بلانسبت شما،کوتەبینانە فکر کنید

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
و چقد سر کردن با اینطور شخصیت ها سخت و خسته کننده ست... منم یکی رو دارم دور و برم همین مدلی

اره اینجور ادما ک بخاطر بچه ۱۰ ۱۲ ساله اوقات تلخی میکنن جدان رو مخن قبلا زنداییمم همینجوری بود جنگ تو فامیل درست میکرد بخاطر دختر ۸ سالش و تقریبا چندسالی همه از خودشو بچش متنفر بودن  و جایی دیگه دعوتش نمیکرد چون بیخودی سر بچش دعوا درست میکرد

من اگه ببینم بچم داره از حد و حدود خودش پاشو فراتر میذاره اول خودم تذکر می دم

چون بزرگترا گاهی حوصله ندارن و بچه ها از سر و کولشون می رن بالا

داداشای من کلا خیلی به پسرم رو می دن،واسه همین پسرم همش میگه بریم بیرون یا بیاین فوتبال

دیگه من خودم وارد عمل میشم و می گم دایی رو اذیت نکن 

آخرین بار با دادشم که ۳۰ سالشه داشت فوتبال بازی می کرد،انگشت پای داداشم شکست گچ گرفت😬😬

بعدش که اومدیم خونه دخترمو دعوا کردم که توهم بی ادبی کردی خیلی دلم ازداداشم پره ولی پیش دخترم چیزی ...

دقیقا باید جلو داداشت جانب حق رو میگرفتی!!!

نە اینکە تو خلوت خودتون ،خب بچە میگە هرکاری هم بکنم مادرم سرزنشم نمیکنە دیگە 

عزیزی که با ی همچین چیز کوچیکی از چشمت بیوفته از اولشم عزیزت نبوده.

الان ازشدت ناراحتی اینطور میگم ولی خودم میدونم ومطمئنم داداشم ازدخترم معذرت خواهی میکنه منم یکی دوروز بگذره دیکه رفتارش انقدر برام سنگین نیست وهمیشه برام عزیزه 

برادر شما حق نداره ی شب حالش بد باشه؟گرفته باشه؟ یا توو خودش باشه و حوصله بچه نداشته باشه؟وا.

بعد جالبه که داداش توی خونه ی خودش حوصله نداشته،مهمونم نبوده که مزاحم استارتر بچه هاش باشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان ازشدت ناراحتی اینطور میگم ولی خودم میدونم ومطمئنم داداشم ازدخترم معذرت خواهی میکنه منم یکی دورو ...

داداشت از بچه فسقل ۱۲ ساله عذرخواهی بکنه بیشتر از این خودتو از چشم داداشت ننداز   

بعد جالبه که داداش توی خونه ی خودش حوصله نداشته،مهمونم نبوده که مزاحم استارتر بچه هاش باشه

دقیقا :)

من نمیدونم ولی خیلیارو دیدیم همینطوری ان

اگر درمانش نکنن جدی جدی زوال عقل میگیرن به مرور

هم خودشون از همه متنفر میشن هم بقیه رو از خودشون متنفر میکنن