2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
من چون ميخواستم تعيين جنسيت هم كنم ديگه مجبور شدم .. حالا اميدوارم جنين ها خوب باشن و من جواب بگيرم! ...

بچه اولتون هست دیگه بسپر به خدا 

واقعا هرچی تقدیرمون باشه اتفاق می افته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه دردم فقط ماهیچه پاهامه و گودی کمرم ولی خوب ماهیچه پاهام خیلی خیلی شدید بود دردش یکمم صبح حالت تهو ...

منم همینجوری بودم فداتشم اصلا نگران نباش هیچی نیست دیگه اخراشی داره بهت فشار میاد 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانمممم عزیز دلممممم، آره واقعا شرایط سختیه، چه جسمی چه روحی، الهی که شما هم خیلی زود دامنت سبز ب ...

خیلی خیلی مبارکت باشه و خدا برات نگهشداره

عزیز اگه حوصلت شد لطفا علائمتو دقیق برام میگی تا من استرسم کمتر بشه

و بگو دردات کی بیشتر و کی کمتر هستش

ممنونم ازت دوستی جونم❤

عزیزم کمک به تخمک گذاری میکنه چند ماه بخوری تخمک گذاری اوکی میشه منم پریودام منظمه ولی پی سی او هستم ...

عزیزم خارجیش میشه گلوکوفاژ؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ساراجان از مطب شخصی مشایخی راضی هستید؟ زیاد طول میکشه نوبتمون بشه؟ خودش دستگاه سونو داره؟ بعد ...

اره عزیزم خیلی راضیم به باردارا نوبت اولو میده زیاد طول نمیکشه نهایت ۴۵ دقیقه از رویان خیلی معطلیش کمتره

ازین دستگاه های سونو معمولی داره هر دفعه میرم قلب بچه رو چک میکنه

اره واسه من سونو مینویسه من میرم رویان پیش مشفقی انجام میدم

رویان که خیلی شلوغه تو مطبش قشنگ وقت میزاره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خودم میخواستم رویان برم چون دقیقا پشت خونمون بود و نزدیک ولی از خیلیا شنیدم که دیر به دیر وقت مید ...

اتفاقا رویان نسبت به جاهای دیگه قیمتش مناسب تره

من خیلی راضی بودم اگه برای بچه دوم هم بخوام برم باز میرم رویان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم من هفته ی پایینتر بودم برام منحنی رو زده بود ۹۰ درصد که دکترم گفت با این منحنی بره جلو ...

عزیزم منم ۲۰ هفته رفتم رو منحنی ۸۹ درصد بود

۲۸ هفته اومده رو منحنی ۵۰ 

احتمالا عوض میشه ولی منحنی ۳۰ تا ۶۰ نرماله

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جني ...

عزیزم معمولا تعداد جنین بیشتر باشه شانسش بیشتره من سه تا انتقال دادم یدونه گرفت

دوستای عزیزم تو این شب عزیز ارزو میکنم الهی همه منتظرا تا سال بعد این موقع مامان بشن و خدا نی نی های سالم و صالح بهتون بده

همه باردارا هم الهی بسلامتی دوران بارداریشونو بگذرونن و نی نی هاشونو سالم بغل کنن

لطفا تو این شب عزیز واسه من و نی نیمم دعا کنید 

التماس دعا

فدات عزیزم ایشالا زودی خوب میشی استرس نداشته باش خودتو تقویت کن . اونا pcr داده بودن 

وای تازه میگن پی سی آر از همشون بهتره و درصد خطاش نهایت دو سه درصده. مرسی ممنونم عزیزم خدارو هزارمرتبه شکر خیلی بهترم دیشب قشنگ خوابیدم خدا خیر بده مامای دکتر متینو از اون پرسیدم راجع به دارو راهنماییم کرد.

این کیت تست کرونا هم از بینی بود رو جلدش نوشته بود 99 درصد جوابش درسته ولی بقول شما وقتی پی سی آر اونجوری اشتباه بزنه دیگه...

بازم ازت ممنونم گلم😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم همینجوری بودم فداتشم اصلا نگران نباش هیچی نیست دیگه اخراشی داره بهت فشار میاد 

فدات بشم  مرسی اره خداروشکر الان خیلی بهترم بقول شما اگه همینجوری بمونم دیگه مطمئن میشم از همین حاملگیم بوده و خداروشکر کرونا نبوده 🥰😇

مرسی از راهنماییت عزیزم دوقلوهای نازتو ببوس خدا حفظشون کنه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خیلی خیلی مبارکت باشه و خدا برات نگهشداره عزیز اگه حوصلت شد لطفا علائمتو دقیق برام میگی تا من استرس ...

عزیزم من یسری علائمم از روزی که پروژسترونمو شروع کردم شروع شد، یعنی قبل انتقال، مثل درد سینه شدید، حالت تهوع،. نفخ و یبوست. چند ساعت بعد انتقال لکه بینی قهوه ای داشتم خیلی مختصر که دکتر قبلش بهم گفته بود بخاطر دم و دستگاه انتقال هست و نگران نشو، از فرداش هم زیر دلم تیر میکشید و هر روز بیشتر میشد، حالت تهوعم از روز چهارم بیشتر شد جوریکه شبا از خواب بیدار میشدم از شدت تهوع، از غروب روز هشتم هم دردهای پریودی اومد سراغم و شبش روی دستمال لک قهوه ای دیدم، ادامه داشت تا فرداش یعنی دیشب که دیگه بی بی چک گذاشتم و خدا رو شکر مثبت شد و همچنان لکه بینی قهوه ای رو دارم ولی دردم کمتر شده، دیگه علامت دیگه ای ندارم مابقی عوارض پروژسترون که اولش گفتم هم هنوز هست، همینا بود گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبی عزیزم حالت تهوعت بر طرف شد؟ من که خیلی داغونم امشب دلم گرفته بود کلی گریه کردم میگم نکن ...

منم دیشب چنبار چشام پر شد.به لک افتادم. همش میگم کاش سالم بیاد بغلمون.خیلی داریم سختی میکشیم.همش میگم زود ده هفته بشم برم سونو.علایمم رو چک میکنم که قطع نشه.خیلی نگرانیمون زیاده

😉