2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از صمیم قلب براتون خوشحالم و کاملا میفهممتون. همه این حسا رو تجربه کردم و الان تنهاترینم در درونم. ...

اینکه همسر نخواد بدترین چیزه سخت تر از هرچیزی لابه لای دردات خستگی هات ترس هات یه درد بی کسی هم اضافه میشه اینکه نمیتوتی حتی شکایت کنی با کوچکترین چیزی میگه خودت خواستی و مجبوری به اینکه تو خلوتت اشک بریزی من حتی دو تا سقط قبلیم رو بهش نگفتم چون میترسیدم مخالفت کنه برای ادامه راه.از خدا میخوام واسم نگهش دارم که بیشتر واسه تنهایی خودم بهش پناه بردم

اینکه همسر نخواد بدترین چیزه سخت تر از هرچیزی لابه لای دردات خستگی هات ترس هات یه درد بی کسی هم اضاف ...

عزیزم تبریک میگم بهت، الهی که بارداری راحتی داشته باشی و به سلامت نی نی ها رو بغل بگیری

بهت افتخار میکنم واقعا، تو قوت قلب همه زن هایی هستی که همسرشون خیلی تو این مسیر سخت همراه نیست، همه زن هایی که عوارض داروها رو به جون میخرن، مبارکت باشه عزیزم😘😘😘

مرسی گلم چقدر ارامش گرفتم با حرفای شما و بقیه دوستای مهربونم انشاله منم زود خوب شم . انشاله بهترین ه ...

فدات گلم، انشاءالله❤❤❤

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من با وجودی که خودم لاغر بودم دکتر گفت یکی کمه دوتا بخور  از وقتی کردمش دو تا لاغرتر شدم منم گل ...

سلام عزیزم

طوطیا جون متفورمین چه کمکی به پی سی او میکنه؟ تخمک گذاری اوکی میشه؟

مصرفش ربطی به ذخیره تخمدان داره؟

من پریودیم خیلی منظمه ولی پی سی او هستم. فکر کنم خفیفه چون ذخیره ام معمولیه و دکتر هیچ دارویی بهم نداده. چه ساعتی مصرف میکنین و چه دوزیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

عزیزم الهی شکر خدا بهت ببخشتش ایشالا که به سلامتی و دل خوش بغل بگیریش❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
از صمیم قلب براتون خوشحالم و کاملا میفهممتون. همه این حسا رو تجربه کردم و الان تنهاترینم در درونم. ...

من تونستم تو هم میتونی من مهر متوجه شدم آمپول ها باعث شدن و سینه ام دو تا توده دربیاد دکتر گفت نمیتونیم سیکلت رو ادامه بدیم چون هورمون ها باعث تغییر ماهیت توده ها میشن کارم شد ام آر ای بیوپسی .....تا اینکه گفتن نه جراحی و مجبور شدم بخشی از سینه ام را خارج کنم.ترسیده بودم ار دیدن خودم تو آیننه هراس داشتم و میپرسیدم بچه ام چجوری میخواد شیر بخوره وقتی این همه بخیه حال آدم رو بد میکنه داغون بودم دیگه همسرم گعت ادامه نمیدم و تمام.و این شاید آخرین شانس من بود.خیلی تنهایی کشیدم خیلی زیاد دوست عزیزم اما پایان این راه حتما خوشحالیه هم برای من هم برای شما هم برای بقیه مامان های عزیزم

منم پی سی او هستم دکترم گفت تا وزنت به ۷۰ نرسه انتقال نمیدم منم در حال کاهش وزنم خدا کنه بتونم کم کن ...

عزیزم وزن و قدت چنده؟

من قدم ۱۵۶ و وزنم ۸۰

همشم قسمت شکم و باسن چربی دارم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم از لحاظ هزینه فرق نمیکنه نه فقط برای اسپرم نیس شما اگه یکسال اقدام کرده باشین و باردار نشدی ...

بله شوهرم سالمه 

الان من با کجا تماس بگیرم 

دو ساله اقدامم و این دو سال دارو مصرف کردم 

من بدون قرص پریود نمیشم 

عکس رنگی هم دادم سالم بودم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سلام عزیزم طوطیا جون متفورمین چه کمکی به پی سی او میکنه؟ تخمک گذاری اوکی میشه؟ مصرفش ربطی به ذخیره ...

عزیزم کمک به تخمک گذاری میکنه چند ماه بخوری تخمک گذاری اوکی میشه منم پریودام منظمه ولی پی سی او هستم 

دوز 500

ایرانیش تهوع میده ولی خارجیش خوبه 

باید بعد از غذا بخوری من یکی صبح میخورم یکی شب

اگه خواستی بخوری اول با نصف شروع کن تا بهش عادت کنی تهوع نگیری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود