2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

الهی.مبارکت باشه عزیزم.قدم نو رسیدشون مبارک باشه گلم.خداروشکر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنین مشکلی پیش نیاد دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

محتاج دعاهاتونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

بسلامتی باشه عزیزم مبارکت باشه ان شالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن 😍

خدایا شکرت
دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

اگه علایمت شدیده برو پیش دکتر عفونی. بهش بگو بارداری دارو مناسب بده. ان شالله بزودی سالم و سلامت میشی. منم موقع انتقال سرما داشتم که الان فکر می کنم همون اومیکرون بوده. ان شالله بخیر میگذره

خدایا شکرت
دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

نگران نباش عزیزم. من دوستمم تو بارداری گرفت و ب سلامتی رد کرد شکر خدا الانم نی نیش ی ماهه دنیا اومده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ای جااان دلم الهی بسلامتی عزیزدلم قدم نورسیده هات مبارک باشه الهییییی😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

ساراجونم نگران نباش فداتشم مایعات زیاد بخور این امیکرون‌ لعنتی دورش ۵ روزست انشالله که برات اسون‌میگذره قربونت برم 

خداياشكرت....❤️ 

سلام مامانا خوبید من ازمایش ادرار دادم،دفع پروتیینم ۱۵۰ هستش،،۲۴ بهمنم نوبت سزارین دارم ایشالله،،باید چکار کنم واسه دفع پروتیین؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

ای وای عزیزم مگه تست دادی مطمئنی کروناست؟ منم دیروز حالم بد بود پاهام درد خیلی شدید داشت توهم کرونا منو کشت ولی خداروشکر امروز خوبم دیگه استامینوفن هم نخوردم وقتی دیدم درد نیست. حالا به دکتر اسرافیلی بگی میگه برو تست بده چه کرونا بود دور از جون چه نبود برو دکتر داخلی دیروز بمن اینجوری گفتن. من دیروز با مامای دکتر متین شب دیگه صحبت کردم که بهم گفتن اگه خدای نکرده علائم شدید داشتی برو دکتر عفونی داروهارو هم بهم گفت چکار کنم مثلا شربت دیفن هیدرامین رو بهم گفت قرقره کنم بجای خوردن و گفت استامینوفن 325 رو میتونم شش ساعتی بخورم. که خوب من دیگه امروز کلا داروهارو استفاده نکردم وقتی دیدم هیچی نیست خداروشکر حالا میگم شاید برای شما هم نباشه عزیزم میدونم استرسش خیلی بده من دیروز مردم از استرس حالا به تو میگم که مثل من نباشی دیروز کلی مطلب خوندم نگران بچت نباش اون خوبه عزیزم ایشالله بلا ازت دورباشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوستان سلام.من جنینام سه روزه بوده.یه هفته پیش هم اخرین امپولhcgرو زدم .فردا میشه روز ۱۲ انتقالم.بنظ ...

ایشالله مثبتی عزیزم بحق حضرت فاطمه. بله آمپول نهایت پنج تا هفت روز اثرش میمونه. نهایت روز 13 بزن با ادرار اول صبح خیره ایشالله و از ته دل خوشحال بشی😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

آخی عزیزم .نگران نباشین و استرس به خودتون ندیدن .ان شاالله و به امید خدا به سلامتی این دوران رو طی میکنین .دعا میکنم براتون .مایعات زیاد مصرف کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سارا قربونت برم

اصلا نترس 

بهت قول میدم زود میگذره...

این اُمیکرون خیلی زود میگذره اصلا شبیه قبلی نیست،خیلی سخت نیست

سختیش دو سه روزه 

مایعات بخور

استراحت کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد